Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, teohokage είπε

καλησπέρα για να αγοράσω παιχνίδι απο το xbox Τουρκίας απλά μπαίνω με vpn το αγοράζω πάω στο redeem με ανοιχτό ακόμα το vpn βάζω τον κωδικό και τέλος??? βρίσκω το elden ring στα 33€

https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/elden-ring/9p3j32ctxlrz

Το θέμα δεν είναι το redeem, ούτε το vpn αφού δεν χρειάζεται καν vpn, το θέμα είναι η πληρωμή. Αν έχεις τουρκική κάρτα τότε μπορείς να το αγοράσεις ή αν βρεις κάπου τουρκικές gift cards.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, malias4 είπε

Οπως τα λες, απο Ελλαδα θα δωσεις 60€ ενω απο Βραζιλια κτλ κτλ 40€ πανω κατω. 
Μετα με το 1€ θα γινουν ολοι οι μηνες game pas ultimate. Οταν ληξει μπορεις να ξανα κανεις το ιδιο αλλα ισως επειδη εχεις κανει μια φορα την προσφορα με το 1€ να ειναι πλεον 13€
Γιαυτο λεμε κατευθειαν 2 ή και 3 χρονια να γλυτωσεις χρηματα.

Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dkarae είπε

Αυτό χρειάζομαι παιδιά; Και αν θέλω 24 μήνες βάζω δύο στο καλάθι;

Επίσης βλέπω ότι το δίνει 37 € αλλά από κάτω έχει επιλογή και για 30 € .... είναι το ίδιο;

Ευχαριστώ

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-live-gold-12-months-xbox-live-key-turkey

Η πρώτη τιμή που βλέπεις είναι αυτή που προμοτάρει το eneba και δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη/φθηνότερη. Και οι απο κάτω μια χαρά είναι προχώρα άφοβα.

Δημοσ.

καλημερα παιδια ερωτηση για να αγορασουμε απο το τουρκικο αν φτιαξουμε revolut με διαμονη Τουρκιας θα μπορεσουμε να αγορασουμε απο εκει ; γιατι απο οτι βλεπω τις gift card τις εχουν παει στο θεο εκτος αν εχει βρει κανεις κανα site που να τις εχει καλυτερη τιμη 

ευχαριστω 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, mixalisss είπε

καλημερα παιδια ερωτηση για να αγορασουμε απο το τουρκικο αν φτιαξουμε revolut με διαμονη Τουρκιας θα μπορεσουμε να αγορασουμε απο εκει ; γιατι απο οτι βλεπω τις gift card τις εχουν παει στο θεο εκτος αν εχει βρει κανεις κανα site που να τις εχει καλυτερη τιμη 

ευχαριστω 

Μην ασχολείσαι, τσάμπα ο χρόνος κ τα λεφτά. Έχει αλλάξει η διαδικασία εδω και καιρό και ακόμα και Gift Card να πάρεις, ίσως δεν μπορέσεις να πάρεις κάτι απο άλλο store. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Μην ασχολείσαι, τσάμπα ο χρόνος κ τα λεφτά. Έχει αλλάξει η διαδικασία εδω και καιρό και ακόμα και Gift Card να πάρεις, ίσως δεν μπορέσεις να πάρεις κάτι απο άλλο store. 

αρα καποιος αλλος τροπος δεν υπαρχει για να κερδισουμε κατι ..πχ το φιφα εχει 40 ευρω στην Τουρκια και εδω εχει 70 ..πχ youtube prenium εχω με λογαριασμο αργεντινης 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mixalisss είπε

ευχαριστω 

Αν έχεις τουρκική κάρτα γιατί να μην γίνεται. Η Revolut από όσο ξέρω δεν είναι διαθέσιμη στην Τουρκία. 

51 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Τι εννοείς? Από πότε δεν περνάει η gift card? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leo066 είπε

Αν έχεις τουρκική κάρτα γιατί να μην γίνεται. Η Revolut από όσο ξέρω δεν είναι διαθέσιμη στην Τουρκία. 

Τι εννοείς? Από πότε δεν περνάει η gift card? 

Κανά χρόνο έχουν γίνει αλλαγές στη διαδικασία των Gift Cards. Όποιος δεν βαριέται ας διαβάσει να δει τι κ πως

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Κανά χρόνο έχουν γίνει αλλαγές στη διαδικασία των Gift Cards. Όποιος δεν βαριέται ας διαβάσει να δει τι κ πως

https://xbox-store-checker.com/en/new-version-of-the-microsoft-store-impossible-to-add-a-gift-card/
έχω αγοράσει κανονικά μετά από αυτό το μήνυμα.

Δημοσ.

Επειδή απέχω καιρό απο το ''άθλημα'',ισχύει η μετατροπή 1 έτους gold σε 4 μήνες ultimate?Και 2 χρόνια σε 8 μήνες?Λίγο δεν είναι ρε παιδιά?

Δημοσ.

Αφήνεις να λήξει η συνδρομή. 

Έπειτα ακολουθείς τις οδηγίες των πρώτων ποστς. Δηλαδή παίρνεις μέχρι 3 έτη gold και με 1 ή 13€ τον μετατρέπεις σε ultimate ;)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d_gkal είπε

Αφήνεις να λήξει η συνδρομή. 

Έπειτα ακολουθείς τις οδηγίες των πρώτων ποστς. Δηλαδή παίρνεις μέχρι 3 έτη gold και με 1 ή 13€ τον μετατρέπεις σε ultimate ;)

Ναι,το γνωρίζω.Μου έχει λήξει και μου κάνουν προσφορά ανανέωσης με 1 ευρώ.Βλέπω όμως τις παραπάνω μετατροπές και αναρωτιέμαι μήπως παίρνω λίγους μήνες ultimate με την μετατροπή της gold.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...