Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dskoul είπε

ναι τα εχουμε πει αυτα ... 

εν τω μεταξυ ακομα μερικοι εδω μεσα (και αλλου) νομιζουν οτι θα τους κοψει το gamepass αν το βαλουν απο τουρκια !!!! χαχαχα

Και τελικα δεν παιζει,διοτι οταν σου συνιστουν οι ιδιοι να προσπαθησεις να το περασεις μεσο vpn ,ε αυτο κατι δειχνει.😄

Επεξ/σία από spartan29gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα παιδιά και από μένα. Εγώ αγόρασα 2 12 μηνες Gold από Τουρκία και έκανα την διαδικασία κανονικά με το VPN για να ενεργοποιήσω τα κλειδιά και μου βγάζει georestricted error. Μίλησα με Microsoft Support και μου είπε ότι αν κάνω Migrate το xbox σε Τουρκία μπορεί και να δουλέψει και όπως σωστά μαντεύετε δεν παίζει ούτε έτσι. Τώρα έχω στείλει σε support eneba μπας και μου επιστρέψει τα λεφτά.

11 ώρες πριν, edm0d0n είπε

Δηλαδή από ότι καταλαβαίνω.

1. Λήγει το ultimate.

2. Βάζω το gold που πήρα ήδη.

3. Το μετατρέπω σε ultimate με 13 ευρώ.

Σωστά;

Σωστά αλλά επειδή πήρες πολύ νωρίς τον κωδικό ίσως να μην σου δουλέψει σε ένα μήνα που θα τον βάλεις.

9 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Τελικα  καταφερα να το φτιαξω μεσα απο το  chat της microsoft στο εξωτερικο(εχουν 24ωρες το 24ωρο βοηθεια για τα παντα)

Μου ειπε οτι αυτος ο κωδικος ειναι προμο μονο για νεους χρηστες  gamepass  αν καταλαβα καλα,και για αυτο δεν περνουσε

Επιπλεον μου συστησε να δοκιμασω και με  vpn ,αλλα τους ανεφερα οτι αυτο το προσπαθησα

Τελος απλα μου ζητησανε ενα αποδεικτικο της αγορας μου απο το eneba ,και μου περασανε μετα αυτοι την τριμηνη  αυτοματος

Καλα τι να πω ρε παιδια δεν εχω λογια,Μιλαμε για κορυφαιο  support  σε ολα τα επιπεδα αυτη η εταιρια.

Σου είπε η ίδια η ms να χρησιμοποιήσεις vpn?

Είσαι σίγουρος γι' αυτό?

Αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι με την μεθοδο τουρκιας εχουν αντιμετωπίσει αρκετοι προβληματα.Συνδρομη μεσω βραζιλιας  λιγοτερα προβληματα.

Στα υπόψη, έχουμε γράψει ξανά ότι δεν δουλευουν όλα τα VPN με Τουρκία. Και αυτά που δουλευουν, δεν δουλευουν ολες τις ώρες γιατί βγάζουν λάθος χώρα.

αυτο που συνήθως δουλευει και είναι δωρεάν είναι το  Windscribe 

• Like 3

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αγοράσεις πιο φθηνή συνδρομή, έχω ακούσει κάποιοι που πληρώνουν 120 ευρώ και έχουν συνδρομή ισχύς 3 ετών, γνωρίζει κάποιος κάτι?

9 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αγοράσεις πιο φθηνή συνδρομή, έχω ακούσει κάποιοι που πληρώνουν 120 ευρώ και έχουν συνδρομή ισχύς 3 ετών, γνωρίζει κάποιος κάτι?

Διάβασε 1η σελίδα (βαριέσαι να ψάχνεις λίγο, ε?) 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Σωστά αλλά επειδή πήρες πολύ νωρίς τον κωδικό ίσως να μην σου δουλέψει σε ένα μήνα που θα τον βάλεις.

Σου είπε η ίδια η ms να χρησιμοποιήσεις vpn?

Είσαι σίγουρος γι' αυτό?

Στο τσατ αυτο μου ανεφερε η εκπροσωπος

Δηλαδη θες να πεις οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου ολλα αυτα?

2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Στα υπόψη, έχουμε γράψει ξανά ότι δεν δουλευουν όλα τα VPN με Τουρκία. Και αυτά που δουλευουν, δεν δουλευουν ολες τις ώρες γιατί βγάζουν λάθος χώρα.

αυτο που συνήθως δουλευει και είναι δωρεάν είναι το  Windscribe 

Λαθος

Ουτε αυτο δουλευει,

Εχτες προσπαθησα 20 φορες με το εν λογω vpn,τιποτα.

