Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Παιδια ποιος ο λογος να μπλεκεται με vpn για 10-15 ευρω και να τραβατε τοση ταλαιπωρια γνωμη μου χωρις να θελω να θιξω κανεναν.

Η συνδρομή xbox live για 12 μήνες από Τουρκία είναι 29€ το χρόνο άρα για 3 χρόνια 87€. Η διαφορά είναι κοντά στα 50€.Για καποιους είναι αρκετή διαφορά. Επίσης η διαδικασία είναι πανεύκολη. Ούτε 10 λεπτά. Αρκεί να κάνεις σωστά τα βήματα και να λειτουργεί σωστά το VPN σου. Εγώ πλέον χρησιμοποιώ VPN όπου έχω συνδρομή και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε για τις συνδρομές xbox live ούτε για άλλες. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nnoutas είπε

Η συνδρομή xbox live για 12 μήνες από Τουρκία είναι 29€ το χρόνο άρα για 3 χρόνια 87€. Η διαφορά είναι κοντά στα 50€.Για καποιους είναι αρκετή διαφορά. Επίσης η διαδικασία είναι πανεύκολη. Ούτε 10 λεπτά. Αρκεί να κάνεις σωστά τα βήματα και να λειτουργεί σωστά το VPN σου. Εγώ πλέον χρησιμοποιώ VPN όπου έχω συνδρομή και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε για τις συνδρομές xbox live ούτε για άλλες. 

Έχεις δοκιμάσει xboxcloud στο κινητό με το vpn  σου; Δουλεύει καλά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Nnoutas είπε

Να ρωτήσω, η διαφορά στην όλη διαδικασία του 2ου post είναι αντί για Βραζιλία να βάλουμε στο VPN Τουρκία και να κάνουμε redeem τους κωδικούς που αγοράσαμε; Δε χρειάζεται κάπου αλλού το VPN σωστά; 

Κατά τα άλλα ο λογαριασμός της Microsoft μπορεί να είναι ελληνικός και δε χάνουμε κάποιο από τα προνόμια έτσι; 

Ευχαριστώ. 

Εγώ θα το δοκιμάσω με windscribe, το οποίο δούλεψα και έφτιαξα εύκολα psn Τουρκικό account πριν 10 μέρες. Και μπορώ να δοκιμάσω αγορά και redeem ένα κωδικό 12μηνης συνδρομής για αρχή για να δω ότι παίζει η όλη διαδικασία και μετά να πάρω τους αλλους δύο.

Επεξ/σία από Vangie
Δημοσ.
19 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ούτε εκεί. Δοκίμασα με διαφορετικές συσκευές και διαφορετικούς περιηγητές 🤨

Έχεις κανα Adblock?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Δε θυμάμαι καλά. Κάτι με bear νομίζω. Δεν ξέρω αν δουλεύει πλέον. Μάλλον ο @sphinxgr θα σου απαντήσει. 

tunnelbear 

Στις 30/11/2022 στις 8:43 ΜΜ, d_gkal είπε

ΠΡΩΤΑ λήγει ο ultimate σου και μετά θα κάνεις κίνηση 

υπάρχει κάποιος λόγος που το αφήνουμε να λήξει? Επίσης το μάξιμουμ που μπορούμε να φορτώσουμε ειναι όπως και την πρώτη φορά τρία 12μηνα?

Σε αλλα νεα βρηκα αυτο εδώ (Ρωσία) το οποίο αναφέρεται σαν ultimate και νομίζω ειναι το πιο φθηνό απο οτι εχω βρει https://plati.market/itm/xbox-game-pass-ultimate-12-months-fast-any-account/3201043

Επεξ/σία από stefanos_13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Vangie είπε

Να ρωτήσω, η διαφορά στην όλη διαδικασία του 2ου post είναι αντί για Βραζιλία να βάλουμε στο VPN Τουρκία και να κάνουμε redeem τους κωδικούς που αγοράσαμε; Δε χρειάζεται κάπου αλλού το VPN σωστά; 

Κατά τα άλλα ο λογαριασμός της Microsoft μπορεί να είναι ελληνικός και δε χάνουμε κάποιο από τα προνόμια έτσι; 

Ευχαριστώ. 

Εγώ θα το δοκιμάσω με windscribe, το οποίο δούλεψα και έφτιαξα εύκολα psn Τουρκικό account πριν 10 μέρες. Και μπορώ να δοκιμάσω αγορά και redeem ένα κωδικό 12μηνης συνδρομής για αρχή για να δω ότι παίζει η όλη διαδικασία και μετά να πάρω τους αλλους δύο.

