Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

μπορεις να κανεις με λίγα χρηματα τις μετατροπες gold -> ultimate

Μπορείς με περισσότερα χρήματα να αγοράσεις πακέτα ultimate

Μπορείς με ακόμα περισσότερα χρήμα να πληρώνεις ανά μηνα συνδομή για να εχεις ultimate

Προφανώς μπορείς να κάνεις όλα αυτά που λες όμως κανένα δε συμφέρει.

Εγώ ρωτάω αν μπορείς να έχεις το ίδιο πακέτο μετά από 1 χρόνο που θα λήξει το πρώτο.

Αν κάποιος γνωρίζει θα ήταν χρήσιμο για εμένα που δε θέλω να βάλω συνδρομή για 2 και 3 χρόνια αλλά να την ανανεώνω ανά έτος.

Επίσης έχω παρατηρήσει τα non stackable keys ενός μήνα με πολύ μικρό κόστος, τα έχει δοκιμάσει κανείς;

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vangie είπε

Εγώ ρωτάω αν μπορείς να έχεις το ίδιο πακέτο μετά από 1 χρόνο που θα λήξει το πρώτο.

Αν κάποιος γνωρίζει θα ήταν χρήσιμο για εμένα που δε θέλω να βάλω συνδρομή για 2 και 3 χρόνια αλλά να την ανανεώνω ανά έτος.

Επίσης έχω παρατηρήσει τα non stackable keys ενός μήνα με πολύ μικρό κόστος, τα έχει δοκιμάσει κανείς;

Κανένα δεν ξέρει, αν σε ενα χρόνο από τώρα θα ισχύει ότι ισχύει σήμερα,

Αν γνωριζαμε ότι δεν θα αλλάξει κάτι, όλοι θα βάζαμε για ένα χρόνο και στη λήξη θα κάναμε τα ίδια...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Vangie είπε

Ti σημαίνει να έχεις το ίδιο πακέτο?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Ti σημαίνει να έχεις το ίδιο πακέτο?

Πακέτο συνδρομής ενός έτους ή και παραπάνω σύμφωνα με τη διαδικασία του 1-2ου post.

Την ερώτηση τη κάνω γιατί, αν έχω καταλάβει καλά, αν αλλάξεις λογαριασμό χάνονται τα saves, σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Vangie είπε

Πακέτο συνδρομής ενός έτους ή και παραπάνω σύμφωνα με τη διαδικασία του 1-2ου post.

Την ερώτηση τη κάνω γιατί, αν έχω καταλάβει καλά, αν αλλάξεις λογαριασμό χάνονται τα saves, σωστά;

Κάτι έχει μπερδέψει.

Όλα όσα σου έγραψα, τα κάνεις στον ίδιο λογαριασμό. Ο μόνος λόγος να αλλαξεις λογαριασμό, είναι να πληρώσεις 1€ μετατροπή σε Ultimate, αντί για 13€ που θα πληρώσεις με ήδη υπάρχοντα λογαριασμό. 

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

μπορεις να κανεις με λίγα χρηματα τις μετατροπες gold -> ultimate

Μπορείς με περισσότερα χρήματα να αγοράσεις πακέτα ultimate

Μπορείς με ακόμα περισσότερα χρήμα να πληρώνεις ανά μηνα συνδομή για να εχεις ultimate

image.png.881e5805b739d50b29b70ce097885b66.png

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

Κάτι έχει μπερδέψει.

Όλα όσα σου έγραψα, τα κάνεις στον ίδιο λογαριασμό. Ο μόνος λόγος να αλλαξεις λογαριασμό, είναι να πληρώσεις 1€ μετατροπή σε Ultimate, αντί για 13€ που θα πληρώσεις με ήδη υπάρχοντα λογαριασμό. 

Οκ.
Θα το δω όταν τελειώσει ο ένας χρόνος...

Δημοσ.

Και εγώ θέλω να μάθω από eBay. Βλέπω από πωλητές με πολλές θετικές αξιολογήσεις και πολλές πωλήσεις. Έχει ultimate ένα μήνα με περίπου 2€. Δεν θέλω να βάλω παραπάνω γιατί θα μετακομίσω σύντομα και δεν θα έχω Ίντερνετ για λίγο. 

Δημοσ.

Όσο αφορά το ebay και εγώ θέλω να μάθω αν έχει δοκιμάσει να αγοράσει κανείς κωδικό xbox live gold.

Αν και πιστεύω ότι οι ebay κωδικοί δεν θα είναι valid.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lobo10 είπε

Έχω πάρει dolby atmos headset license από eBay και δούλεψε κανονικά.

Αλήθεια τι είναι αυτό που πήρες;

Έχω αγοράσει lifetime  κλειδακι windows 10 από eBay μια χαρά μέχρι και σήμερα. Τελοσπαντων θα δοκιμάσω κανένα μήνα από εκεί τι έχω να χάσω 2-3€ .

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Έχω πάρει dolby atmos headset license από eBay και δούλεψε κανονικά.

Αξίζει η αγορά για χρήση με απλά ακουστικά;

Δημοσ.

Οπότε αγοράζουμε πρώτα gold και μετα το ultimate me 1e σωστά? Για εξωτερικο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στικάκι usb 3 διαμορφωμένο σε ntfc?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

14 λεπτά πριν, ramshi είπε

Οπότε αγοράζουμε πρώτα gold και μετα το ultimate me 1e σωστά? Για εξωτερικο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στικάκι usb 3 διαμορφωμένο σε ntfc?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

https://www.instant-gaming.com/en/2-buy-xbox-live-gold-3-month-membership-3-months-xbox-360-xbox-one-xbox-series-x-s-game-microsoft-store-europe/?igr=289098&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

Αξιόπιστο το συγκεκριμένο?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ramshi είπε

https://www.instant-gaming.com/en/2-buy-xbox-live-gold-3-month-membership-3-months-xbox-360-xbox-one-xbox-series-x-s-game-microsoft-store-europe/?igr=289098&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

Αξιόπιστο το συγκεκριμένο?

Αξιόπιστο είναι, έχω κάνει αγορές απο το site αυτό, προχώρα άφοβα.

Δημοσ.

Καλησπέρα , ξέρουμε αν παίζει κάτι με τς συνδρομές από Τουρκία με VPN ? Τν προηγούμενη εβδομάδα μ δέχτηκε κανονικά σημερα δεν δέχεται , κ από Αργεντινή δέχτηκε κανονικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...