Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, delmparmpounel είπε

Αξιόπιστο είναι, έχω κάνει αγορές απο το site αυτό, προχώρα άφοβα.

Αυτός ο κωδικός έχει ήδη εξαργυρωθεi μου βγαζει μηνυμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ramshi είπε

Αυτός ο κωδικός έχει ήδη εξαργυρωθεi μου βγαζει μηνυμα.

Επικοινώνησε με το support, λογικά θα χρειαστεί να τους αποστείλεις σχετικό screenshot για να το επιβεβαιώσουν για να σου κάνουν επιστροφή χρημάτων.

Επεξ/σία από delmparmpounel

Μόλις τώρα, delmparmpounel είπε

Επικοινώνησε με το support, λογικά θα χρειαστεί να τους αποστείλεις σχετικό screenshot για να το επιβεβαιώσει για να σου κάνουν επιστροφή χρημάτων.

Με το support της microsoft η απο εκει που το αγορασα?

4 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Συνήθως όταν δεν δέχεται κάρτες από άλλη χώρα φταίει το vpn πρόγραμμα ή site που χρησιμοποιείτε όχι ο κωδικός.

τελικά ο κωδικός έφταιγε μου έστειλε άλλον το support της eneba καλή υποστήριξη αν κ χρειάστηκε να τους στείλω screenshot κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα 2 χρόνια gamepass ultimate και τελειώνει σε 1 μήνα. Είχα πάρει 2 χρόνια gold τα οποία μετέτρεψα σε ultimate με 1 Ευρώ. Σήμερα πήρα από εδώ 2 χρόνια gold https://www.kinguin.net/category/12710/xbox-live-12-months-gold-eu-subscription-card.

Γίνετε να ανανεώσω την συνδρομή που έχω και να την μετατρέψω σε ultimate πάλι;

Αν ναι πρέπει να περιμένω να τελειώσει ή μπορώ και τώρα;

Επεξ/σία από edm0d0n

7 ώρες πριν, AsmoGr είπε

Καλησπέρα , ξέρουμε αν παίζει κάτι με τς συνδρομές από Τουρκία με VPN ? Τν προηγούμενη εβδομάδα μ δέχτηκε κανονικά σημερα δεν δέχεται , κ από Αργεντινή δέχτηκε κανονικά

Σημερα προσπαθω και εγω να βαλω τριμηνη gamepass  και ενω με βγαζει με  ip  κανονικα τουρκιας

Μου λεει οτι ο κωδικος ειναι απο διαφορετικο region

Μηπως την μπλοκαραν τελικα  ολοκληρωτικα αυτη την μεθοδο?

29 minutes ago, edm0d0n said:

Είχα 2 χρόνια gamepass ultimate και τελειώνει σε 1 μήνα. Είχα πάρει 2 χρόνια gold τα οποία μετέτρεψα σε ultimate με 1 Ευρώ. Σήμερα πήρα από εδώ 2 χρόνια gold https://www.kinguin.net/category/12710/xbox-live-12-months-gold-eu-subscription-card.

Γίνετε να ανανεώσω την συνδρομή που έχω και να την μετατρέψω σε ultimate πάλι;

Αν ναι πρέπει να περιμένω να τελειώσει ή μπορώ και τώρα;

ΠΡΩΤΑ λήγει ο ultimate σου και μετά θα κάνεις κίνηση 

• Like 3

Μόλις τώρα, d_gkal είπε

ΠΡΩΤΑ λήγει ο ultimate σου και μετά θα κάνεις κίνηση 

Δηλαδή από ότι καταλαβαίνω.

1. Λήγει το ultimate.

2. Βάζω το gold που πήρα ήδη.

3. Το μετατρέπω σε ultimate με 13 ευρώ.

Σωστά;

10 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Σημερα προσπαθω και εγω να βαλω τριμηνη gamepass  και ενω με βγαζει με  ip  κανονικα τουρκιας

Μου λεει οτι ο κωδικος ειναι απο διαφορετικο region

Μηπως την μπλοκαραν τελικα  ολοκληρωτικα αυτη την μεθοδο?

