Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Θα σου πρότεινα να προβείς στην αγορά λίγο πριν λήξει η συνδρομή σου γιατί το πιο πιθανό είναι αν πάρεις κλειδιά από τώρα να μην σου δουλεύουν τότε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά να σας ρωτήσω  κάτι. Είδα ένας φίλος πιο πάνω ποσταρε για το kingpin.net για 12μηνη xbox love με 43,45. Αν το πάρω αυτό και μετά αγοράσω μέσα από το xbox 1 μήνα ultimate, θα το μετατρέψει όλο ή όχι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, SergioX είπε

Το έκανες εσυ; Πήρες κομπλέ; Το έκανες ultimate? Όντως δελεαστική τιμή. Λέω να βάλω ένα χρόνο να το κάνω και ultimate και μετά να ανανεώσω ξανά.

EDIT: Μπήκα και μάλλον έληξε στα 38 κατι ευρώ. Βγαίνει στα 45 ευρώ.

Να ρωτήσω τους υπόλοιπους αν έχει 14 μέρες trial και μετά να βάλω ένα τέτοιο για ένα μήνα; Να το ενεργοποιήσω αφού τελειώσει το trial. Λέει ότι είναι ultimate για ένα μήνα trial.

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-game-pass-ultimate-1-month-trial-subscription-xbox-windows-non-stackable-key-europe-3 

Δεν έχω ξανακάνει λογαριασμό και θα πάρω σήμερα το xbox.

Επίσης βρήκα και αυτά στο ebay. Έχει δοκιμάσει κανείς; Απλώς επειδή έχω μετακόμιση σύντομα και δεν θα έχω internet άμεσα.. Μήπως έβαζα 1-2 μήνες με αυτό το τρόπο, και όταν σταθεροποιηθώ με το καλό τότε να βάλω για ένα έτος.

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313&_nkw=xbox+game+pass&_sacat=0

Επεξ/σία από sp3cial

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα αν θέλω να προσθέσω μονο ένα μηνά γίνετε με vpn μέσω Τουρκιας με 2.60 από το επίσημο της microsoft?Επίσης εγγύηση μου βγαζει μέχρι Απρίλιο του 2024 δε θα επρεπε να ειναι 2 χρονια?

Επεξ/σία από ramshi

39 λεπτά πριν, ramshi είπε

καλησπέρα αν θέλω να προσθέσω μονο ένα μηνά γίνετε με vpn μέσω Τουρκιας με 2.60 από το επίσημο της microsoft?Επίσης εγγύηση μου βγαζει μέχρι Απρίλιο του 2024 δε θα επρεπε να ειναι 2 χρονια?

Μην μπλέκεις με πληρωμή στην επίσημη Microsoft και VPN. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσεις να ορίσεις αποδεκτό τρόπο πληρωμής. Άλλο πράγμα η εξαργύρωση κωδικού....

Για την εγγύηση, όσα xbox έχω πάρει έχουν πάνω από 2 χρόνια. Βεβαια, αν χρειασθεί κάτι, θα σου ζητήσουν κατά πάσα πιθανότητα την αποδειξη αγοράς. Μου έτυχε σε ένα Elite 2, μου ζήτησαν απόδειξη, αλλά σε αυτή την περίπτωση επέκτειναν τελικά την εγγύηση από 1 σε 2 χρόνια. Τώρα ίσως για το ΧΒΟΧ, δεν ζητήσουν απόδειξη και δεχθούν την εγγύση που δίνουν αρχικά... 

• Like 1

47 λεπτά πριν, ramshi είπε
  1. καλησπέρα αν θέλω να προσθέσω μονο ένα μηνά γίνετε με vpn μέσω Τουρκιας με 2.60 από το επίσημο της microsoft?
  2. Επίσης εγγύηση μου βγαζει μέχρι Απρίλιο του 2024 δε θα επρεπε να ειναι 2 χρονια?
  1. οχι
  2. ναι 2 ετη ειναι
  • Like 1

Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται το ίδιο και για game pass σε υπολογιστή ή είναι μόνο για το xbox. Έχω xbox αλλά το ultimate έληξε μετά από 2 χρόνια και το διαπίστωσα αργά, αγόρασα όμως και σταθερό υπολογιστή και θα ήθελα να μεταφέρω το game pass σε αυτόν για να παίζει ο υιός μου με τους φίλους του.

9 λεπτά πριν, walkera82 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται το ίδιο και για game pass σε υπολογιστή ή είναι μόνο για το xbox. Έχω xbox αλλά το ultimate έληξε μετά από 2 χρόνια και το διαπίστωσα αργά, αγόρασα όμως και σταθερό υπολογιστή και θα ήθελα να μεταφέρω το game pass σε αυτόν για να παίζει ο υιός μου με τους φίλους του.

Διαβαζεις πρωτο κ δευτερο ποστ.

Αν βάλεις ultimate, περιλαμβάνει τα πάντα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, walkera82 είπε

Το ultimate περιλαμβάνει και pc. Ο διαχωρισμός υπάρχει στο απλό game pass που είναι ξεχωριστό για pc και Xbox. 

Επεξ/σία από leo066

Αν κάνεις για έναν χρόνο ultimate, μετά μπορείς με κάποιο τρόπο μόλις λήξει η συνδρομή, να κάνεις πάλι νέα ultimate 1 έτους στον ίδιο λογαριασμό χωρίς τις μετατροπές gold σε ultimate;

11 λεπτά πριν, Vangie είπε

Αν κάνεις για έναν χρόνο ultimate, μετά μπορείς με κάποιο τρόπο μόλις λήξει η συνδρομή, να κάνεις πάλι νέα ultimate 1 έτους στον ίδιο λογαριασμό χωρίς τις μετατροπές gold σε ultimate;

μπορεις να κανεις με λίγα χρηματα τις μετατροπες gold -> ultimate

Μπορείς με περισσότερα χρήματα να αγοράσεις πακέτα ultimate

Μπορείς με ακόμα περισσότερα χρήμα να πληρώνεις ανά μηνα συνδομή για να εχεις ultimate

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...