Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alfacinogr είπε

Καλησπέρα και καλή χρόνια. Τι έχω κάνει λάθος. Αγοράσα συνδρομή brazil με vpn, και οταν παω να αγοράσω το gamepass με 1 ευρώ, μου βγαζει αυτο...841099537_Screenshot2022-01-01at13_52_35.png.611b64d20e90c334edf35b910942e41e.png

Μάλλον κατάλαβα το λάθος μου, προϋπήρχε ο λογαριασμός που έβαλα τι συνδρομές... Έκανα πατάτα και κλαίω ή σώζεται?

Δεν αγοράζεις με vpn συνδρομή. Το ποστ στην πρώτη σελίδα αναφέρει ότι η αγορά γίνεται χωρίς χρήση vpn. Το vpn το ανοίγεις όταν είναι να μπεις στον λογαριασμό σου για να βάλεις το κλειδί που αγόρασες. 

• Like 1
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alfacinogr είπε

Καλησπέρα και καλή χρόνια. Τι έχω κάνει λάθος. Αγοράσα συνδρομή brazil με vpn, και οταν παω να αγοράσω το gamepass με 1 ευρώ, μου βγαζει αυτο...841099537_Screenshot2022-01-01at13_52_35.png.611b64d20e90c334edf35b910942e41e.png

Μάλλον κατάλαβα το λάθος μου, προϋπήρχε ο λογαριασμός που έβαλα τι συνδρομές... Έκανα πατάτα και κλαίω ή σώζεται?

Με vpn πας να αγοράσεις Ultimate? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nnoutas είπε

Δεν αγοράζεις με vpn συνδρομή. Το ποστ στην πρώτη σελίδα αναφέρει ότι η αγορά γίνεται χωρίς χρήση vpn. Το vpn το ανοίγεις όταν είναι να μπεις στον λογαριασμό σου για να βάλεις το κλειδί που αγόρασες. 

Ναι έχεις δίκιο, δεν το έγραψα σωστά. Αγόρασα από λαπτοπ την συνδρομή, και μετά από κινητό με ενεργοποιημένη την εφαρμογή για VPN, πέρασα τα κλειδιά. Τι έχω κάνει λάθος? Να κλαίω τα λεφτά μου? έχω ξενερώσει...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, alfacinogr είπε

Ναι έχεις δίκιο, δεν το έγραψα σωστά. Αγόρασα από λαπτοπ την συνδρομή, και μετά από κινητό με ενεργοποιημένη την εφαρμογή για VPN, πέρασα τα κλειδιά. Τι έχω κάνει λάθος? Να κλαίω τα λεφτά μου? έχω ξενερώσει...

Αν ακολουθήσεις ΚΑΤΆ ΓΡΆΜΜΑ τις οδηγίες δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα. Τσεκαρε αν είσαι σίγουρα με Βραζιλία στο vpn. Δεν έχει σημασία αν ο λογαριασμός προυπαρχει 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, alfacinogr είπε

Λεφτά κανείς δεν έχασε. 

Αλλάζει όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σου + τρόπους πληρωμής, να είναι Ελλάδα. 

Αν πάλι δεν μπορείς να αγοράσεις, μιλάς με support και θα στο φτιάξουν αυτοί. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορούμε να βάλουμε 3 12μηνες και να το κάνουμε ultimate η δεν παίρνει τον +1 μήνα ultimate μετά? (Κάπου διάβασα μέχρι 36 μήνες μπορεις).

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, KadazVGC είπε

Μπορούμε να βάλουμε 3 12μηνες και να το κάνουμε ultimate η δεν παίρνει τον +1 μήνα ultimate μετά? (Κάπου διάβασα μέχρι 36 μήνες μπορεις).

Ναι το 36 gold+1 ultimate γίνεται 36 μήνες συνολικά ultimate . 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Ναι το 36 gold+1 ultimate γίνεται 36 μήνες συνολικά ultimate . 

Ευχαριστώ πολύ! Ακολουθησα τον οδηγό και το κατάφερα και ας μην είχα ξαναασχοληθει ποτε με VPN. Το φοβόμουν λίγο αλλά όλα καλά! 

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά αν διαβάσετε προσεκτικά το νήμα θα δείτε ότι σχεδόν κανένας δεν έχει χάσει χρήματα, το γράφω για να μην πανικοβάλεστε. Εγώ είχα αγοράσει ευρωπαϊκές συνδρομές για να μη μπλέκω με VPN και πήγα να τις βάλω σε λογαριασμό που είχα χρόνια στα windows και έτρωγα άκυρο. Μπορεί να έφταιγε ο λογαριασμός γιατί τον είχα φτιάξει πριν πολλά χρόνια, μπορεί να έφταιγαν οι συνδρομές (ίσως δεν ήταν ευρωπαϊκές γιατί αγοράστηκαν από κλειδάδικο) δεν γνωρίζω, μίλησα με MS support και μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα είχε λυθεί.

• Like 3
Δημοσ.

