Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα τούρκικη xbox gold μέσω vpn. Αποσυνδεομαι και όταν πάω να αγοράσω, χωρίς vpn, την προσφορά του 1 ευρω του Gamepass Ultimate μου γράφει "Αυτήν τη στιγμή, η συνδρομή σας είναι από διαφορετική περιοχή. Αν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών." 

Μήπως θα πρέπει να κανω και την τελευταία αγορά με vpn; 

Edit: Πωωω παίζει να φταίει που ο λογαριασμός μου έχει region UK;

Edit 2: Για όποιον αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα το έλυσα πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του Microsoft account μου, εκεί στο κάτω μέρος έχει ένα link για το xbox account μου. Πάμε εκεί. Και από εκεί έκανα την αγορά κανονικά. 

Μόνο απο το συγκεκριμένο link με άφηνε στο uk store. Σε κάθε άλλη περίπτωση με γυρνούσε στο ελληνικό. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Αγόρασα τούρκικη xbox gold μέσω vpn. Αποσυνδεομαι και όταν πάω να αγοράσω, χωρίς vpn, την προσφορά του 1 ευρω του Gamepass Ultimate μου γράφει "Αυτήν τη στιγμή, η συνδρομή σας είναι από διαφορετική περιοχή. Αν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών." 

Μήπως θα πρέπει να κανω και την τελευταία αγορά με vpn; 

Edit: Πωωω παίζει να φταίει που ο λογαριασμός μου έχει region UK;

Edit 2: Για όποιον αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα το έλυσα πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του Microsoft account μου, εκεί στο κάτω μέρος έχει ένα link για το xbox account μου. Πάμε εκεί. Και από εκεί έκανα την αγορά κανονικά. 

Μόνο απο το συγκεκριμένο link με άφηνε στο uk store. Σε κάθε άλλη περίπτωση με γυρνούσε στο ελληνικό. 

Uk store και ελληνική κάρτα και δούλεψε? Η με PayPal? 

Λογικά αν χρησιμοποιουσες uk vpn θα δούλευε και με το πρώτο τρόπο που προσπάθησες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, bfc είπε

Uk store και ελληνική κάρτα και δούλεψε? Η με PayPal? 

Λογικά αν χρησιμοποιουσες uk vpn θα δούλευε και με το πρώτο τρόπο που προσπάθησες. 

UK store με Curve κάρτα. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Thanks 1

Όποιος δεν θέλει (να μπλέξει ή φοβάται ή δεν γνωρίζει κτλ με) βραζιλίες, τουρκίες, vpn, αλλαγή στοιχείων κτλ μπορεί να πάρει με 58 ευρώ την ελληνική συνδρομή live gold membership και με 1 ευρώ μετατροπή να αποκτήσει ultimate ετήσια, σύνολο 59 ευρώ τον χρόνο, σωστό?

https://www.skroutz.gr/s/5007524/Microsoft-Xbox-Live-Gold-Membership-Card-12-Month.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία άρα μπορεί ακόμα και να αγοράσει με 45 ευρώ (αντί για 35 που έχει η κάρτα Βραζιλίας ή 58 η κάρτα στο skroutz) την ευρωπαϊκή κάρτα από cdkeys:

https://www.cdkeys.com/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-uk-cd-key

οπότε θα έχει μόλις 10 ευρώ χασούρα από ότι το κόλπο με την βραζιλία

edit: τώρα είδα ότι αυτό είναι γραμμένο αναλυτικά και στον οδηγό, sorry 🙃

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1

3 ώρες πριν, darkewr είπε

να κανω μια ερωτηση για να εχω 3 χροννια  xbox gamepass  ultimate στο pc , αν αγορασω  την συνδρομη αυτη

μετα  θα ανανεωθει σε  xbox gamepass ultimate στο pc;image.png.617cb091afb08e1e3e12f1dfeec7846b.png

Διάβασε το 2ο post του τρέχοντος θέματος. 

11 ώρες πριν, music_lover είπε

Ωραία άρα μπορεί ακόμα και να αγοράσει με 45 ευρώ (αντί για 35 που έχει η κάρτα Βραζιλίας ή 58 η κάρτα στο skroutz) την ευρωπαϊκή κάρτα από cdkeys:

https://www.cdkeys.com/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-uk-cd-key

Ναι αν δεν θες να μπλέξεις με όλα αυτά είναι καλή λύση. Αλλά αν στακάρεις για τρία χρόνια ουσιαστικά πληρώνεις έναν χρόνο επιπλέον. Από Τουρκία μου βγήκε 29 ευρώ ο χρόνος.

Νομίζω αξίζει να δοκιμάσει κάποιος μέσω vpn. Οι οδηγίες του @sphinxgrείναι εξαιρετικές και to the point. 

• Like 3

19 ώρες πριν, music_lover είπε

Καλησπέρα. Αυτό προφανώς είναι και για το PC έτσι; Προσωπικά δεν έχω xbox, έχω gamepass στο PC και βγαίνει €10/μήνα. Παίρνω αυτό και ξεμπερδεύω για ένα χρόνο;

9 λεπτά πριν, AfterForever είπε

Καλησπέρα. Αυτό προφανώς είναι και για το PC έτσι; Προσωπικά δεν έχω xbox, έχω gamepass στο PC και βγαίνει €10/μήνα. Παίρνω αυτό και ξεμπερδεύω για ένα χρόνο;

Διάβασε το 2ο Post.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.

Το διάβασα το πόστ. Αφορά μόνο νέους χρήστες. Εγώ δεν είμαι, οπότε δε μπορώ να κάνω στακάρισμα κτλ κτλ ΟΚ.

Αν αγοράσω από το cdkeys αυτό και το βάλω στον ήδη υπάρχον λογαριασμό μου (στο PC μιλάμε πάντα), θαχω για 1 χρόνο gamepass ? 

ή ας πούμε δε με συμφέρει να πάρω αυτό:

https://www.g2a.com/xbox-game-pass-ultimate-1-month-xbox-live-key-europe-i10000188766016 ? 

$70 / έτος περίπου

Επεξ/σία από AfterForever

Εφόσον δεν είσαι νέος χρήστης ΔΕΝ κάνεις στακαρισμα. 

Αφήνεις να λήξει, τότε βάζεις όσους Μηνες θέλεις gold(ιδανικά 3 έτη) και έπειτα με μόλις 13€ γίνεται όλη η διάρκεια ultimate.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...