Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το G2A είναι απατεωνίσκοι εδώ και τουλάχιστον μισή δεκαετία. Το 2016 είχα πάρει ένα κλειδί για ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν σε στοκ, δεν έλαβα τίποτα, όταν μίλησα με την υποστήριξη μου ανέφεραν ότι "τελείωσε το απόθεμα", συνεχίζοντας την συνομιλία μαζί τους απαίτησα επιστροφή χρημάτων κι εκεί μου τα μασούσαν. Εν ολίγοις μετά από πρήξιμο μου τα "γύρισαν" σε in store currency, δε δεχόταν καμία άλλη μέθοδο refund και εν τέλει έλαβα όχι ολόκληρο το ποσό που είχα σπαταλήσει, μου είχαν φάει και 5 ευρουδίνια. Μακριά από το συγκεκριμένο. ΟΤΙ χειρότερο.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα 12μηνη Live Gold Βραζιλία και προσπαθώ να κάνω redeem αλλά δε γίνεται.

Αρχικά το TunnelBear iOS είχε ασταθή σύνδεση και έπεφτε συνέχεια. Δοκιμάζω με OpenVPN και Brazil - Sao Paolo αλλά το reddeem.microsoft.com με πετάει σε ελληνικό server.

Update: έβγαλα άκρη χρησιμοποιώντας το Tunnelbear chrome extension σε macOS.

Επεξ/σία από Cygnus
  • Thanks 1

Καλησπέρα στην παρέα. Ερώτηση κρίσεως. Μου ληγει στις 3 Μαΐου η Ultimate συνδρομή μου. Θέλω να ανανεώσω για ένα ακόμα ετος στον επίσημο Ελληνικό λογαριασμό μου. Να την αφήσω να ληξει και να αγοράσω 1 μήνα Ultimate +12 μήνες Gold απο cdkeys οπως εκανα πέρυσι ή εχω καμια πιο συμφέρουσα εναλλακτική κάνοντας κάποια ενέργεια πριν τη ληξη;

• Like 1

Αφηνεις να ληξει η συνδρομη

Αγοραζεις απο cdkeys μια 12μηνη gold βραζιλιας (για πιο φθηνα βαζεις και τουρκιας αν θες)

περνας την gold μεσω vpn και μετα αγοραζεις μεσα απο το store της ms ενα μηνα game pass ultimate στα 12,99 ευρω.

• Like 2

Πάντως καλό είναι αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να μην βάζετε 1 έτος, αλλά να βάζετε μια και καλή 3 έτη να τελειώνετε και να γλιτώνετε τα 13€ της μετατροπής κάθε χρόνο (αν υπάρχει η δυνατότητα μελλοντικά) 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/4/2022 στις 10:57 ΠΜ, sphinxgr είπε

Για όσους θέλουν να στακάρουν 3μηνες τουρκίας Ultimate (έχουν ήδη ενεργή Ultimate δηλαδή) . Έβαλα 3 μόλις, των 3 μηνων η κάθε μια.

Το Link των συνδρομών https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-ultimate-3-month-subscription-xbox-one-windows-10-xbox-live-key-turkey

Αγόρασα απο τους ακόλουθους 2.

image.png.3fb096d3bbae1de8369e9a05c24b89ea.png

Οι χρεώσεις που μου έγιναν είναι οι ακόλουθες

image.png.325352f8be0ce5928947e54422975d5f.png

Το vpn που είναι δωρεάν και δούλεψε εξαιρετικά στα windows, ήταν αυτό https://windscribe.com/

Το τελικό αποτέλεσμα αυτό:

image.png.0189b90c0581c4ca3d0dc208ace48c7c.png

Επιβεβαιωνω οσα ανεφερε ο φιλος μας spinxgr και ανανέωσα τον λογαριάσμο μου με 18 μήνες επιπλεον Ultimate συνολο 60.96€ με κόστος κάθε μήνα 3.38€.

Οι αγορες έγιναν με χρήση NordVPN.

Screenshot 2022-04-21 at 09.46.28.png

Screenshot 2022-04-21 at 09.45.36.png

Επεξ/σία από dream21
  • Like 2

Παιδιά καλησπέρα,

Προσπάθησα να διαβάσω όσα περισσότερα σχόλια γίνεται, αλλά αγχώθηκα και είπα να κάνω ναι ερώτηση που σίγουρα έχει απαντηθεί πολλές φορές. 

Σε όποιον δεν κάνει κόπο, να μου εξηγήσει πως γίνεται να κάνω 2/3 χρόνια game pass με όσο τον δυνατόν λιγότερα χρήματα. 

Η αρχική σελίδα με τις οδηγίες του shpinx είναι οκ? Αλλάζω κάτι;

Έχω νέο λογαριασμό, όπου δεν έχω κάνει καμία αγορά ακόμη.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για όποιον ασχοληθεί.

21 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε

ακολουθείς πιστά τις οδηγίες του @sphinxgr

Όπως αναφέρονται στην πρώτη σελίδα, έτσι; Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια σε αυτό το θέμα. 

Πιστεύω ότι τα έχω καταλάβει σωστά για να προχωρήσω στη διαδικασία, ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό εδώ κάνει για 12μήνες Gold από Τουρκία. https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-12-months-xbox-live-key-turkey

Σας ευχαριστώ και πάλι

3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Ναι. Δεύτερο post στο τρέχον θέμα

Το προχώρησα και αυτήν την στιγμή, της Τουρκίας είναι φθηνότερη. Κάνω ακριβώς το ίδιο αλλά με vpn Τουρκίας;

15 ώρες πριν, Giorgos.Karataglidis είπε

Το προχώρησα και αυτήν την στιγμή, της Τουρκίας είναι φθηνότερη. Κάνω ακριβώς το ίδιο αλλά με vpn Τουρκίας;

Με άλλο vpn. Όχι με tunnel bear 

19 ώρες πριν, giannistsouk92 είπε

Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια σε αυτό το θέμα. 

Πιστεύω ότι τα έχω καταλάβει σωστά για να προχωρήσω στη διαδικασία, ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό εδώ κάνει για 12μήνες Gold από Τουρκία. https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-12-months-xbox-live-key-turkey

Σας ευχαριστώ και πάλι

Ναι με αυτό είσαι οκ

16 ώρες πριν, Giorgos.Karataglidis είπε

Χρησιμοποίησε το vpn.lat

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...