Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Δεν είναι έτσι ακριβώς. 

• Μέσω Βραζιλίας βάζεις 3 χρόνια, αντί για 2 EU, με το ίδιο κόστος. Έχεις +1 έτος "δωρεάν"
  • Αν βάλεις 3 χρόνια μέσω Βραζιλίας, γλιτώνεις 42€ σε σχέση με την EU.
  • Η Βραζιλία ειναι 30% φθηνότερη.

Έτσι εφόσον πληρώνεις τα πάντα προκαταβολικά, κάνεις τη σύγκριση για το συνολικό κόστος που πληρώνεις μαζεμένο σε μια στιγμή.

Αν θέλω να κάνω αυτό το κόστος να ακουστεί λίγο απο άλλη οπτική, μπορώ να πω, "γιατί βάζετε 3 έτη και δεν βάζετε μηνιαία? Για 0,3€ την ημέρα?!!!!"

Μα η μηνιαία έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος γιατί θα πρέπει να πληρώσεις game pass ενώ εδώ πληρώνουμε gold. Επίσης άλλο 0,3 την ημέρα και άλλο 0,3 τον μήνα.

Και παίρνεις 2 χρόνια eu και μετά αλλά 2. Μπορείς κάλλιστα να αγοράσεις 3 χρόνια και να ενεργοποιήσεις μόνο τα 2 και το 3ο όταν τελειώσει. Και να έχει σταματήσει η gold δηλαδή εσύ θα την έχει καβατζα να την εξαργυρώσεις.

Τεσπά απλά το είπα γιατί διαβάζω την αγωνία συνέχεια αν θα παίξει, και δεν έπαιξε, και τι να κάνω κτλ και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει τον κόπο. Γλιτώνεις ηδη πολλά λεφτά αγοράζοντας 2 χρόνια gold από eu και κάνοντας μετατροπή σε gamepass

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσωπικά τον Ιανουάριο που έκανα τη διαδικασία, δεν αγόρασα μαζεμένα και τα 3 χρόνια και μετά να κάνω redeem, αλλά έδωσα λεφτά για 1 χρόνο, και αφού είδα ότι πέρασε μια χαρά, προχωρήσα και με τα υπόλοιπα 2. Οπότε μειώνεις αρκετά το ρίσκο να χάσεις λεφτά. Αλλά για να λέμε την αλήθεια, η όλη διαδικασία δεν έχει ρίσκο αν γίνει σωστά, και τα εργαλεία εκείνη τη στιγμή παίξουν σωστά, εκτός αν πραγματικά η Microsoft αποφασίσει να βάλει φρένο σε αυτή τη τακτική. Οπότε ναι, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πάει κάτι λάθος, οπότε αν πάει, γυρίζεις σε EU και δεν έχεις κανένα θέμα.

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Εγώ προσωπικά τη βλέπω πιο εύκολη από το pc, αλλά γούστα είναι αυτά

Ίσως είναι πιο εύκολο από pc, αλλά υπάρχει πιθανότητα αν έχεις πχ καρφωμένο DNS, ή ειδικές ρυθμίσεις δικτύου, να μπορεί να γίνεται bypass η geolocation IP του vpn, και να τρως άκυρο. Αλλά ναι, γούστα είναι αυτά, και όρεξη για debugging!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τόση εμμονή να πάρετε από Βραζιλία και να μπείτε σε τόσο κόπο για τόσα λίγα λεφτά που γλιτώνεις. Μιλάμε για λιγότερο από μισό ευρώ το μήνα.

Μα αυτό δεν είναι μόνο για κάτι από Βραζιλία αλλά και από άλλες χώρες όπως πχ από Αργεντινή που βρίσκεις πολύ φτηνότερα και όχι διαφορά ευρώ που λες. 

Και θα σε παραθέσω στο 3 ποστ αυτού του τοπικ για να δεις αν το Βραζιλία που λες είναι διαφορά 1 ευρώ που λες. 

Που δεν είναι διαφορά 1 ευρώ αλλά πολλων παραπάνω. 

20 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Προσωπικά τον Ιανουάριο που έκανα τη διαδικασία, δεν αγόρασα μαζεμένα και τα 3 χρόνια και μετά να κάνω redeem, αλλά έδωσα λεφτά για 1 χρόνο, και αφού είδα ότι πέρασε μια χαρά, προχωρήσα και με τα υπόλοιπα 2. Οπότε μειώνεις αρκετά το ρίσκο να χάσεις λεφτά. Αλλά για να λέμε την αλήθεια, η όλη διαδικασία δεν έχει ρίσκο αν γίνει σωστά, και τα εργαλεία εκείνη τη στιγμή παίξουν σωστά, εκτός αν πραγματικά η Microsoft αποφασίσει να βάλει φρένο σε αυτή τη τακτική. Οπότε ναι, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πάει κάτι λάθος, οπότε αν πάει, γυρίζεις σε EU και δεν έχεις κανένα θέμα.

Ίσως είναι πιο εύκολο από pc, αλλά υπάρχει πιθανότητα αν έχεις πχ καρφωμένο DNS, ή ειδικές ρυθμίσεις δικτύου, να μπορεί να γίνεται bypass η geolocation IP του vpn, και να τρως άκυρο. Αλλά ναι, γούστα είναι αυτά, και όρεξη για debugging!

Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αν έχεις βάλει dns στο ρουτερ ή στο browser σου. 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Μα αυτό δεν είναι μόνο για κάτι από Βραζιλία αλλά και από άλλες χώρες όπως πχ από Αργεντινή που βρίσκεις πολύ φτηνότερα και όχι διαφορά ευρώ που λες. 

