Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι τρεις, η δεύτερη τρίμηνη σερί. Λέει ότι θα αλλάξει η χρέωση εκτός αν ακυρώσω. Θα προσπαθήσω να  κάνω μια τούρκικη πάλι βέβαια πριν λήξει αυτή που έχω αλλά δε μου κάθισε καλά το μέιλ. Έχει πάρει και άλλος κάποιο ίδιο;

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στα γρήγορα που το διάβασα αυτό κατάλαβα. 

Πάντως αντί για 3μηνες σε συμφέρει να βάλεις ΕΩΣ 36 gold και έπειτα με 1 ή 13€ μετατροπή όλου του χρόνου σε ultimate 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Atropos28 είπε

Μου ήρθε πριν λίγο αυτό το μέιλ. Έχω κάνει και εγώ συνδρομή από eneba με vpn και τούρκικη συνδρομή. Λέτε να μας πήραν χαμπάρι;

Important update about your Xbox Game Pass Ultimate subscription

You last paid for your Xbox Game Pass Ultimate subscription with a prepaid product key or code on Tuesday, September 6, 2022. Thank you for your payment.

We want to let you know about a change to the amount of your next payment. Unless you cancel two days before Saturday, December 10, 2022, we’ll charge EUR 12.99 including taxes every month to your MasterCard **ΧΧΧΧ.

We’ll tell you if this price ever changes. Cancel any time to stop future charges or change how you pay by managing your subscription in your Microsoft account.

Xbox Game Pass Ultimate gives you access to over 100 high-quality games on console, PC, and mobile devices, plus EA Play and Xbox Live Gold. With games added all the time, you’ll always have something new to play. Discover your next game today

Ποιοι να σε πήραν χαμπάρι; Τι παράνομο έχεις κάνει; Λογικά τότε λήγει η συνδρομή σου και έχεις ενεργοποιημενη την αυτόματη ανανέωση οπότε σε προειδοποιεί ότι θα σε χρεωσει την συγκεκριμένη ημερομηνία. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Atropos28 είπε

Μου ήρθε πριν λίγο αυτό το μέιλ. Έχω κάνει και εγώ συνδρομή από eneba με vpn και τούρκικη συνδρομή. Λέτε να μας πήραν χαμπάρι;

Important update about your Xbox Game Pass Ultimate subscription

You last paid for your Xbox Game Pass Ultimate subscription with a prepaid product key or code on Tuesday, September 6, 2022. Thank you for your payment.

We want to let you know about a change to the amount of your next payment. Unless you cancel two days before Saturday, December 10, 2022, we’ll charge EUR 12.99 including taxes every month to your MasterCard **ΧΧΧΧ.

We’ll tell you if this price ever changes. Cancel any time to stop future charges or change how you pay by managing your subscription in your Microsoft account.

Xbox Game Pass Ultimate gives you access to over 100 high-quality games on console, PC, and mobile devices, plus EA Play and Xbox Live Gold. With games added all the time, you’ll always have something new to play. Discover your next game today

Έκανες τρίμηνη συνδρομή και έχεις αφήσει ενεργή την αυτόματη ανανέωση με 13€ το μήνα. 

Έρχεται η Microsoft και στο θυμίζει απλά, μην γκρινιάζεις που θα χρεώνεσαι 13€ το μήνα, μετά τη λήξη της τρέχουσας συνδρομής. 

Απλά πήγαινε κ ακύρωσε την αυτόματη ανανέωση. 

• Like 1
Δημοσ.

αν  εχουμε αγορασει ηδη το 1 ευρω και τον μηνα να ειναι σε εξελιξη τι αλλες επιλογες εχω για να παρω gamepass?

δε θελω να κανω νεο λογαριασμο θελω τον ιδιο αν υπαρχει καποιος αλλο τροπος εστω και ακριβοτερος

ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον εχει τη καλοσυνη να απαντησει.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, paojim είπε

αν  εχουμε αγορασει ηδη το 1 ευρω και τον μηνα να ειναι σε εξελιξη τι αλλες επιλογες εχω για να παρω gamepass?

δε θελω να κανω νεο λογαριασμο θελω τον ιδιο αν υπαρχει καποιος αλλο τροπος εστω και ακριβοτερος

ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον εχει τη καλοσυνη να απαντησει.

Ή βάζεις τριμηνες ultimate Τουρκίας με χρήση VPN όταν κάνεις redeem ή περιμένεις να λήξει η συνδρομή σου και βάζεις ένα, δύο, ή τρία χρόνια live gold από Τουρκία και μετά βάζοντας ένα μήνα ultimate με 13€ τα μετατρέπεις όλα σε ultimate. Δες το δεύτερο ποστ του θεματος, τα αναλύει όλα λεπτομερώς. 

• Like 1
Δημοσ.

Ξερω πως δεν ειναι απολυτως ταιριαστο με το θεμα, αλλα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με gift cards απο αλλες χωρες, σε συνεχεια της συζητησης πριν 10 σελιδες. Πιο συγκεκριμενα εχω μεσα ενα υπολοιπο στο store της χωρας του καφε και θελω να προσθεσω κατι ελαχιστο ωστε να φτασει και να παρω το season pass του Odyssey. GIft cards υπαρχουν διαθεσιμες και θελω κατι ελαχιστο να συμπληρωσω στο ηδη διαθεσιμο υπολοιπο. Δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ ειτε στο xbox now ή στο store checker κλπ ουτε γινεται κατι με vpn. Κλαιω το υπολοιπο απο βραζιλια και αγοραζω πλεον μονο Ευρωπη; Εστω να φυγει το υπολοιπο απο εκει.  

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Georgegr3 είπε

Ξερω πως δεν ειναι απολυτως ταιριαστο με το θεμα, αλλα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με gift cards απο αλλες χωρες, σε συνεχεια της συζητησης πριν 10 σελιδες. Πιο συγκεκριμενα εχω μεσα ενα υπολοιπο στο store της χωρας του καφε και θελω να προσθεσω κατι ελαχιστο ωστε να φτασει και να παρω το season pass του Odyssey. GIft cards υπαρχουν διαθεσιμες και θελω κατι ελαχιστο να συμπληρωσω στο ηδη διαθεσιμο υπολοιπο. Δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ ειτε στο xbox now ή στο store checker κλπ ουτε γινεται κατι με vpn. Κλαιω το υπολοιπο απο βραζιλια και αγοραζω πλεον μονο Ευρωπη; Εστω να φυγει το υπολοιπο απο εκει.  

Στο eneba  εχει   gift cards βραζιλιας .Μπες και αγορασε απο εκει

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-live-gift-card-200-brl-xbox-live-key-brazil

Δημοσ.

Καλημερα, γνωριζω πως υπαρχουν διαθεσιμες, ο τροπος που θα την προσθεσω στο λογαριασμο ειναι προβλημα πλεον. Εχω δοκιμασει στο redeem ειτε με vpn ειτε χωρις, ειτε με πληρωμη απευθειας, ειτε με αλλαγη region windows, ειτε με τον τροπο του gift κλπ. ΕΙπα να ρωτησω μετα το κλεισιμο του τροπου gift εδω και 1 μηνα+, πως καποιος μπορει να βαζει τις καρτες. 

Δημοσ.

Σήμερα επιτέλους λήγει η συνδρομή μου. 

Ερώτηση λοιπόν...

Που παίζει φθηνότερη ευρωπαϊκή και που η αντίστοιχη άλλη χώρας;

Ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για (3*12=)36 μηνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...