Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Ούτε εκεί. Δοκίμασα με διαφορετικές συσκευές και διαφορετικούς περιηγητές 🤨

Πας εκει  που λεει  contact us 

Σου βγαζει   καποιες επιλογες 

Τις απαντας και μετα σε βαζει σε επιλογη να μιλησεις μεσο τσατ

Και αν παρατηρησεις  πανω δεξια, σου λεει να συνδεθεις με το προφιλ σου

9 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν είπα ότι τα βγάζεις από το μυαλό σου(Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που ποτέ δεν είπα) απλά μου φάνηκε τρομερά περίεργο η ίδια η ms να σου προτείνει να χρησιμοποιήσεις vpn.

Και ομως μου το ανεφερε μπας και με αυτο τον τροπο, καταφερω να ενεργοποιησω την συνδρομη

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nnoutas είπε

Κατά πάσα πιθανότητα είναι πρόβλημα των δωρεάν VPN. Συμβαίνει συχνά κάποιες "δημοφιλείς" τοποθεσίες  να μην δουλεύουν σωστά πάντα λόγω υπερφόρτωσης. Με πληρωμένο VPN τέτοια προβλήματα δεν υπάρχουν. Το ίδιο συνέβη και με τις συνδρομές του DISNEY+. Ενώ με τα δωρεάν VPN σου έβγαζε λάθος τοποθεσία το πρόβλημα λύθηκε όταν έκανα την διαδικασία έχοντας συνδρομή  στο NORD VPN. Με κάθε επιφύλαξη το λέω αυτό καθώς δεν έχω δοκιμάσει τελευταία να κάνω αυτή τη διαδικασία (συνδρομή xbox) με κάποιο πληρωμένο VPN. 

Πριν 2 χρόνια είχα κάνει τη διαδικασία του 2ου ποστ και είχα χρησιμοποιήσει το cyberghost vpn που είχα συνδρομή θεωρώντας πως θα ήταν πιο εύκολο. Τελικά και μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες και συνομιλία με το support οι συνδρομές μπήκαν με ένα δωρεάν bear κάτι vpn. 

Ίσως αυτό που λες τώρα να είναι διαφορετικό. Αυτό που θέλω να πω όμως πως και τα επί πληρωμή vpn δεν είναι πάντα πανάκεια. 

1 ώρα πριν, Nnoutas είπε

Κατά πάσα πιθανότητα είναι πρόβλημα των δωρεάν VPN. Συμβαίνει συχνά κάποιες "δημοφιλείς" τοποθεσίες  να μην δουλεύουν σωστά πάντα λόγω υπερφόρτωσης. Με πληρωμένο VPN τέτοια προβλήματα δεν υπάρχουν. Το ίδιο συνέβη και με τις συνδρομές του DISNEY+. Ενώ με τα δωρεάν VPN σου έβγαζε λάθος τοποθεσία το πρόβλημα λύθηκε όταν έκανα την διαδικασία έχοντας συνδρομή  στο NORD VPN. Με κάθε επιφύλαξη το λέω αυτό καθώς δεν έχω δοκιμάσει τελευταία να κάνω αυτή τη διαδικασία (συνδρομή xbox) με κάποιο πληρωμένο VPN. 

Πριν 2 χρόνια είχα κάνει τη διαδικασία του 2ου ποστ και είχα χρησιμοποιήσει το cyberghost vpn που είχα συνδρομή θεωρώντας πως θα ήταν πιο εύκολο. Τελικά και μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες και συνομιλία με το support οι συνδρομές μπήκαν με ένα δωρεάν bear κάτι vpn. 

Ίσως αυτό που λες τώρα να είναι διαφορετικό. Αυτό που θέλω να πω όμως πως και τα επί πληρωμή vpn δεν είναι πάντα πανάκεια. 

1 ώρα πριν, Nnoutas είπε

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε στην περίπτωσή σου. Ήταν σίγουρα πρόβλημα τοποθεσίας ή κάτι άλλο; Όμως είναι δεδομένο ότι πολλές φορές τα δωρεάν VPN ενώ δείχνουν ότι έχεις συνδεθεί σε κάποια χώρα, δεν ισχύει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε στην περίπτωσή σου. Ήταν σίγουρα πρόβλημα τοποθεσίας ή κάτι άλλο; Όμως είναι δεδομένο ότι πολλές φορές τα δωρεάν VPN ενώ δείχνουν ότι έχεις συνδεθεί σε κάποια χώρα, δεν ισχύει. 

Δεν έμαθα ποτέ τι έφταιξε. Το θέμα είναι πως ούτε το eneba έκανε refund λόγω του ότι είχα προσπαθήσει να ενεργοποιήσω τον κωδικό ούτε η ms μπορούσε να ενεργοποιήσει την ultimate λόγω Βραζιλίας. Δοκίμασα μετά με το vpn που πρότεινε ο sphinx και τα πήρε όλα αμέσως. 

Επεξ/σία από Tigio13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, d_gkal είπε

@spartan29gr

Δες τι βλέπω

Απόκρυψη περιεχομένων

Εκεί μένει και δε πάει παρακατω. 

