Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 19/1/2022 στις 10:19 ΠΜ, MrZeroGR είπε

Καλησπέρα σε όλους παιδιά,

Έχει χιλιοαπαντηθεί, το γνωρίζω, αλλά άλλη μία έτσι για την επιβεβαίωση. :P

Με δύο χρόνια GOLD από Ευρώπη (από CD KEYS) περνάω στα καπάκια ένα μήνα Ultimate pass, κλείνω αμέσως την αυτόματη ανανέωση και έχω Ultimate για 24 μήνες; Παλιός χρήστης ΧΒΟΧ χωρίς ενεργή συνδρομή είτε GOLD είτε Pass.

Ναι. Αρκεί να έχεις ΟΛΕΣ τις πληροφορίες του προφίλ σου με πραγματικά στοιχεία, region Ελλάδα κλπ

• Like 2
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είχα παλιό λογαριασμό (δεν είχα βάλει ποτέ Gold κτλ) και έκανα εκ νέου δημιουργία profile με το παλιό email etc, αγόρασα 3x12μήνες κάρτες, tunnelbear + activation, και μετά login και upgrade με 1eu σε GPU. Κομπλέ μέχρι τις 19/1/25. Συνολικό κόστος ~99eu. 2.75eu/μήνα.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 19/1/2022 στις 1:58 ΜΜ, jmirko15 είπε

Είχα παλιό λογαριασμό (δεν είχα βάλει ποτέ Gold κτλ) και έκανα εκ νέου δημιουργία profile με το παλιό email etc, αγόρασα 3x12μήνες κάρτες, tunnelbear + activation, και μετά login και upgrade με 1eu σε GPU. Κομπλέ μέχρι τις 19/1/25. Συνολικό κόστος ~99eu. 2.75eu/μήνα.

Ωπ, ο jmirko που ακουγε microsoft και έβγαζε σπυριά

Δημοσ.
  Στις 19/1/2022 στις 3:00 ΜΜ, Retromaniac είπε

Ωπ, ο jmirko που ακουγε microsoft και έβγαζε σπυριά

Λάθος. Δεν έχω θέμα με την MS σαν MS. Με το μοντέλο που πάει να προωθήσει έχω. Με την Google ναι βγάζω σπυριά..

Δημοσ.
  Στις 19/1/2022 στις 3:12 ΜΜ, jmirko15 είπε

Λάθος. Δεν έχω θέμα με την MS σαν MS. Με το μοντέλο που πάει να προωθήσει έχω. Με την Google ναι βγάζω σπυριά..

Εννοείς αυτό που θα παίζεις παιχνίδια μέχρι το 2025 με 2.75 το μήνα;

Δημοσ.
  Στις 19/1/2022 στις 5:09 ΜΜ, Retromaniac είπε

Εννοείς αυτό που θα παίζεις παιχνίδια μέχρι το 2025 με 2.75 το μήνα;

Εννοώ το tracking στα Windows, τις συνδρομές στα πάντα, το SaaS μοντέλο κτλ. Το Χ ποσό το μήνα για να νοικιάζω παιχνίδια meh ας υπάρχει, δε με χαλάει κάπου. Έτσι και αλλιώς ότι θέλω το αγοράζω anyway.

Δημοσ.
  Στις 19/1/2022 στις 7:16 ΜΜ, jmirko15 είπε

Εννοώ το tracking στα Windows, τις συνδρομές στα πάντα, το SaaS μοντέλο κτλ. Το Χ ποσό το μήνα για να νοικιάζω παιχνίδια meh ας υπάρχει, δε με χαλάει κάπου. Έτσι και αλλιώς ότι θέλω το αγοράζω anyway.

Ακριβώς. Το ίδιο ισχυει για άλλους και για άλλες υπηρεσίες που προσφέρει. Αν κάποιος δεν βρίσκει αξία σε κάτι δεν σημαίνει ότι δεν έχει. Τεσπα.

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα! 

Μία ερώτηση καθ ότι λίγο άσχετος με το αντικείμενο, γίνεται να πάρω συνδρομή χωρίς να εχω Xbox και να παίζω τα παιχνίδια σε Android tv box nvidia? 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. 

Δημοσ.
  Στις 20/1/2022 στις 5:04 ΠΜ, Galteo67 είπε

Καλημέρα στην παρέα! 

Μία ερώτηση καθ ότι λίγο άσχετος με το αντικείμενο, γίνεται να πάρω συνδρομή χωρίς να εχω Xbox και να παίζω τα παιχνίδια σε Android tv box nvidia? 

Όχι. Η συνδρομή είναι για παιχνίδια σε PC ή σε κονσόλα. 

Δημοσ.
  Στις 20/1/2022 στις 5:04 ΠΜ, Galteo67 είπε

Καλημέρα στην παρέα! 

Στην Ελλάδα όχι ακόμη.

Δημοσ.

Προσπαθώ να εγγραφώ στο Χbox Creator Program (με το one time fee ως individual developer) και εμφανίζεται μήνυμα λάθους. Έστειλα ένα μνμ στο support και αναμένω.

Λέτε να οφείλεται στο βραζιλιάνικο game pass ultimate?

Δημοσ.
  Στις 20/1/2022 στις 3:28 ΜΜ, ikaros2 είπε

Προσπαθώ να εγγραφώ στο Χbox Creator Program (με το one time fee ως individual developer) και εμφανίζεται μήνυμα λάθους. Έστειλα ένα μνμ στο support και αναμένω.

Λέτε να οφείλεται στο βραζιλιάνικο game pass ultimate?

Δεν ξερω αν λεμε το ιδιο αλλα εμενα μου γυρισε χωρις προβλημα σε dev mode οταν ειχα βαλει το retroarch.( με συνδρομη απο ριο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...