Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dskoul είπε

Το πιο απλό 

Αγόρασε μέσα από το Xbox ένα μήνα ultimate 

Επειδή έχει πάψει να μου εμφανίζει μήνα ultimate με 1€, το έχει στην κανονική του τιμή, δεν ξέρω εαν θα μετατρέψει το 16μηνο σε ultimate ή το κουτσουρέψει.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sorry αν έχει απαντηθεί.

Λήγει στις 2 Σεπτεμβρίου η ετήσια Ultimate μου που έχω σε Βραζιλιάνικο account.
Ποιος είναι ο πιο εύκολος και οικονομικότερος τρόπος να την ανανεώσω; Για Ultimate πάντα.

Αγοράζω πάλι 12μηνο live gold σαν του eneba παρακάτω και την μετατρέπω πάλι με +1 ευρώ σε Ultimate ή δεν γίνεται γιατί το έχω ήδη κάνει;

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-live-gold-12-months-xbox-live-key-brazil

Αλλιώς υπάρχει ακόμη φθηνότερη λύση με νέο account; Βραζιλίας ή άλλης χώρας;

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Όταν λήξει, Φορτώνεις τον λογαριασμό σου με gold(μέχρι 36 μήνες το μέγιστο) και έπειτα με 1€(ΑΝ στο εμφανίσει) ή με 13€ γίνεται το convert σε ultimate.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε

Τι παίζει ρόλο στο αν θα εμφανίσει 1 ή 13;

Μήπως το 1 είναι μόνο για νέα accounts;

οχι, εχω account απο το 2006 και εχω βαλει 2 φορες με 1 ευρω. απλα ειναι προσφορα τη ΜS

Δημοσ.
1 hour ago, Cyberdemon87 said:

Sorry αν έχει απαντηθεί.

Λήγει στις 2 Σεπτεμβρίου η ετήσια Ultimate μου που έχω σε Βραζιλιάνικο account.
Ποιος είναι ο πιο εύκολος και οικονομικότερος τρόπος να την ανανεώσω; Για Ultimate πάντα.

Αγοράζω πάλι 12μηνο live gold σαν του eneba παρακάτω και την μετατρέπω πάλι με +1 ευρώ σε Ultimate ή δεν γίνεται γιατί το έχω ήδη κάνει;

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-live-gold-12-months-xbox-live-key-brazil

Αλλιώς υπάρχει ακόμη φθηνότερη λύση με νέο account; Βραζιλίας ή άλλης χώρας;

Σας ευχαριστώ!

Ή βάζεις 3μηνες που αυτή τη στιγμή βγαίνουν φθηνότερα και δίνουν 1 μήνα δώρο σε κάθε ανανέωση. 

Δημοσ.

Απλά τώρα που το ξανασκέφτομαι θα ήθελα να κρατήσω τα games που έχω κάνει claim από το xbox live gold εδώ και έναν χρόνο, οπότε μόνο κρατώντας το Βραζιλιάνικο λογαριασμό μου μπορεί να γίνει αυτό, σωστά; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Απλά τώρα που το ξανασκέφτομαι θα ήθελα να κρατήσω τα games που έχω κάνει claim από το xbox live gold εδώ και έναν χρόνο, οπότε μόνο κρατώντας το Βραζιλιάνικο λογαριασμό μου μπορεί να γίνει αυτό, σωστά; 

Άλλο ο λογαριασμός και αλλο ο τρόπος επέκτασής του. Μην τα μπερδεύεις. Εσένα ο λογαριασμός σου στη Microsoft δεν είναι με τα πραγματικά σου, ελληνικά στοιχεία; 

Δημοσ.

καλημερα συμφουριτες, εχω ultimate μεχρι 6/24. υπαρχει τροπος να κανω επεκταση μεχρι το οριο των 36 μηνων ή πρεπει να περιμενω να ληξει η συνδρομη κ μετα? 

το εχω να παιζω με τα μικρα κανα παιχνιδακι κ με εχει σωσει το game pass

Δημοσ.
Στις 4/4/2022 στις 1:08 ΠΜ, sphinxgr είπε

0,8€ έως 1€ είχαν αν θυμάμαι καλά. Με 52 εβδομάδες στο χρόνο βγαίνει 41,6€~52€

Ερώτηση.Αν κάποιος έχει κάρτα χρεωστική,μπορεί να αγοράσει από enebo για παράδειγμα 12μηνη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...