Εμενα μια χαρα φορτωνει

Κανενα ενα ριζετ το ρουτερ σου

Απο κινητο μπαινεις?Εγω απο υπολογιστη το εκανα

1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

Δεν έμαθα ποτέ τι έφταιξε. Το θέμα είναι πως ούτε το eneba έκανε refund λόγω του ότι είχα προσπαθήσει να ενεργοποιήσω τον κωδικό ούτε η ms μπορούσε να ενεργοποιήσει την ultimate λόγω Βραζιλίας. Δοκίμασα μετά με το vpn που πρότεινε ο sphinx και τα πήρε όλα αμέσως. 

Ποιο  vpn?

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω 3 ερωτησεις

Αν αγορασω 3 12μηνες θα μπορω μετα να ενεργοποιησω με 1 ευρω το ultimate pass για νεο χρηστη και να μου το κανει 3 χρονια ultimate?

Μετα τη ληξη του ultimate αν αγορασω απο third party site σε χαμηλοτερη τιμη το ultimate αντι των 12 ευρω απ τη microsoft παλι θα μου το μετατρεψει σε ultimate αν εχω xbox live gold?

Και τελως οταν ανοιγω νεο λογαριασμο θα μπορω μεσω share να παιζω τα games απο τους αλλους λογαριασμους με τα save που ειχα πριν?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
19 minutes ago, giorgosmcmc said:

Έχω 3 ερωτησεις

Αν αγορασω 3 12μηνες θα μπορω μετα να ενεργοποιησω με 1 ευρω το ultimate pass για νεο χρηστη και να μου το κανει 3 χρονια ultimate?

Μετα τη ληξη του ultimate αν αγορασω απο third party site σε χαμηλοτερη τιμη το ultimate αντι των 12 ευρω απ τη microsoft παλι θα μου το μετατρεψει σε ultimate αν εχω xbox live gold?

Και τελως οταν ανοιγω νεο λογαριασμο θα μπορω μεσω share να παιζω τα games απο τους αλλους λογαριασμους με τα save που ειχα πριν?

Από όπου και να αγοράσεις γίνεται η μετατροπή. 

Σε συμφέρει να πας σε 3*12 μήνες και μετατροπή με 1€ (εφόσον είσαι νεος χρήστης, αλλιώς 13€)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Από όπου και να αγοράσεις γίνεται η μετατροπή. 

Σε συμφέρει να πας σε 3*12 μήνες και μετατροπή με 1€ (εφόσον είσαι νεος χρήστης, αλλιώς 13€)

Ναι με 45 ευρω η gold απο eneba ακομη και χωρις vpn βγαινει 135 ευρω συν 500 ευρω η κονσολα με 630 και θα παιζω 3 χρονια ολο το gamepass και οτι καινουριο βαζουν, συμφερει πολυ η αληθεια ειναι.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
2 minutes ago, giorgosmcmc said:

Ναι με 45 ευρω απο eneba βγαινει 135 ευρω συν 500 ευρω η κονσολα με 630 και θα παιζω 3 χρονια ολο το gamepass και οτι καινουριο βαζουν, συμφερει πολυ η αληθεια ειναι.

Ίσως βρεις και φθηνότερη συνδρομή αλλά δε ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς (πχ Βραζιλία)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d_gkal είπε

Ίσως βρεις και φθηνότερη συνδρομή αλλά δε ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς (πχ Βραζιλία)

Δε μπαινω στη διαδικασια καν πλεον για 5-10 ευρω.. Να εχω το κεφαλι μου ησυχο.. Ειδα και τον φιλο πιο πανω τη τραβηξε.. 

Tελικα ηταν πιο απλο απο οσο φανταζομουν, ουτε 10 λεπτα μου πηρε

game pass.png

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

παιδες προσοχή, μάλλον κάτι παίζει τις τελευταίες μέρες.

αγόρασα προχθές το COD MW2 από γνωστό σαιτ για brazil κι ενώ μετα την καταχώρηση του κωδικού μου έγραφε "αν εξαργυρώσετε αυτό τον κωδικό θα λαβετε το εξής προιόν" (ή κάτι τέτοιο) στο τελευταίο βήμα μου πέταγε "επικοινωνηστε με τον πωλητη, αυτο το στοιχείο είναι για άλλο region", ενώ χρησιμοποιούσα vpn και δίπλα στο mail μου έγραφε κανονικά brazil.

μίλησα με τη microsoft, μου μετέφεραν το λογαριασμό σε βραζιλία, έκαναν τα πάντα και ο κωδικός δεν πέρασε ποτέ. περιμένω από προχθές refund με όλα τα στοιχεία ενώ σήμερα ξανα επικοινωνησα με τη microsoft γιατί πλέον ο κωδικός όποτε τον πληκτρολογώ γράφει "είναι για άλλο region" και μου είπαν ότι ο κωδικός έχει απενεργοποιηθεί χωρίς να μου πουν περισσότερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...