Και θα σε παραθέσω στο 3 ποστ αυτού του τοπικ για να δεις αν το Βραζιλία που λες είναι διαφορά 1 ευρώ που λες. 

Που δεν είναι διαφορά 1 ευρώ αλλά πολλων παραπάνω. 

Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αν έχεις βάλει dns στο ρουτερ ή στο browser σου. 

Μόλις κοίταξα από eneba πιο φθηνή 33 ευρώ Βραζιλία και 42 Ευρώπη. 0.92 ευρώ τον ΜΗΝΑ. 0.92 ευρώ. Ούτε ένα πακέτο τσίχλες τον μήνα. Όχι την ημέρα.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Δοκίμασε μετά από κάποιες ώρες.

Τελευταία δεν δουλεύει όλες τις ώρες. 

Το θέμα είναι στο vpn αν έχεις ακολουθήσει τις υπόλοιπες οδηγίες 

Δοκίμασα σήμερα το πρωί ξανά με το VPN του οδηγού και έπαιξε κανονικά. 

7 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Σαν πιο?

Έχεις να προτείνεις κάποιο που να δουλεύει σχεδόν πάντα χωρίς κάποιο πρόβλημα γιατί ακόμα και το vpn.lat που μέχρι παλιότερα δούλευε έχει αρχίσει και αυτό και κάνει νερά.

Δυστυχώς αυτό δεν λέει τίποτα φίλε μου.

Γιατί και με το tunnel bear που δοκίμασα παλιότερα όταν τσέκαρε sites που βλέπανε την ip σου και σου λέγανε που είσαι έδειχνε κανονικά ότι π.χ. είμαι από Brazil αλλά όταν πήγαινα να κάνω redeem τον όποιο κωδικό δεν τον δεχότανε με το κλασικό μήνυμα λάθους λόγο region.

Τσάμπα έφτιαξες και νέο acc.

Το πρόβλημα είναι το vpn που χρησιμοποιείς.

Δεν δουλεύει σωστά την ώρα που δοκίμασες.

Θα σου πρότεινα να ξανά δοκιμάσεις με το vpn.lan κάποια άλλη ώρα.

Την έχω "πατήσει" κι εγώ ακόμα και με το vpn.lan και όταν ξανά δοκίμασα άλλη φορά τον ίδιο κωδικό τον δέχτηκε.

Τι να πει κανείς είναι επειδή τα vpn που δοκιμάζουμε είναι δωρεάν και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι και τόσο αξιόπιστα δυστυχώς.

Έχεις δίκιο τσάμπα το νέο acc. Δεν χρειαζόταν.
Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

5 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Έχεις δίκιο και εγώ έτσι είχα αποφασίσει να το κάνω στην αρχή και από την χαζομάρα της στιγμής και την βιασύνη  πήρα δυο. 

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Αγόρασα ένα παιχνίδι για region Αργεντινή.Έκανα τα βήματα που αναφέρεται στο κείμενο αλλα μου βγάζει ότι και καλά το παιχνίδι που αγόρασα δεν είναι για την δική μου περιοχή.Μπορείτε να βοηθήσετε ή να μου στείλετε αναλυτιλά τα βήματα που ακολουθούμε ή ένα βίντεο;;Ευχαριστώ

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mayoteboy77 είπε

Παιδιά καλησπέρα.Αγόρασα ένα παιχνίδι για region Αργεντινή.Έκανα τα βήματα που αναφέρεται στο κείμενο αλλα μου βγάζει ότι και καλά το παιχνίδι που αγόρασα δεν είναι για την δική μου περιοχή.Μπορείτε να βοηθήσετε ή να μου στείλετε αναλυτιλά τα βήματα που ακολουθούμε ή ένα βίντεο;;Ευχαριστώ

Σιγουρέψου ότι είσαι όντως Αργεντινή (whatismyip.com) και δοκίμασε και άλλο vpn (πχ vpn.lat dewvpn κλπ)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, katanalwtis είπε

Από το επίσημο store άλλης χώρας τι πρεπει να κάνουμε για να αγοράσουμε; Αν βάλω διεύθυνση ότι να ναι θα δουλέψει;

Οχι. 

Μόνο με Gift Cards εκείνης της χώρας, ίσως τα καταφέρεις.

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, katanalwtis είπε

Δηλαδή αν μετακομίσω Αμερική τι κάνω;

Θα έχεις άλλο region, άλλη ip και το πιο σημαντικό, αμερικανική πιστωτική. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και συγνώμη που μπαίνω σφήνα. Μόλις πήρα ένα series S και πειδή δεν είμαι 100% σίγουρος αν θα τα κάνω σωστά με το vpn, βρήκα αυτό το site που δινει κωδικούς Ευρώπης και η διαφορά δεν είναι πολύ μεγάλη από το Brazilian, "https://www.vidaplayer.com/en/product/subscription-xbox-live-europe/12-month-xbox-live-gold-subscription?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop".

Είναι ασφαλές? Έχει αγοράσει κανένας από εσάς ή πρέπει να αγοράσω κωδικούς από το link της αρχικής σελιδας!

Επιπλέον υπάρχει κάποιο άλλο συμφέρον να αγοράσω με vpn, όπως ότι θα μπορώ να αγοράσω παιχνίδια στο μέλλον από άλλο region?

Συγνώμη αν δεν είμαι αρκετά κατανοητός, αλλά 227 σελίδες ήδη μέσα στο θέμα, θα μου πάρει κανά μήνα μέχρι να τα διαβάσω όλα 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...