Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα εμένα λήγει η συνδρομή μου αύριο ,μπορώ όταν λήξει να κάνω στον ίδιο λογαριασμό το γνωστό κόλπο και αντί να.χρεωθω 1 ευρώ ultimate να χρεωθώ 13 μια φορά?

Δημοσ.

Παίδες σας ευγνωμονώ! Μόλις έβαλα για 2 χρόνια Ultimate pass με 57 ευρώ από Kinguin (χρήση του οδηγού με vpn Τουρκία) με το Windscribe για VPN από desktop χωρίς κανένα πρόβλημα και άμεσα! 

Θα καταχαρούν τα πιτσιρίκια!!! (κι εγώ ως μπαμπάς-παιδί φυσικά) :D

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nioloss είπε

Καλησπέρα εμένα λήγει η συνδρομή μου αύριο ,μπορώ όταν λήξει να κάνω στον ίδιο λογαριασμό το γνωστό κόλπο και αντί να.χρεωθω 1 ευρώ ultimate να χρεωθώ 13 μια φορά?

Ναι μπορείς 😎

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/12/2022 στις 12:25 ΜΜ, Lobo10 είπε

Μπορείς να πάρεις και 2 50αρες.

Αγοράζεις τις 2 50άρες, οκ.

(είμαι άσχετος με το άθλημα και ενδιαφέρομαι για Game Pass PC)

Μετά που τις καταχωρείς; Στο https://redeem.microsoft.com/ ? Είτε με VPN για χαμηλότερη χρέωση, είτε χωρίς;

Έχεις κάποιο balance στο MS account σου, στο οποίο πιστώνονται οι gift cards; Τι διάρκεια έχουν τα gift cards (ώσπου να εξαργυρωθούν εννοώ);

Τι διάρκεια έχει το MS balance, αν υπάρχει κάτι τέτοιο;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/12/2022 στις 3:03 ΜΜ, kkatzos είπε

Μετά που τις καταχωρείς; Στο https://redeem.microsoft.com/ ? Είτε με VPN για χαμηλότερη χρέωση, είτε χωρίς;

Έχεις κάποιο balance στο MS account σου, στο οποίο πιστώνονται οι gift cards; Τι διάρκεια έχουν τα gift cards (ώσπου να εξαργυρωθούν εννοώ);

Bump.

Περιμένω κι εγώ για να κάνω το ίδιο.

Δημοσ.
Στις 16/12/2022 στις 3:03 ΜΜ, kkatzos είπε

Δεν χρειάζεται vpn για να εξαργυρωθούν οι giftcards. Για τη διάρκεια του balance μπορείς να ρωτήσεις στην εξυπηρέτηση της MS.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις φόρτωσα επιτυχως  σε φιλο 3 χρονια pass απο τουρκια με Windscribe για vpn.

Οι 3 ετησιες gold τουρκιας αγοραστηκαν απο eneba και ενας μηνας gamepass ultimate με ενα ευρω.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Mr_Terror said:

Μολις φόρτωσα επιτυχως  σε φιλο 3 χρονια pass απο τουρκια με Windscribe για vpn.

Οι 3 ετησιες gold τουρκιας αγοραστηκαν απο eneba και ενας μηνας gamepass ultimate με ενα ευρω.

Να φανταστώ κάπου 85€ τελική τιμή, σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορούμε να εκμεταλευτούμε τη προσφορά της Πειραιώς με την επιστροφή yellows αν φορτώσουμε το λογαριασμό της Microsoft και την αγορά μέσω vpn ή το ξεχνάμε???

Επεξ/σία από antnatal
Δημοσ.
1 hour ago, antnatal said:

μπορούμε να εκμεταλευτούμε τη προσφορά της Πειραιώς με την επιστροφή yellows αν φορτώσουμε το λογαριασμό της Microsoft και την αγορά μέσω vpn ή το ξεχνάμε???

Τι θέλεις να πάρεις; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...