Αν εχει κανει κανεις σημερινη αγορα μεσω του συγκεκριμενου vpn ,ας ποσταρει να μαθουμε

Αν οχι?,τοτες η λογικη λεει, οτι η πορτα της τουρκιας προς το παρον  για συνδρομες εχει κλεισει.

Οπωτε καλο θα ηταν  αν συνεχιστει αυτη η κατασταση να ανανεωθουν και οι εν λογω οδηγοι στο πρωτο ποστ

4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι με την μεθοδο τουρκιας εχουν αντιμετωπίσει αρκετοι προβληματα.Συνδρομη μεσω βραζιλιας  λιγοτερα προβληματα.

Με  vpn  εννοεις?

Επεξ/σία από spartan29gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, d_gkal είπε

@spartan29gr μπορείς να δώσεις link για το chat;

Προσπαθώ να ανοίξω αυτο http://support.xbox.com/el-GR/?xr=shellnav αλλά δε κάνει κάτι. 

Θα μπεις στο τσατ του εξωτερικου https://support.xbox.com/en-us/contact-us/emerald

Για ελλαδα δεν δουλευει για ολο το 24ωρο

Επεξ/σία από spartan29gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Λαθος

Ουτε αυτο δουλευει,

Αν εχει κανει κανεις σημερινη αγορα μεσω του συγκεκριμενου vpn ,ας ποσταρει να μαθουμε

Αν οχι?,τοτες η λογικη λεει, οτι η πορτα της τουρκιας προς το παρον  για συνδρομες εχει κλεισει.

Οπωτε καλο θα ηταν  αν συνεχιστει αυτη η κατασταση να ανανεωθουν και οι εν λογω οδηγοι στο πρωτο ποστ

Κατά πάσα πιθανότητα είναι πρόβλημα των δωρεάν VPN. Συμβαίνει συχνά κάποιες "δημοφιλείς" τοποθεσίες  να μην δουλεύουν σωστά πάντα λόγω υπερφόρτωσης. Με πληρωμένο VPN τέτοια προβλήματα δεν υπάρχουν. Το ίδιο συνέβη και με τις συνδρομές του DISNEY+. Ενώ με τα δωρεάν VPN σου έβγαζε λάθος τοποθεσία το πρόβλημα λύθηκε όταν έκανα την διαδικασία έχοντας συνδρομή  στο NORD VPN. Με κάθε επιφύλαξη το λέω αυτό καθώς δεν έχω δοκιμάσει τελευταία να κάνω αυτή τη διαδικασία (συνδρομή xbox) με κάποιο πληρωμένο VPN. 

Επεξ/σία από Nnoutas
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Κατά πάσα πιθανότητα είναι πρόβλημα των δωρεάν VPN. Συμβαίνει συχνά κάποιες "δημοφιλείς" τοποθεσίες  να μην δουλεύουν σωστά πάντα λόγω υπερφόρτωσης. Με πληρωμένο VPN τέτοια προβλήματα δεν υπάρχουν. Το ίδιο συνέβη και με τις συνδρομές του DISNEY+. Ενώ με τα δωρεάν VPN σου έβγαζε λάθος τοποθεσία το πρόβλημα λύθηκε όταν έκανα την διαδικασία έχοντας συνδρομή  στο NORD VPN. Με κάθε επιφύλαξη το λέω αυτό καθώς δεν έχω δοκιμάσει τελευταία να κάνω αυτή τη διαδικασία (συνδρομή xbox) με κάποιο πληρωμένο VPN. 

Καταλαβαινω,αλλα  επειδη εχω και  συνδρομη τουρκιας μεσο νετφλιχ, με δωρεαν vpn  hola λειτουργησε κανονικα  εχθες η επεκταση που εκανα.Προσωπικα  τοσο καιρο εγω, μια χαρα εκανα τις αγορες μου με το  winscribe σε συνδρομητικα πακετα απο τουρκια για το  xbox.  και μου εκανε εντυπωση  ολο αυτο.

Επεξ/σία από spartan29gr

46 minutes ago, spartan29gr said:

Θα μπεις στο τσατ του εξωτερικου https://support.xbox.com/en-us/contact-us/emerald

Για ελλαδα δεν δουλευει για ολο το 24ωρο

Ούτε εκεί. Δοκίμασα με διαφορετικές συσκευές και διαφορετικούς περιηγητές 🤨

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spartan29gr είπε

Στο τσατ αυτο μου ανεφερε η εκπροσωπος

Δηλαδη θες να πεις οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου ολλα αυτα?

Λαθος

Ουτε αυτο δουλευει,

Με  vpn  εννοεις?

Δεν είπα ότι τα βγάζεις από το μυαλό σου(Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που ποτέ δεν είπα) απλά μου φάνηκε τρομερά περίεργο η ίδια η ms να σου προτείνει να χρησιμοποιήσεις vpn.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...