Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, pmpou είπε

καλησπέρα

Εχει αγοράσει κανεις απο το eneba Key UNITED STATES ?

και αν ναι ενεργοποιούμε κανονικά με vpn όπως με Τουρκία?

ευχαριστώ.

Αμερική ναι. Για τις υπόλοιπες χώρες που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω δεν έχω προσωπική εμπειρία.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Αμερική ναι. Για τις υπόλοιπες χώρες που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω δεν έχω προσωπική εμπειρία.

Οπότε είναι safe να αγοράσουμε Αμερική με vpn ; έχεις πάρει ;

Δημοσ.
Στις 21/11/2022 στις 11:17 ΜΜ, lkv100 είπε

Τελικα βρηκα λυση αγοραζοντας απο eneba κωδικο παιχνιδιου για Αργεντινη χωρις να αγορασω απευθειας απο xbox store με vpn και καρτες της αντιστοιχης χωρας μιας και η διαφορα στην τιμη ηταν σχετικα μικρη.
Τα βηματα ειναι:

1. Αγορά κωδικου παιχνιδιου απο eneba για την χωρα που θελουμε (πχ. Αργεντινη, https://www.eneba.com/xbox-the-witcher-3-wild-hunt-goty-xbox-one-xbox-live-key-argentina)
  2. Με Hola VPN (το browser extension) βαζουμε χωρα Αργεντινη και παμε στο https://account.microsoft.com/billing/redeem
  3. Βαζουμε τον κωδικό απο eneba που αγορασαμε (μπορει να μην παιξει με την πρωτη ισως να χρειαστει ξανα εξοδο απο hola και ξανα Αργεντινη και ανανεωση της σελιδας)

Υπενθυμιση οτι 14 Δεκεμβριου το Witcher 3 θα παρει next gen update
https://gr.ign.com/the-witcher-3-wild-hunt/102301/news/e-enemerose-epomenes-genias-gia-to-the-witcher-3-wild-hunt-erkhetai-ton-dekembrio

Άψογος ο φίλος! Ευχαριστούμε πολύ! 3 λεπτά μου πήρε η όλη διαδικασία και την έκανα μέσω αγορασμένου Surfshark με την πρώτη. Με 3.18€ που κόστισε με τα PayPal fees είναι bargain!! Αναμένουμε τον Δεκέμβρη για το next gen patch. Δεν έχω παίξει στο παρελθόν κανένα Witcher. Αλλά το next gen patch του CyberPunk 2077 το λάτρεψα!!

Δημοσ.

Καλά μιλάμε για πολύ καλύτερο τίτλο απ' το CP 2077..Γενικά εμένα προσωπικά μετά το W3 δεν με έχει βάλει έτσι ''μέσα'' άλλο παιχνίδι και δεν το κόβω να γίνεται ξανά σύντομα.

Δημοσ.

Το non stackable keys για gamepass τι ακριβώς είναι; 

Αν έχω ήδη υπάρχουσα συνδρομή δεν μπορώ να  χρησιμοποιήσω ούτε ένα;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Το non stackable keys για gamepass τι ακριβώς είναι; 

Αν έχω ήδη υπάρχουσα συνδρομή δεν μπορώ να  χρησιμοποιήσω ούτε ένα;

Ναι δεν μπορείς τους trial κωδικούς.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Ναι δεν μπορείς τους trial κωδικούς.

Νομίζω πως άλλο οι trial κωδικοί, άλλο οι non stackable.

Οι trial δεν μπαίνουν σε λογαριασμούς οι οποίοι υπήρξαν ενεργοί στο gamepass σε κάποια στιγμή.

Οι non stackable μπορούν να ενεργοποιηθούν σε λογαριασμούς οι οποίοι υπήρξαν ενεργοί, απλά όχι σε υπάρχουσες ενεργές συνδρομές.

Το λέω γιατί παλιότερα είχα πάρει έναν δίμηνο trial που δεν μπόρεσα να τον βάλω γιατί μου έβγαλε error ότι δεν έχω το δικαίωμα κλπ κλπ. Ενώ τον non stackable μήνα τον έβαλα κανονικά (με έναν τέτοιο είμαι τώρα και όταν λήξει θα δω αν μπορώ να συνεχίσω έτσι).

Δημοσ.

Ναι δεν ειναι trial. Αγόρασα έναν non stackable και είχα την εντύπωση ότι μπορώ να τον προσθέσω στον ήδη υπάρχον... αλλά δεν γίνεται.  Πρέπει να λήξει ο ήδη υπάρχων και μετά να τον βάλω...Εν το μεταξύ έχει και ημερομηνία λήξης 1/12 για ενεργοποίηση οπότε είναι άχρηστος.

Εγώ είχα καταλάβει από την περιγραφή του ότι μπορώ μόνο 1 φορά να ενεργοποιήσω και μετά δεν μπορώ να πάρω 2ο-3ο  σερί κλπ. Δεν ήταν αρκετά σαφής η περιγραφή.

Ευτυχώς κόστιζε μόλις 1 ευρω. Αν δεν μπορώ να πάρω refund θα τον ποστάρω εδώ μέσα για όποιον τον θέλει. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, skimnos είπε

Για game pass ultimate 3μηνη συνδρομή η καλύτερη επιλογή μέσω vpn είναι αυτή; https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-ultimate-3-month-subscription-xbox-one-windows-10-xbox-live-key-turkey ή μήπως υπάρχει κάτι φθηνότερο;

Αν δεις απο κατω υπαρχουν  πωλητες  που την πουλανε  ποιο φθηνα  στα 17.67 ευρω

Δημοσ.
8 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Αν δεις απο κατω υπαρχουν  πωλητες  που την πουλανε  ποιο φθηνα  στα 17.67 ευρω

Άρα, καταλαβαίνω, ότι αυτη είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να βρω.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Καλημερα.καναμε τη διαδικασια για νεο λογαριασμο μεσω Τουρκιας με το Nordvpn (εχω αγορασμενο). Αφου εξαργυρωσαμε την 12μηνη gold , βγαζει σφαλμα οτι η συνδρομη ειναι σε διαφορετικη χωρα σε σχεση με το ulti 1€….. τι μπορει να καναμε λαθος;; Και τωρα τι κανουμε; Ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Καλημερα.καναμε τη διαδικασια για νεο λογαριασμο μεσω Τουρκιας με το Nordvpn (εχω αγορασμενο). Αφου εξαργυρωσαμε την 12μηνη gold , βγαζει σφαλμα οτι η συνδρομη ειναι σε διαφορετικη χωρα σε σχεση με το ulti 1€….. τι μπορει να καναμε λαθος;; Και τωρα τι κανουμε; Ευχαριστω για τον χρονο σας

Η ultimate αγοράζεται χωρίς vpn.

Επίσης όλα τα στοιχεία του λογαριασμού που φτιάξατε, πρέπει να είναι ελληνικά. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...