Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, lkv100 είπε

Όσοι έχουμε ενεργή συνδρομή game pass ultimate, μπορούμε να προσθέσουμε μόνο αντίστοιχες ultimate ή και απλή Gamepass για επέκταση; Μένει ακόμα αρκετός καιρός ώστε να κάνω ακύρωση, δεν ξέρω αν συμφέρει 

1ο post του τρέχοντος θέματος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έχω θεμα με την Microsoft. 

Είχα αγοράσει πακέτο forza horizon 3 +4 ultimate edition στα 60€ 

Προχθές αγόρασα το 4+5 premium edition στα 0.70+€. Όπως θα είδατε ακύρωσαν την αγορά.

ΟΜΩΣ βλέπω ότι δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου το 4. 

Έπαθε κάνεις κάτι αντίστοιχο; 

Θα μιλήσω αργότερα στο chat να δω τι παίχτηκε 

10 minutes ago, Tigio13 said:

Αν το ξανά κατεβάσεις από game pass? 

Χωριά απ' το gamepass (που δίνει επιλογή για κατέβασμα) δίνει επιλογή για αγορά που υποτίθεται το έχω αγορασει μαζί με το 3 (υπενθυμίζω ultimate και οι 2)

3 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Χωριά απ' το gamepass (που δίνει επιλογή για κατέβασμα) δίνει επιλογή για αγορά που υποτίθεται το έχω αγορασει μαζί με το 3 (υπενθυμίζω ultimate και οι 2)

Οκ τώρα κατάλαβα. Πρέπει να μιλήσεις να δεις τι γίνεται. 

• Thanks 1

Έχουμε λινκ για τσατ Ευρώπης? Μέσω της σελίδας τους με αφήνει μόνο με τον αυτόματο η να στείλω μέιλ. 

Στο Ελληνικό βρίσκω αλλά θέλω ευρωπαϊκό η αμερικάνικο αν υπάρχει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/11/2022 στις 11:17 ΜΜ, lkv100 είπε

Τελικα βρηκα λυση αγοραζοντας απο eneba κωδικο παιχνιδιου για Αργεντινη χωρις να αγορασω απευθειας απο xbox store με vpn και καρτες της αντιστοιχης χωρας μιας και η διαφορα στην τιμη ηταν σχετικα μικρη.
Τα βηματα ειναι:

1. Αγορά κωδικου παιχνιδιου απο eneba για την χωρα που θελουμε (πχ. Αργεντινη, https://www.eneba.com/xbox-the-witcher-3-wild-hunt-goty-xbox-one-xbox-live-key-argentina)
  2. Με Hola VPN (το browser extension) βαζουμε χωρα Αργεντινη και παμε στο https://account.microsoft.com/billing/redeem
  3. Βαζουμε τον κωδικό απο eneba που αγορασαμε (μπορει να μην παιξει με την πρωτη ισως να χρειαστει ξανα εξοδο απο hola και ξανα Αργεντινη και ανανεωση της σελιδας)

Υπενθυμιση οτι 14 Δεκεμβριου το Witcher 3 θα παρει next gen update
https://gr.ign.com/the-witcher-3-wild-hunt/102301/news/e-enemerose-epomenes-genias-gia-to-the-witcher-3-wild-hunt-erkhetai-ton-dekembrio

Δουλεύει ακόμα αυτός ο τρόπος τώρα που μπλόκαραν τα gift cards ;

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

4 ώρες πριν, d_gkal είπε

Βρε παιδιά, προσπαθώ από χθες να συνδεθώ στο chat support και δε μπορώ. 

Υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα ή μόνο σε εμένα συμβαίνει;

Μπες να δεις αν έχεις update στην κονσόλα να το κάνεις.. Εγώ έχω ultimate συνδρομή και σήμερα που μπήκα στο gamepass να κατεβάσω ένα παιχνίδι και μου έλεγε να αγοράσω ultimate δεν έγραφε κατέβασμα.. Ενώ όσα παιχνίδια είχα κατεβασμένα από το gamepass έπαιζαν κανονικά.. Πήγα στις ρυθμίσεις, ενημέρωση κονσόλας και είχε έτοιμο update το έκανα έγινε επανεκκίνηση και όλα έστρωσαν.. 

Προσπάθησα από υπολογιστή και κινητό να μιλήσω με κάποιον στο support για κάποιο θέμα που έχω. 

Αναφέρομαι για πρόβλημα σε browser.

Άλλος τρόπος να επικοινωνήσω με το support;

5 minutes ago, vagosvts7 said:

Μπες να δεις αν έχεις update στην κονσόλα να το κάνεις.. Εγώ έχω ultimate συνδρομή και σήμερα που μπήκα στο gamepass να κατεβάσω ένα παιχνίδι και μου έλεγε να αγοράσω ultimate δεν έγραφε κατέβασμα.. Ενώ όσα παιχνίδια είχα κατεβασμένα από το gamepass έπαιζαν κανονικά.. Πήγα στις ρυθμίσεις, ενημέρωση κονσόλας και είχε έτοιμο update το έκανα έγινε επανεκκίνηση και όλα έστρωσαν.. 

Με αφορμή αυτό που έγινε με τις δωρο-κάρτες, έριξα μια ματιά σε γνωστά κλειδάδικα για παιχνίδια από Αργεντινή/Τουρκία και παρατήρησα οτι τα περισσότερα ήταν εξαντλημένα. Έτσι είναι πάντα η κατάσταση, ή τώρα συνέβη αυτό;

26 λεπτά πριν, pmpou είπε

καλησπέρα

Εχει αγοράσει κανεις απο το eneba Key UNITED STATES ?

και αν ναι ενεργοποιούμε κανονικά με vpn όπως με Τουρκία?

ευχαριστώ.

Κι εγώ ήθελα να το ρωτήσω αυτό. Επίσης αν μπορούμε από Ινδία και Νοτια Κορέα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...