Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Φίλος βρέθηκε με ένα Series S και γλυκάθηκε.

Βλέπω το sticky, απλά επειδή δεν γίνεται να ψάχνω σε όλο το νήμα για τις πρόσφατες εξελίξεις, ισχύει κανονικά η διαδικασία?

Υπάρχει κάποια άλλη προτίμηση για χώρα φιλοξενίας?

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Φίλος βρέθηκε με ένα Series S και γλυκάθηκε.

Βλέπω το sticky, απλά επειδή δεν γίνεται να ψάχνω σε όλο το νήμα για τις πρόσφατες εξελίξεις, ισχύει κανονικά η διαδικασία?

Υπάρχει κάποια άλλη προτίμηση για χώρα φιλοξενίας?

Ευχαριστώ.

Ισχύει κανονικά το 2ο post.

Ίσως παίζουν χαμηλότερες τιμές με συνδρομές Τουρκίας Gold και VPN Windscribe free. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 1

Στις 7/11/2022 στις 12:20 ΜΜ, sphinxgr είπε

Ισχύει κανονικά το 2ο post.

Ίσως παίζουν χαμηλότερες τιμές με συνδρομές Τουρκίας Gold και VPN Windscribe free. 

με τι κάρτα μπορούμε να πληρώσουμε για συνδρομή σε Τουρκία gold;

με revolut δεν παίζει γιατί μου βγάζει σφάλμα πως δεν ταιριάζει η διεύθυνση της κάρτας με τη περιοχή που θέλω να κάνω συνδρομή...

2 λεπτά πριν, totomis είπε

με revolut δεν παίζει γιατί μου βγάζει σφάλμα πως δεν ταιριάζει η διεύθυνση της κάρτας με τη περιοχή που θέλω να κάνω συνδρομή...

Δεν αγοράζεις απο Store.

Αγοράζεις απο κλειδάδικο και βάζεις τη συνδρομή όπως αναγράφουν οι οδηγίες του 2ου post. Διάβασε ξανα το post. 

4 λεπτά πριν, totomis είπε

Διάβασες καθόλου τα δυο πρώτα ποστ?

4 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Δεν αγοράζεις απο Store.

Αγοράζεις απο κλειδάδικο και βάζεις τη συνδρομή όπως αναγράφουν οι οδηγίες του 2ου post. Διάβασε ξανα το post. 

3 λεπτά πριν, leo066 είπε

Διάβασες καθόλου τα δυο πρώτα ποστ?

επειδή λέτε για συνδρομή gold Τουρκίας, νόμιζα πως αναφέρεστε σε συνδρομή...

οπότε ακολουθώ τον οδηγό που είναι στο sticky, και αντί για Βραζιλία ψάχνω Τουρκία, σωστά;

21 λεπτά πριν, totomis είπε

επειδή λέτε για συνδρομή gold Τουρκίας, νόμιζα πως αναφέρεστε σε συνδρομή...

οπότε ακολουθώ τον οδηγό που είναι στο sticky, και αντί για Βραζιλία ψάχνω Τουρκία, σωστά;

Yeap

• Like 2
  • Thanks 1

Αξίζει η ultimate συνδρομή όταν  δεν έχω xbox, αλλά παιζω μόνο στο pc; (Τώρα έχω pc game pass).

cloud gaming που είχα δοκιμάσει με το GeForce now μου φάνηκε μίζερο με μετρημένη 50αρα γραμμή όποτε δεν είμαι σίγουρος αν θα το χρησιμοποιήσω και καθόλου.

αρα η διαφορά των δυο για εμένα θα είναι μόνο τα perks και τα μηνιαία παιχνίδια;

Ο κατάλογος μεταξύ των δυο συνδρομών είναι ακριβως ο ίδιος ή η ultimate δίνει πρόσβαση σε επιπλέον (καλά) παιχνίδια;

Στις 10/11/2022 στις 9:02 ΜΜ, bower είπε

Αξίζει η ultimate συνδρομή όταν  δεν έχω xbox, αλλά παιζω μόνο στο pc; (Τώρα έχω pc game pass).

cloud gaming που είχα δοκιμάσει με το GeForce now μου φάνηκε μίζερο με μετρημένη 50αρα γραμμή όποτε δεν είμαι σίγουρος αν θα το χρησιμοποιήσω και καθόλου.

αρα η διαφορά των δυο για εμένα θα είναι μόνο τα perks και τα μηνιαία παιχνίδια;

Ο κατάλογος μεταξύ των δυο συνδρομών είναι ακριβως ο ίδιος ή η ultimate δίνει πρόσβαση σε επιπλέον (καλά) παιχνίδια;

μπες και δες τα παιχνιδια που εχει για το PC ... αν σου κανουν ... προχωρα το .... 

θα σου ελενα να κανεις ultimate .... ουτως η αλλως ειναι λιγο πιο φτηνη με το κολπο με τις "gold" καρτες .... και στο μελλον μπορει να παρεις κανενα μεταχειρισμενο series S 

• Like 1

Στις 10/11/2022 στις 9:02 ΜΜ, bower είπε

2 διαφορές

• Τωρα δεν έχει δικτυακά παιχνίδια
  • αν βάλεις 3 έτη ultimate, βγαίνει πιο φθηνο απ οτι πληρωνεις τωρα
  • Like 2

Παιδια καλησπερα. Προσπαθω να δω τιμες στο xbox store checker https://xbox-store-checker.com/en/game/compare/Cyberpunk-2077/bx3m8l83bbrw αλλα μου φαινεται δεν δειχνει ολες τις πιο φτηνες περιοχες οπως Αργεντινη και Τουρκια απο οτι ακουω που πιστευω τα παιχνιδια ειναι πιο φτηνα απο Ινδια οπως δειχνει εδω.
Επισης υπαρχει καποιο post με την διαδικασια για αγορα;

5 ώρες πριν, thagkol είπε

Όλες τις δείχνει, δεν είναι πάντα και σε όλα τα παιχνίδια φτηνότερες η Αργεντινή και η Τουρκία.

Στο λινκ που ανέβασα είδα και τις 3 σελίδες και δεν είδα καθόλου Αργεντινή και Τουρκία. Σαν πρώτη μου δείχνει Ινδία με μετατροπή ~20€.

Έψαξα λίγο παραπάνω και βρήκα το link του store https://www.xbox.com/tr-TR/games/cyberpunk-2077 και το δείχνει 234 τουρκικές λίρες που είναι περίπου 12€ άρα υπάρχει διαφορά σε αυτά που δείχνει το xbox-store-checker εκτός αν κάνω κάπου λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακολουθώντας τα βηματα του 2ου ποστ.. στο cdkeys, για Βραζιλια κοστιζει πλεον η 12μηνη gold, 40 ευρω. Για Τουρκια, δεν υπαρχει επιλογη νομισματος Τουρικης λιρας και σε ευρω βγαινει 38,60 και ειναι out of stock.

Αντιστοιχα με νομισμα Αργεντινης, η τουρικη συνδρομη, βγαινει 37 ευρω και η Βραζιλιας 39. 38 με νομισμα Ινδιας.

Κανω καποιο λαθος; Δεν βλεπω να υπαρχει πλεον ετησια gold με 30 ευρω στο cdkeys.

Αν παμε απο Eneba, θα ειναι οκ? Βλεπω διαφορους resellers εκει.

Επεξ/σία από mikesss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...