Δεν ξέρω κουράστηκα να προσπαθώ , γύρισα τν έναν κωδικό πίσω κ πήρα για Europe βγαίνω χαμένος κατά ένα 45αρι αλλά με κούρασε να προσπαθώ...

5 λεπτά πριν, edm0d0n είπε

Δηλαδή από ότι καταλαβαίνω.

1. Λήγει το ultimate.

2. Βάζω το gold που πήρα ήδη.

3. Το μετατρέπω σε ultimate με 13 ευρώ.

Σωστά;

Ναι , εκτός κ αν κάνεις καινούριο acc για να σ δώσει τν δυνατότητα πάλι με 1€ αντί για 13

4 minutes ago, AsmoGr said:

Δεν ξέρω κουράστηκα να προσπαθώ , γύρισα τν έναν κωδικό πίσω κ πήρα για Europe βγαίνω χαμένος κατά ένα 45αρι αλλά με κούρασε να προσπαθώ...

Ναι , εκτός κ αν κάνεις καινούριο acc για να σ δώσει τν δυνατότητα πάλι με 1€ αντί για 13

Το όποιο δεν αξίζει, ειδικά αν έχεις αγοράσει παιχνίδια 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, AsmoGr είπε

Με ποιον τροπο τον γυρισες?Μεσω ενεμπα?Εγω δυστυχως δεν μπορω να τον γυρισω πισω διοτι προσπαθησα τοσες φορες να τον περασω

Στις 28/11/2022 στις 3:31 ΜΜ, Lobo10 είπε

3 φορά μέσα στις τελευταίες ημέρες που βγάζει σε κάποιον το ίδιο σφάλμα μετά από στακάρισμα gold Τουρκίας.

Τελικα τα καταφερες και με ποιο  vpn?

spacer.png

Μου πεταει αυτο το μηνυμα συνεχεια,ενω ειμαι κανονικα συνδεσμενος με  ip  τουρκιας

Προσπαθησα με 3  vpn  winscribe,hola,vpn  latino,  και δεν περναει καθολου

Καμια αλλη λυση?

Υ.Γ Κανονικα στον κομματι της εξαργυρωσης με συνδεμενο  vpn, δεν επρεπε να εβγαζε αγγλικα αντι για ελληνικα που βγαζει αυτη την στιγμη?

Επεξ/σία από spartan29gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα  καταφερα να το φτιαξω μεσα απο το  chat της microsoft στο εξωτερικο(εχουν 24ωρες το 24ωρο βοηθεια για τα παντα)

Μου ειπε οτι αυτος ο κωδικος ειναι προμο μονο για νεους χρηστες  gamepass  αν καταλαβα καλα,και για αυτο δεν περνουσε

Επιπλεον μου συστησε να δοκιμασω και με  vpn ,αλλα τους ανεφερα οτι αυτο το προσπαθησα

Τελος απλα μου ζητησανε ενα αποδεικτικο της αγορας μου απο το eneba ,και μου περασανε μετα αυτοι την τριμηνη  αυτοματος

Καλα τι να πω ρε παιδια δεν εχω λογια,Μιλαμε για κορυφαιο  support  σε ολα τα επιπεδα αυτη η εταιρια.

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 2

19 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Τελικα  καταφερα να το φτιαξω μεσα απο το  chat της microsoft στο εξωτερικο(εχουν 24ωρες το 24ωρο βοηθεια για τα παντα)

Μου ειπε οτι αυτος ο κωδικος ειναι προμο μονο για νεους χρηστες  gamepass  αν καταλαβα καλα,και για αυτο δεν περνουσε

Επιπλεον μου συστησε να δοκιμασω και με  vpn ,αλλα τους ανεφερα οτι αυτο το προσπαθησα

Τελος απλα μου ζητησανε ενα αποδεικτικο της αγορας μου απο το eneba ,και μου περασανε μετα αυτοι την τριμηνη  αυτοματος

Καλα τι να πω ρε παιδια δεν εχω λογια,Μιλαμε για κορυφαιο  support  σε ολα τα επιπεδα αυτη η εταιρια.

ναι τα εχουμε πει αυτα ... 

εν τω μεταξυ ακομα μερικοι εδω μεσα (και αλλου) νομιζουν οτι θα τους κοψει το gamepass αν το βαλουν απο τουρκια !!!! χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...