θελω να αγορασω 2 x 12μηνες για να ολοκληρωσω 36 μηνες και να βαλω μετα το ,,game pass. Παρατηρω οτι ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες σε σχεση με πριν 1 μηνα για Τουρκικη και Βραζιλιανικη. Εχει να προτεινει κανεις καμια καλη πηγη η κανενα coupon code?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως κάνω λάθος και παρακαλώ διορθωστε με αν κάνω αλλά θα πω πως λύθηκε το δικό μου πρόβλημα με τις συνδρομές. Έκανα όλα τα βήματα αλλά το κακό ήταν ότι το tunnelbear δεν μου είχε δώσει βραζιλιάνικη διευθυνση αλλά Αμερικής και συγκεκριμένα New Jersey. Εγώ σαν αδαής πίστεψα ότι ήθελε να βάλω βραζιλιάνικη διευθυνση η αγορα για gold και έτσι έβαλα μια και έκανα κανονικά την εγγραφή στο gold. Στην προσπάθεια μετατροπής σε ultimate Ελλαδας μου έλεγε ότι έχω κάνει συνδρομη από άλλη περιοχή και δεν προχωρούσε. Μίλησα με support και πράγματι ο υπάλληλος εκεί μου το έφτιαξε. Παρατήρησα όμως ότι έκανε το εξής. Ενώ είχα ήδη φτιάξει την σωστή διεύθυνση στον λογαριασμό μου αυτός ξαναεβαλε άλλη μια φορά την διεύθυνση μου οπότε τώρα έχω στον λογαριασμό μου 3 διευθύνσεις από τις οποίες οι δύο είναι οι ίδιες, οι κανονικές μου και αφαίρεσε από τημον λογαριασμό μου την κάρτα που είχα αποθηκεύσει σαν κύρια για την αγορά προϊόντων. Τότε το σύστημα δέχτηκε την διεύθυνση μου ότι είναι Ελλάδα και ο λογαριασμός gold συνδέθηκε με αυτήν και πρόσθεσα ξανά τη κάρτα μου η οποία άλλη ήθελα μου είπε ο υπάλληλος για να κάνω την αγορά της ultimate συνδρομής πια. Ίσως λέω και χαζομάρες βέβαια αλλά μια δοκιμή από κάποιον που έχει το ίδιο πρόβλημα θα μας δώσει την απάντηση. 

Επεξ/σία από paramedic
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, paramedic είπε

Ίσως κάνω λάθος και παρακαλώ διορθωστε με αν κάνω αλλά θα πω πως λύθηκε το δικό μου πρόβλημα με τις συνδρομές. Έκανα όλα τα βήματα αλλά το κακό ήταν ότι το tunnelbear δεν μου είχε δώσει βραζιλιάνικη διευθυνση αλλά Αμερικής και συγκεκριμένα New Jersey. Εγώ σαν αδαής πίστεψα ότι ήθελε να βάλω βραζιλιάνικη διευθυνση η αγορα για gold και έτσι έβαλα μια και έκανα κανονικά την εγγραφή στο gold. Στην προσπάθεια μετατροπής σε ultimate Ελλαδας μου έλεγε ότι έχω κάνει συνδρομη από άλλη περιοχή και δεν προχωρούσε. Μίλησα με support και πράγματι ο υπάλληλος εκεί μου το έφτιαξε. Παρατήρησα όμως ότι έκανε το εξής. Ενώ είχα ήδη φτιάξει την σωστή διεύθυνση στον λογαριασμό μου αυτός ξαναεβαλε άλλη μια φορά την διεύθυνση μου οπότε τώρα έχω στον λογαριασμό μου 3 διευθύνσεις από τις οποίες οι δύο είναι οι ίδιες, οι κανονικές μου και αφαίρεσε από τημον λογαριασμό μου την κάρτα που είχα αποθηκεύσει σαν κύρια για την αγορά προϊόντων. Τότε το σύστημα δέχτηκε την διεύθυνση μου ότι είναι Ελλάδα και ο λογαριασμός gold συνδέθηκε με αυτήν και πρόσθεσα ξανά τη κάρτα μου η οποία άλλη ήθελα μου είπε ο υπάλληλος για να κάνω την αγορά της ultimate συνδρομής πια. Ίσως λέω και χαζομάρες βέβαια αλλά μια δοκιμή από κάποιον που έχει το ίδιο πρόβλημα θα μας δώσει την απάντηση. 

Το πρόβλημα δεν κατάλαβα ποιο είναι! 

• Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

θελω να αγορασω 2 x 12μηνες για να ολοκληρωσω 36 μηνες και να βαλω μετα το ,,game pass. Παρατηρω οτι ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες σε σχεση με πριν 1 μηνα για Τουρκικη και Βραζιλιανικη. Εχει να προτεινει κανεις καμια καλη πηγη η κανενα coupon code?

32 ευρώ το έτος είναι απο Βραζιλία, όχι ιδιαίτερα τσιμπήμενη τιμή

Το ελάχιστο που θυμάμαι είναι 26 ευρώ πρίν από 1 χρόνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις εβαλα και εγω 1 χρονο Gold απο Ριο Ντε Τζανειρο μερια,ολα κομπλε.Το εκανα με το VPN.lat μιας και το Tunnelbear μου εδινε ip την μια New Jersey και την αλλη Toronto.Παλι πριν καμια εβδομαδα που προσπαθουσα να περασω το Dolby,δεν δουλευε το tunnelbear και το εκανα παλι με VPN.lat.Mολις παω microsoft account,μου εχει κανονικα 1 χρονο gold.Πατωντας εκει που λεει να αναβαθμισεις τον λογαριασμο σου σε ultimate,με βγαζει στο Xbox game pass ultimate αλλα ειναι στα Γερμανικα και λεει 12,99 ultimate για 1 μηνα.Θα το μετατρεψει σε 1 χρονο ultimate?

Επεξ/σία από LouCi4er
Δημοσ.

να ρωτησω κατι αν ληξει η συνδρομη και εχω ηδη κατεβασμενα καποια single player παιχνιδια,και μετα βγαλω μονιμως offline την κονσολα,θα μπορω να παιζω??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...