Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AsmoGr είπε

Κατάλαβα άρα στην ουσία φορτώνεις gold ( λόγο τιμής ) κ μετά κάνεις τν μετατροπή με το 1€ σε ultimate - game pass  σωστά ? Τότε σε αυτήν τν περίπτωση μπορώ να βάλω 1 μήνα game pass χωρίς να χαλάσω τν δυνατότητα μετατροπής με το 1€ προσφορά π δίνει ?

Σωστα σε ολα. Απλα αν χρησιμοποιησεις την προσφορα με το 1ευρω αυτο ειναι για νεους χρηστες. αν το χρησιμοποιησεις οταν θα θες να κανεις την μετατροπη απο gold σε game pass ultimate που θα εχεις λογικα θα σου ζητησει 13ευρω.

21 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Παίζει να βγαλει τώρα τη μαύρη Παρασκευή καμία προσφορά στην gold; 

Επίσης μπορώ να τερματίσω από τωρα την ενεργή ultimate συνδρομή μου που λήγει γύρω στις 10 Δεκεμβρίου;

Κανεις δεν ξερει για προσφορα. Καλυτερα να δοκιμασεις οτι αναφερεται στο 2ο post του thread. Νομιζω μπορεις να την τερματισεις χωρις να το εχω κανει ποτε.

11 λεπτά πριν, jimbarca είπε

Καλησπέρα σας. Έφτασε το απόγευμα το Series X στα χέρια μου και επειδή δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω και πώς να το κάνω, πείτε μου σας παρακαλώ για το Game Pass... Δεν έχω υπολογιστή ή λαπτοπ και ότι χρειαστεί θα το κάνω από το κινητό.

Διαβασε αυτο το post. 

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Ίδια τιμή με τη gold βγαίνει η μετατροπή σε game pass ultimate. Τι να δοκιμάσεις; Η gold δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα σε σχέση με το game pass.

Λογο του ότι είμαι νέος χρήστης κ μπορώ να πάρω τν προσφορά με το 1€ δν θα μ μετατρέψει τις ήδη υπάρχουσες συνδρομές σε ultimate game pass απλά θα μειώσει κάποιους μήνες ? ( Νομίζω κάτι τέτοιο διάβασα ) 

8 λεπτά πριν, lkv100 είπε

Σωστα σε ολα. Απλα αν χρησιμοποιησεις την προσφορα με το 1ευρω αυτο ειναι για νεους χρηστες. αν το χρησιμοποιησεις οταν θα θες να κανεις την μετατροπη απο gold σε game pass ultimate που θα εχεις λογικα θα σου ζητησει 13ευρω.

Κανεις δεν ξερει για προσφορα. Καλυτερα να δοκιμασεις οτι αναφερεται στο 2ο post του thread. Νομιζω μπορεις να την τερματισεις χωρις να το εχω κανει ποτε.

Διαβασε αυτο το post. 

Ακριβώς επειδή είμαι νέος χρήστης θέλω να δω πρώτα πως είναι το game pass πριν πω να βάλω μήνες... Επίσης αν κατάλαβα καλά βάζω 36 μήνες gold κ μετά περνώ αυτό με το 1€ κ μ τα μετατρέπει σε ultimate game pass ? Με κάποια μείωση στους μήνες ? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AsmoGr είπε

Λογο του ότι είμαι νέος χρήστης κ μπορώ να πάρω τν προσφορά με το 1€ δν θα μ μετατρέψει τις ήδη υπάρχουσες συνδρομές σε ultimate game pass απλά θα μειώσει κάποιους μήνες ? ( Νομίζω κάτι τέτοιο διάβασα ) 

Ακριβώς επειδή είμαι νέος χρήστης θέλω να δω πρώτα πως είναι το game pass πριν πω να βάλω μήνες... Επίσης αν κατάλαβα καλά βάζω 36 μήνες gold κ μετά περνώ αυτό με το 1€ κ μ τα μετατρέπει σε ultimate game pass ? Με κάποια μείωση στους μήνες ? 

Δεν υπαρχει μείωση στους μήνες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει τσεκάρει κανείς το νέο πρόγραμμα που έβγαλε η ms για οικογενειακή συνδρομή xbox game pass ultimate μέχρι και σε 5 άτομα αν συμφέρει καλύτερα από αυτή εδώ που είναι μόνο για 2 άτομα?

Το ξέρω ότι είναι πιο ακριβή η ετήσια από τον εδώ τρόπο αλλά αν είναι για μέχρι 5 άτομα δεν βγαίνει πιο οικονομικά να κάνεις μια οικογενειακή συνδρομή 5 ατόμων και μετά να την πληρώσετε δια του 5?

Edit: Άκυρη η ερώτηση. Τώρα είδα ότι προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για την Ελλάδα.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για νέους χρήστες και βάσει του 2ου post έχει αυτή τη στιγμή 43€ το έτος για EU συνδρομή Gold 12 μηνών, που ειναι εξαιρετική τιμή. 

Παίζει αυτη την περίοδο κάτι πιο φθηνό για Live χωρίς VPN?

image.png.72aeb6864c3c01a9c86c8713b4046cd4.png

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
21 ώρες πριν, lkv100 είπε

Τελικά αγόρασα από eneba κλειδί παιχνιδιού Αργεντινής χωρις να αλλάξω περιοχή και με το hola στον browser άλλαξα σε Αργεντινή πριν κάνω redeem μέσα από το site της Microsoft.

Δεν χρειάστηκε κάπου αλλαγή διεύθυνσης ή κάτι άλλο. Το κλειδί αρχικά από eneba το παίρνεις από όποια περιοχή και να είσαι αρκεί να το κάνεις redeem από την σωστή πχ. Αργεντινή 

Κατάλαβα! Λέει τίποτα σαν παιχνίδι στο XBox?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβαλε ms rewards και στην Ελλαδα επισημα επιτελους?αντε να μην ξαναπληρωσουμε για συνδρομη ξανα σε λιγο καιρο😋

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.

Ολα άψογα! Με vpn και 61 Γιούρο από Τουρκία για δύο χρονάκια 😀😀

Δείτε σκρίνσοτ. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;;

Screenshot_20221123_150403_Chrome.jpg

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jimbarca είπε

Ολα άψογα! Με vpn και 61 Γιούρο από Τουρκία για δύο χρονάκια 😀😀

Δείτε σκρίνσοτ. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;;

Screenshot_20221123_150403_Chrome.jpg

Και εγω μολις το εκανα. Τιποτα αλλο δε χρειαζεται.

Καποια στιγμη πρεπει να κλεισουμε την περιοδικη χρεωση για να μη γινει αυτοματη χρεωση μετα τη ληξη της διετιας.

Δημοσ.

Όσοι έχουμε ενεργή συνδρομή game pass ultimate, μπορούμε να προσθέσουμε μόνο αντίστοιχες ultimate ή και απλή Gamepass για επέκταση; Μένει ακόμα αρκετός καιρός ώστε να κάνω ακύρωση, δεν ξέρω αν συμφέρει 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lkv100 είπε

Όσοι έχουμε ενεργή συνδρομή game pass ultimate, μπορούμε να προσθέσουμε μόνο αντίστοιχες ultimate ή και απλή Gamepass για επέκταση; Μένει ακόμα αρκετός καιρός ώστε να κάνω ακύρωση, δεν ξέρω αν συμφέρει 

Μόνο ultimate, διαφορετικά θα γίνει μετατροπή σε λιγότερες ημέρες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...