Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, ikaros2 είπε

Το NBA 2K22 Cross-Gen Digital Bundle μπορούμε να το αγοράσουμε στην Ελλάδα (τρελή τιμή δεν είναι?) ή θεωρείται ότι είναι το USA Store επειδή έχει "en-us" στο url και μπορεί να προκύψει πρόβλημα?

Μπορείς με us gift card.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, ababapanos είπε

Αν περισσέψουν λεφτα απο την gift card μένουν διαθεσιμα μονο για το store απο το οποιο αγοραστηκε? πχ Αμερικανικο?

Μένουν διαθέσιμα μόνο για το συγκεκριμένο store 

• Like 1

Για να αγοράσω online το cod vanguard την έκδοση για το series x και όχι την απλή ξέρετε από που συμφέρει περισσότερο αυτήν την περίοδο; Από κάποιο ξένο store με gift card όπως πχ Βραζιλιάνικο η Τουρκικό; η ίσως από κάποιο κλειδαδικο; Υπάρχει σάιτ που να συγκρίνει τιμές από όλα;

23 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Για να αγοράσω online το cod vanguard την έκδοση για το series x και όχι την απλή ξέρετε από που συμφέρει περισσότερο αυτήν την περίοδο; Από κάποιο ξένο store με gift card όπως πχ Βραζιλιάνικο η Τουρκικό; η ίσως από κάποιο κλειδαδικο; Υπάρχει σάιτ που να συγκρίνει τιμές από όλα;

Δες εδώ https://xbox-store-checker.com/en/

Συγκρίνει τα store όλων των χωρών και μαζί και ένα κλειδάδικο.

• Thanks 2

Γενικά πόσοι αγοράζετε κάρτες με VPN? Έχουμε ακούσει καθόλου για bans? Γιατί είναι πολύ δελεαστικές οι τιμές του gold με VPN και σκέφτομαι να βάλω 3ετές game pass έτσι μόλις λήξει το δικό μου τον Απρίλιο. Ακόμα και άλλα κλειδιά όπως (Dolby Atmos for Headphones) είναι υπερβολικά φθηνά μέσω VPN (2€ αντί για 18.5€ που έχει στο δικό μας store).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Γενικά πόσοι αγοράζετε κάρτες με VPN? Έχουμε ακούσει καθόλου για bans? Γιατί είναι πολύ δελεαστικές οι τιμές του gold με VPN και σκέφτομαι να βάλω 3ετές game pass έτσι μόλις λήξει το δικό μου τον Απρίλιο. Ακόμα και άλλα κλειδιά όπως (Dolby Atmos for Headphones) είναι υπερβολικά φθηνά μέσω VPN (2€ αντί για 18.5€ που έχει στο δικό μας store).

Δεν έχει γίνει κανένα ban παγκοσμίως μέχρι στιγμής για αυτό το λόγο.

Δε νομίζω ξαφνικά η Microsoft να αποφασίσει να μπανάρει τους μισούς χρήστες της, δε θα κερδίσει απολύτως τίποτα. Όποτε θέλει μπορεί πανεύκολα να κλείσει την τρύπα και να μην μπορούμε πλέον να το κάνουμε.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 1

1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Αν βαλεις μια φορά Ultimate με VPN δεν έχεις προβλημα.

Αν αγοράσεις 500.000 παιχνίδια με VPN, ε μάλλον θα έχεις προβλημα μετά. 

απο mtc game με ποιον τροπο αγοραζεται?γιατι βλεπω δεν εχει paypal,επισης το vpn.lat δουλευει για αργεντινη?εχει στο ενεβα το  dying light 2 απο αργεντινη στα 36e γιαυτο ρωταω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλική συμβουλή:

Μακριά από eneba.

Έχω αγοράσει μερικές φορές και όταν ο κωδικός είναι για το σωστό παιχνίδι που αγόρασες δουλεύει αλλά όταν δεν είναι και χρειαστείς το eneba support ζήτω που καήκαμε.

Το χειρότερο support που έχω δει στη ζωή μου.

Μακριά από eneba γενικότερα. Είναι να μην σου τύχει να μιλήσεις με το eneba support.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Thanks 1

19 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Φιλική συμβουλή:

Μακριά από eneba.

Έχω αγοράσει μερικές φορές και όταν ο κωδικός είναι για το σωστό παιχνίδι που αγόρασες δουλεύει αλλά όταν δεν είναι και χρειαστείς το eneba support ζήτω που καήκαμε.

Το χειρότερο support που έχω δει στη ζωή μου.

Μακριά από eneba γενικότερα. Είναι να μην σου τύχει να μιλήσεις με το eneba support.

πες τι εγινε να γνωριζουμε, εχασες χρηματα? η απλα αργησαν να σε εξυπηρετησουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά το να αργήσουν είναι σχεδόν σίγουρο. 

Το θέμα είναι για να σου επιστρέψουν τα λεφτά που έδωσες ακόμα και για κωδικό που ήταν εντελώς άλλο παιχνίδι από αυτό που έλεγε ο τίτλος σου βγάζουν την παναγία με τις ένα κάρο φωτός κτλ που σου ζητάνε και εκτός αυτού παλιότερα δεν μου επιστεψανε ποτέ τα λεφτά για ένα προϊόν που άλλο έλεγε και άλλο ήταν τελικά αλλά ευτυχώς δεν ήταν πολλά τα λεφτα. 

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...