Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, ektoras84 είπε

να ρωτησω κατι αν ληξει η συνδρομη και εχω ηδη κατεβασμενα καποια single player παιχνιδια,και μετα βγαλω μονιμως offline την κονσολα,θα μπορω να παιζω??

Αν τα έχεις κατεβασμένα μέσω gamepass και όχι αγορασμένα τότε όχι, δε θα μπορείς. Και τώρα αν μπεις offline πάλι δε μπορείς κι ας έχεις συνδρομή ενεργή.

• Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Μολις εβαλα και εγω 1 χρονο Gold απο Ριο Ντε Τζανειρο μερια,ολα κομπλε.Το εκανα με το VPN.lat μιας και το Tunnelbear μου εδινε ip την μια New Jersey και την αλλη Toronto.Παλι πριν καμια εβδομαδα που προσπαθουσα να περασω το Dolby,δεν δουλευε το tunnelbear και το εκανα παλι με VPN.lat.Mολις παω microsoft account,μου εχει κανονικα 1 χρονο gold.Πατωντας εκει που λεει να αναβαθμισεις τον λογαριασμο σου σε ultimate,με βγαζει στο Xbox game pass ultimate αλλα ειναι στα Γερμανικα και λεει 12,99 ultimate για 1 μηνα.Θα το μετατρεψει σε 1 χρονο ultimate?

Ναι. 

• Thanks 1

Βρε παιδιά πάω να κάνω εξαργύρωση τον κωδικό ενός χρόνου live gold μέσω tunelbear στον λογαριασμό και μου βγάζει μια λευκή σελίδα..Δεν βλέπω πουθενά το redeem

Στις 3/1/2022 στις 7:59 ΜΜ, ektoras84 είπε

να ρωτησω κατι αν ληξει η συνδρομη και εχω ηδη κατεβασμενα καποια single player παιχνιδια,και μετα βγαλω μονιμως offline την κονσολα,θα μπορω να παιζω??

Αν εχεις δηλωσει την κονσολα ως home xbox μπορεις νομιζω εως και 30 μερες να ειναι offline κ να τα παιζεις 

• Like 1

1 ώρα πριν, giannisag17 είπε

Βρε παιδιά πάω να κάνω εξαργύρωση τον κωδικό ενός χρόνου live gold μέσω tunelbear στον λογαριασμό και μου βγάζει μια λευκή σελίδα..Δεν βλέπω πουθενά το redeem

Απο το κινητο σου και μεσω vpn μπαινεις στο microsoft redeem.Επειδη εισαι με vpn λογικα αργει αρκετα να φορτωσει την σελιδα,ετσι εκανε και σε μενα,περιμενε λιγο και θα φορτωσει.Πριν μπεις redeem,κανε εναν ελεγχο με ενα ip checker να δεις οτι οντως εχεις ip Βραζιλιας.

7 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Απο το κινητο σου και μεσω vpn μπαινεις στο microsoft redeem.Επειδη εισαι με vpn λογικα αργει αρκετα να φορτωσει την σελιδα,ετσι εκανε και σε μενα,περιμενε λιγο και θα φορτωσει.Πριν μπεις redeem,κανε εναν ελεγχο με ενα ip checker να δεις οτι οντως εχεις ip Βραζιλιας.

Μετά από λίγο με πετάει στην κεντρική σελίδα του account μου..

2 ώρες πριν, giannisag17 είπε

Έχεις δίκιο. Δεν δουλεύει το redeem σήμερα ακόμα και χωρίς vpn. 

Λογικά πρόβλημα της Microsoft είναι. 

Δοκίμασε αύριο, που θα το εχουν επιλύσει 

1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

Έχεις δίκιο. Δεν δουλεύει το redeem σήμερα ακόμα και χωρίς vpn. 

Λογικά πρόβλημα της Microsoft είναι. 

Δοκίμασε αύριο, που θα το εχουν επιλύσει 

Οταν κλεινω το tunnel μπαινει αλλα μου βγαζει σε παρενθεση(ΕΛΛΑΔΑ)..θα δοκιμασω παλι αυριο.

Βλέπω είναι όντως down η σελίδα redeem.microsoft.com, πετάει και 404 errors στη κονσόλα. Και μόλις μου έληξε το game pass! Μίλησα και με το chat της MS, και λέει ότι κάνουν κάποια upgrades τώρα, οπότε να ξαναδοκιμάσω πάλι αύριο... Πάντως πολύ κακό experience το chat support, δε μπορούσα να συνεννοηθώ με τίποτα με τον εκπρόσωπο... Μας πήρε 20 λεπτά για να καταλάβει ότι είναι χαλασμένη η σελίδα γενικά, και όχι ότι δε μου δέχεται κάποιον κωδικό για redeem...

Τώρα βλέπω ότι μπαίνει αλλά με tunnel μου βγάζει Ελλάδα σε παρένθεση και βάζοντας τον κωδικό μου λέει να προσπαθήσω αργότερα όχι πως πρόκειται για άλλη τοποθεσία άρα ακόμα κάτι φτιάχνουν να φανταστώ.

1 λεπτό πριν, giannisag17 είπε

Τώρα βλέπω ότι μπαίνει αλλά με tunnel μου βγάζει Ελλάδα σε παρένθεση και βάζοντας τον κωδικό μου λέει να προσπαθήσω αργότερα όχι πως πρόκειται για άλλη τοποθεσία άρα ακόμα κάτι φτιάχνουν να φανταστώ.

IMG_20220105_064244.jpg

1 ώρα πριν, giannisag17 είπε

IMG_20220105_064244.jpg

Σήμερα πάντως δουλεύει. 

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Σήμερα πάντως δουλεύει. 

Την πέρασε την 12μηνη αλλά τώρα πατώντας συμμετοχή στο ultimate μου βγάζει σφάλμα..Θα δοκιμάσω αργότερα

Εμένα μόλις έπαιξαν όλα μια χαρά. @giannisag17 το συμμετοχή στο ultimate το πατάς χωρίς vpn, σωστά; Εμένα τελικά έλεγε 12,99 η μετατροπή σε ultimate.

11 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Εμένα μόλις έπαιξαν όλα μια χαρά. @giannisag17 το συμμετοχή στο ultimate το πατάς χωρίς vpn, σωστά; Εμένα τελικά έλεγε 12,99 η μετατροπή σε ultimate.

κομπλε τα καταφερα μεχρι Φλεβαρη του 23.Πες μου κατι τον Φλεβαρη αν παρω κανονικη ultimate στα 10 ευρω απο eneba και μια 12μηνη live gold βραζιλιας και επαναλαβω τα βηματα θα καταφερω τα ιδια η θα πρεπει να φτιαξω καινουριο λογαριασμο?

37 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

κομπλε τα καταφερα μεχρι Φλεβαρη του 23.Πες μου κατι τον Φλεβαρη αν παρω κανονικη ultimate στα 10 ευρω απο eneba και μια 12μηνη live gold βραζιλιας και επαναλαβω τα βηματα θα καταφερω τα ιδια η θα πρεπει να φτιαξω καινουριο λογαριασμο?

Μόλις λήξει η συνδρομή σου, ακολουθείς πάλι τα ίδια βήματα και θα είσαι πάλι κομπλέ. Δε χρειάζεται νέος λογαριασμός.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...