Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους , η συνδρομή μου λήγει 6/2/23 . Αξιζει να περιμενω μεχρι να λήξει για πιο φθηνα ; Η μπορω να στοκάρω απο τωρα μια διαιτια; Και αν ναι πως; Ευχαριστω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, shodan είπε

Εγώ πάντως τσίμπησα 4 μηνάκια επιπλέον, ultimate μέχρι το Σεπτέμβριο του 2025. Thanks @gr8effect.

Πως τα εβαλες τα 4 μηνακια ? 
με 6μηνη gamepass βαζεις 73 μερες ... οχι 4 μηνες !  
εκτος και αν εβαλες 2 καρτες ... αλλα τοτε πηγες στα 60 ευρω !!! 

Δεν υπηρχε λογος ... 
3μηνη global ultimate me 25 ευρω ... 
δηλαδη με 50 ευρω ... εβαζες 6 μηνες .... 

image.png.171bef7479678975caf79fbe556f5ea6.png

Επεξ/σία από dskoul

Επειδή βλέπω ότι οι τιμές έχουν ανέβει και από Βραζιλία (42 ευρώ /έτος), αν αγοράσω με τα 45,99 ευρώ /έτος συνδρομή Ευρώπης χρειάζεται να κάνω κάτι με vpn ? Λογικά απλά εφόσον λήξει η συνδρομή μου αγοράζω την eu ( 1 ή 2 χρόνια ) τις βάζω και μετά με το 1 ευρώ τις κάνω Ulitmate?

1 ώρα πριν, dskoul είπε

Πως τα εβαλες τα 4 μηνακια ? 
με 6μηνη gamepass βαζεις 73 μερες ... οχι 4 μηνες !  
εκτος και αν εβαλες 2 καρτες ... αλλα τοτε πηγες στα 60 ευρω !!! 

Δεν υπηρχε λογος ... 
3μηνη global ultimate me 25 ευρω ... 
δηλαδη με 50 ευρω ... εβαζες 6 μηνες ....

Έβαλα την 6μηνη game pass από προηγούμενοι μήνυμα.

Η συνδρομή μου έληγε 11/5/2025 και τώρα λήγει 12/09/2025.

Είχα ήδη ultimate.

5 ώρες πριν, kabamaru2372 είπε

Επειδή βλέπω ότι οι τιμές έχουν ανέβει και από Βραζιλία (42 ευρώ /έτος), αν αγοράσω με τα 45,99 ευρώ /έτος συνδρομή Ευρώπης χρειάζεται να κάνω κάτι με vpn ? Λογικά απλά εφόσον λήξει η συνδρομή μου αγοράζω την eu ( 1 ή 2 χρόνια ) τις βάζω και μετά με το 1 ευρώ τις κάνω Ulitmate?

Από Τουρκία είναι 30 ευρώ οι 12 μήνες

Όσο και να προσπάθησα δεν μπορώ να κάνω αγορά από Eneba, ζητάει αριθμό τηλεφώνου.

Προφανώς και δεν θέλω να δώσω το κινητό μου ούτε μου το ζήτησε σε μια παλιότερη αγορά. 

Ένας κωδικός επαλήθευσης θα σταλεί στο τηλέφωνό σας για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

33 λεπτά πριν, bower είπε

Όσο και να προσπάθησα δεν μπορώ να κάνω αγορά από Eneba, ζητάει αριθμό τηλεφώνου.

Προφανώς και δεν θέλω να δώσω το κινητό μου ούτε μου το ζήτησε σε μια παλιότερη αγορά. 

Ένας κωδικός επαλήθευσης θα σταλεί στο τηλέφωνό σας για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Το οτι δεν θες να δωσεις αριθμο, δικος σου λογος. Το οτι το ζητανε, δικος τους λογους. Προφανως κοιτας τους αλλους τροπους για την συνδρομη 

Για game pass μόνο στο PC αξίζει να μπλέξουμε με shared λογαριασμό? Υπάρχει κινδυνος για το pc ή τον λογαριασμο του email σου?  Είναι πολύ πιο φθηνό από Τουρκίες κτλ... 

8 ώρες πριν, bower είπε

Τον eneba πάντως μια χαρά ασφαλές είναι, σαν να το δίνεις στο Κωτσοβολο σκέψου το... 

• Like 1

7 ώρες πριν, eko13 είπε

Για game pass μόνο στο PC αξίζει να μπλέξουμε με shared λογαριασμό? Υπάρχει κινδυνος για το pc ή τον λογαριασμο του email σου?  Είναι πολύ πιο φθηνό από Τουρκίες κτλ... 

Τον eneba πάντως μια χαρά ασφαλές είναι, σαν να το δίνεις στο Κωτσοβολο σκέψου το... 

Στο eneba θα το έδινα

Στον κοτσοβολο ΌΧΙ 

• Like 2

Στις 3/11/2022 στις 12:03 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Κάποια στιγμή θα τα κόψει η M$ αυτά τα κόλπα με Βραζιλία κλπ. Λογικά τώρα με τις αυξήσεις που θέλουν να κάνουν.

ποιες αυξησεις?

Στις 3/11/2022 στις 12:03 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Κάποια στιγμή θα τα κόψει η M$ αυτά τα κόλπα με Βραζιλία κλπ. Λογικά τώρα με τις αυξήσεις που θέλουν να κάνουν.

Όσο εισπράτουν δεν κόβουν τίποτα.

7 ώρες πριν, SKRUTZ είπε

α, μάλιστα! έγινε και άρθρο στο ινσόμνια...

προφανώς ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είδε την συνέντευξη, και όλο το ιντερνετ γέμισε παραπληροφόρηση!

την παραθέτω λοιπόν, και όποιος θέλει να βλέπει καλύτερα από τον αόματο ας τη δει:
https://video-api.wsj.com/api-video/player/iframe.html?guid=195A5DB5-FF0F-48A8-90CD-9662D56A108C&playerid=twittercard

Αυτό που περιμένουμε να συμβεί, πέρα από τα "ίσως" "θα μπορούσε" κλπ που έχει γεμίσει το ιντερνετ, είναι οτι η microsoft θα λανσάρει την "οικογενειακή συσκευασία" gamepass,
το friends and family, με την οποία ΠΕΝΤΕ άτομα με 21 ευρώ το μήνα θα έχουν gamepass ultimate.
Και οποιος κανει μια απλή διαίρεση, εύκολα θα διαπιστώσει πως με την νεα αυτή προταση, το κόστος για gamepass ultimate θα είναι λιγότερο από 4.5ε κατ' ατομο.
Και αυτό είναι η κανονική τιμή Ελλάδας, χωρίς να ληθφούν υπόψην οι πιθανοτατα καλύτερες από άλλα region όπως βραζιλία κλπ.

Όσοι λοιπόν ανησυχήσατε από αυτά που διαβάσατε στα σόσιαλ τις τελευταίες μέρες, καλύτερα α) δείτε τη συνεντευξη και β) μη βιαστείτε να topάρετε τη συνδρομή gamepass σας, καθώς κατά πάσα πιθανότητα έρχονται ακόμα φτηνότερες επιλογές.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...