Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lobo10 είπε

Καλημέρα

Αγόρασες δηλαδή τον ένα μήνα ultimate από το xbox app στο pc και όχι μέσω browser. Παίζει να είχε φάει κόλλημα 2 μέρες.

Ευχαριστώ

¨Οχι, απο τον Mozilla έγινε η αγορά, απλά άλλαξα το mail μου στο app, δεν ήξερα τι άλλο να κάνω πριν πάρω τηλ στο support τους. Το αν πέτυχε ή έτυχε δεν το ξέρω. Μόλις χθες αγόρασα την πρώτη μου κονσόλα στα 45 μου .😝

• Like 2
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, gotthard είπε

¨Οχι, απο τον Mozilla έγινε η αγορά, απλά άλλαξα το mail μου στο app, δεν ήξερα τι άλλο να κάνω πριν πάρω τηλ στο support τους. Το αν πέτυχε ή έτυχε δεν το ξέρω. Μόλις χθες αγόρασα την πρώτη μου κονσόλα στα 45 μου .😝

Καλοπαίχνιδο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/11/2022 στις 5:42 ΜΜ, lkv100 είπε

Στο λινκ που ανέβασα είδα και τις 3 σελίδες και δεν είδα καθόλου Αργεντινή και Τουρκία. Σαν πρώτη μου δείχνει Ινδία με μετατροπή ~20€.

Έψαξα λίγο παραπάνω και βρήκα το link του store https://www.xbox.com/tr-TR/games/cyberpunk-2077 και το δείχνει 234 τουρκικές λίρες που είναι περίπου 12€ άρα υπάρχει διαφορά σε αυτά που δείχνει το xbox-store-checker εκτός αν κάνω κάπου λάθος.

Κατάφερες να το αγοράσεις; Με VPN μου λέει ότι το region της μεθόδου πληρωμής είναι διαφορετικό από του store.

Επεξ/σία από edm0d0n
Δημοσ.

Περιμένω να λήξει να το ανανεώσω από Γενάρη. Πρόσφατα έκανα αγορά για κλειδί μέσω Αργεντινής για ένα game και στο redeem της Microsoft δεν το πέρναγε με τίποτα.

Οπότε σε Windows απλά άλλαξα το region σε Αργεντινή (Από τα settings των Windows) και μέσα από το MS Store έκανα redeem (Ίδιο account συνδεδεμένο), χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω διευθύνσεις χρέωσης κτλ. Απλά το αναφέρω μήπως βοηθήσει κάποιον μελλοντικά.

• Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, d_gkal said:

Κάποτε υπήρχε μέγιστος αριθμός αλλαγής region, σωστά θυμάμαι; 

Αν ναι, ισχύει ακόμη;

Στις ρυθμίσεις του Microsoft account αν θυμάμαι καλά ισχύει. Στα settings του PC δεν υπάρχει περιορισμός (Αλλάζει στιγμιαία).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, edm0d0n είπε

Κατάφερες να το αγοράσεις; Με VPN μου λέει ότι το region της μεθόδου πληρωμής είναι διαφορετικό από του store.

Τελικά αγόρασα από eneba κλειδί παιχνιδιού Αργεντινής χωρις να αλλάξω περιοχή και με το hola στον browser άλλαξα σε Αργεντινή πριν κάνω redeem μέσα από το site της Microsoft.

Δεν χρειάστηκε κάπου αλλαγή διεύθυνσης ή κάτι άλλο. Το κλειδί αρχικά από eneba το παίρνεις από όποια περιοχή και να είσαι αρκεί να το κάνεις redeem από την σωστή πχ. Αργεντινή 

Δημοσ.

Καλησπέρα, διάβασα το ποστ για τν μετατροπή του gold σε ultimate η ερώτηση μ είναι η εξής γίνεται χωρίς τν μετατροπή να δοκιμάσω σκέτο gold για κανά μήνα να δω πως είναι κ μετά αν μ κάνει - αρέσει να φορτώσω μήνες κ να κάνω μετατροπή ? 🤔

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AsmoGr είπε

Καλησπέρα, διάβασα το ποστ για τν μετατροπή του gold σε ultimate η ερώτηση μ είναι η εξής γίνεται χωρίς τν μετατροπή να δοκιμάσω σκέτο gold για κανά μήνα να δω πως είναι κ μετά αν μ κάνει - αρέσει να φορτώσω μήνες κ να κάνω μετατροπή ? 🤔

Ναι μπορεις. ωστοσο το gold ειναι μονο για το online κομματι + 2 παιχνιδια που δινει δωρεαν τον μηνα τα οποια ειναι πολυ κατω του μετριου τελευταια.

Κι απο την αρχη μπορεις να φορτωσεις μηνες και να κανεις την μετατροπη σε gamepass και θα δεις οτι συμφερει γιατι εχει παρα πολλα παιχνιδια να παιξεις

Δημοσ.

Παίζει να βγαλει τώρα τη μαύρη Παρασκευή καμία προσφορά στην gold; 

Επίσης μπορώ να τερματίσω από τωρα την ενεργή ultimate συνδρομή μου που λήγει γύρω στις 10 Δεκεμβρίου;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έφτασε το απόγευμα το Series X στα χέρια μου και επειδή δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω και πώς να το κάνω, πείτε μου σας παρακαλώ για το Game Pass... Δεν έχω υπολογιστή ή λαπτοπ και ότι χρειαστεί θα το κάνω από το κινητό.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lkv100 είπε

Ναι μπορεις. ωστοσο το gold ειναι μονο για το online κομματι + 2 παιχνιδια που δινει δωρεαν τον μηνα τα οποια ειναι πολυ κατω του μετριου τελευταια.

Κι απο την αρχη μπορεις να φορτωσεις μηνες και να κανεις την μετατροπη σε gamepass και θα δεις οτι συμφερει γιατι εχει παρα πολλα παιχνιδια να παιξεις

Κατάλαβα άρα στην ουσία φορτώνεις gold ( λόγο τιμής ) κ μετά κάνεις τν μετατροπή με το 1€ σε ultimate - game pass  σωστά ? Τότε σε αυτήν τν περίπτωση μπορώ να βάλω 1 μήνα game pass χωρίς να χαλάσω τν δυνατότητα μετατροπής με το 1€ προσφορά π δίνει ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AsmoGr είπε

Κατάλαβα άρα στην ουσία φορτώνεις gold ( λόγο τιμής ) κ μετά κάνεις τν μετατροπή με το 1€ σε ultimate - game pass  σωστά ? Τότε σε αυτήν τν περίπτωση μπορώ να βάλω 1 μήνα game pass χωρίς να χαλάσω τν δυνατότητα μετατροπής με το 1€ προσφορά π δίνει ?

Ίδια τιμή με τη gold βγαίνει η μετατροπή σε game pass ultimate. Τι να δοκιμάσεις; Η gold δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα σε σχέση με το game pass.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...