Σωστά. Η διαδικασία είναι η ίδια. Είτε Βραζιλία είτε Τουρκία. Ο λογαριασμός σου στη Microsoft ελληνικός κανονικά με τα ελληνικά σου στοιχεία. Το vpn χρειάζεται μόνο όταν πας να κάνεις redeem τον κωδικό. Ούτε κατά την αγορά αλλά ούτε μετά χρειάζεται. Ότι λέει ακριβώς στο 2ο ποστ. 

7 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Έχεις δοκιμάσει xboxcloud στο κινητό με το vpn  σου; Δουλεύει καλά;

Δεν το έχω δοκιμάσει 

Επεξ/σία από Nnoutas
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stefanos_13 είπε

υπάρχει κάποιος λόγος που το αφήνουμε να λήξει? 

Πρώτο post τρέχοντος θέματος. 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μπλεχτεί... (κλασσικά) γιατί είμαστε πολλοί!

Έχω βάλει γονική πρόσβαση στο Xbox S και το έχω δώσει στον μικρό. Για να βάλω το pass θα πρέπει να κάνω τη διαδικασία με τον λογαριασμό του ή με τον δικό μου σαν γονιός;

Αν το κάνω σαν γονιός θα μπορεί να κατεβάζει στο δικό του προφιλ ανεξάρτητα;

Μετά εμείς που είμαστε 4 στο σπίτι θα πρέπει αν ζηλέψουν οι άλλοι 2 να τα ξανα-αγοράσω;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Karatzanis είπε

Καλησπέρα. Έχω μπλεχτεί... (κλασσικά) γιατί είμαστε πολλοί!

Έχω βάλει γονική πρόσβαση στο Xbox S και το έχω δώσει στον μικρό. Για να βάλω το pass θα πρέπει να κάνω τη διαδικασία με τον λογαριασμό του ή με τον δικό μου σαν γονιός;

Αν το κάνω σαν γονιός θα μπορεί να κατεβάζει στο δικό του προφιλ ανεξάρτητα;

Μετά εμείς που είμαστε 4 στο σπίτι θα πρέπει αν ζηλέψουν οι άλλοι 2 να τα ξανα-αγοράσω;

Ένας λογαριασμός πρέπει να έχει τη συνδρομή. 

Από τη στιγμή που στην κονσόλα αυτός ο λογαριασμός είναι logged in, τότε ολοι οι λογαριασμοί της κονσόλας παίζουν όλα του τα παιχνίδια. 

Απλά ο καθένας έχει τα δικά του saves σε κάθε παιχνίδι. 

• Like 2
Δημοσ.

Η συνδρομή ultimate που εβαλα με 1€ λήγει μεθαύριο. Παιζω το Football Manager  23 που ειναι στο game pass και θελω να το συνεχίσω για ενα μήνα γιατί λόγω άδειας θα εχω αρκετό ελεύθερο χρόνο. Με το game pass for Console απο ότι κατάλαβα θα μπορώ να το συνεχίσω για ενα μήνα με 10€ . Κάποια άλλη οικονομική λύση υπάρχει;     

Δημοσ.

8.20€

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-game-pass-ultimate-1-month-subscription-xbox-one-windows-10-xbox-live-key-europe

4 ώρες πριν, Gerara_ είπε

Η συνδρομή ultimate που εβαλα με 1€ λήγει μεθαύριο. Παιζω το Football Manager  23 που ειναι στο game pass και θελω να το συνεχίσω για ενα μήνα γιατί λόγω άδειας θα εχω αρκετό ελεύθερο χρόνο. Με το game pass for Console απο ότι κατάλαβα θα μπορώ να το συνεχίσω για ενα μήνα με 10€ . Κάποια άλλη οικονομική λύση υπάρχει;     

• Thanks 1
Δημοσ.

Μου ήρθε πριν λίγο αυτό το μέιλ. Έχω κάνει και εγώ συνδρομή από eneba με vpn και τούρκικη συνδρομή. Λέτε να μας πήραν χαμπάρι;

Important update about your Xbox Game Pass Ultimate subscription

You last paid for your Xbox Game Pass Ultimate subscription with a prepaid product key or code on Tuesday, September 6, 2022. Thank you for your payment.

We want to let you know about a change to the amount of your next payment. Unless you cancel two days before Saturday, December 10, 2022, we’ll charge EUR 12.99 including taxes every month to your MasterCard **ΧΧΧΧ.

We’ll tell you if this price ever changes. Cancel any time to stop future charges or change how you pay by managing your subscription in your Microsoft account.

Xbox Game Pass Ultimate gives you access to over 100 high-quality games on console, PC, and mobile devices, plus EA Play and Xbox Live Gold. With games added all the time, you’ll always have something new to play. Discover your next game today

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...