Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παδια καλησπερα.Προσπαθω να παρω  παιχνιδια απο το βραζιλιανικο στορ αλλα κολλαει και δεν με αφηνει να συνδενθω

Και οταν παω στα στοιχεια  του λογαριασμου μου με πεταει στο ελληνικο

Δεν με αφηνει δηλαδη να εξαργυρωσω τις καρτες προπληρωμης που πηρα

Καμια βοηθεια

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Έχεις δει τις νέες οδηγίες για να περάσεις τις gift cards? Αν όχι δες εδώ και ακολούθησε τον οδηγό. 

https://xbox-store-checker.com/en/new-version-of-the-microsoft-store-impossible-to-add-a-gift-card/

Ναι το θεμα ειναι οτι απο το βραζιλιανικο με  πεταει στο  αμερικανικο στορ

Δεν με αφηνει να δω τις αγορες μου απο το βραζιλιανικο

Τι να κανω τωρα?πηρα 2 200αρες καρτες βραζιλιανικες

Δεν με συνδεει καθολου

Μπορειτε να δοκιμασετε να μπειτε στο βραζιλιανικο στορ απο υπολογιστη με το κανονικο σας προφιλ?

Εμενα δεν με αφηνει κολαει εδω και τοση ωρα στο  loading

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ.

Εμένα έφτασε μέχρι εδώ αμέσως πάντως. Νομίζω αν πατήσω το οκ κάνει την αγορά στο επόμενο βήμα. Συνδεδεμένος με το λογαριασμό μου κανονικά. 

Screenshot_20211230-181338_Opera.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Εμένα έφτασε μέχρι εδώ αμέσως πάντως. Νομίζω αν πατήσω το οκ κάνει την αγορά στο επόμενο βήμα. Συνδεδεμένος με το λογαριασμό μου κανονικά. 

Screenshot_20211230-181338_Opera.jpg

Λοιπον δεν ξερω αν εφταιγε αυτο

Αλλα με το που αλλαξα την διευθυνση κατοικιας σε βραζιλιανικη στις ρυθμισεις του προφιλ μου (οχι τα στοιχεια της καρτας μου)

Μου περασε κανονικα τις 2, 200αρες βραζιλιανικες

Εσυ απο υπολογιστη διευθυνση κατοικιας εχεις ελληνικη η βραζιλιανικη?

Σε ευχαριστω

Δημοσ.

Εγώ είχα κάνει μια φορά τα βήματα από ένα βιντεακι στο youtube που είχε ποσταρει ενα παιδί εδώ και είχα βάλει βραζιλιάνικη κατοικία και ελληνική χρεωστική κάρτα που δε χρησιμοποίησα ποτέ για κάποια αγορά. Απλά στη ζητάει να τη βάλεις. Από τότε απλά συνδέομαι με το λογαριασμό μου και με gift cards ψωνίζω από brasil. 

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Ρε παδια καλησπερα.Προσπαθω να παρω  παιχνιδια απο το βραζιλιανικο στορ αλλα κολλαει και δεν με αφηνει να συνδενθω

Και οταν παω στα στοιχεια  του λογαριασμου μου με πεταει στο ελληνικο

Δεν με αφηνει δηλαδη να εξαργυρωσω τις καρτες προπληρωμης που πηρα

Καμια βοηθεια

Εγω προχθες μπηκα με λογαριασμο φίλου και του εφτιαξα 2 X12 gold συνδρομη βραζιλιανικη σε 24 μηνες ultimate κανονικα και μαλιστα στην συνεχεια του αγορασα και 2 παιχίδια μεσω βραζιλιανικου καταστηματος με R$.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Εγώ είχα κάνει μια φορά τα βήματα από ένα βιντεακι στο youtube που είχε ποσταρει ενα παιδί εδώ και είχα βάλει βραζιλιάνικη κατοικία και ελληνική χρεωστική κάρτα που δε χρησιμοποίησα ποτέ για κάποια αγορά. Απλά στη ζητάει να τη βάλεις. Από τότε απλά συνδέομαι με το λογαριασμό μου και με gift cards ψωνίζω από brasil. 

Απο υπολογιστη παντα ε?Οπωτε αυτο πρεπει να εφταιγε

Και παλι σε ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια

36 λεπτά πριν, dream21 είπε

Εγω προχθες μπηκα με λογαριασμο φίλου και του εφτιαξα 2 X12 gold συνδρομη βραζιλιανικη σε 24 μηνες ultimate κανονικα και μαλιστα στην συνεχεια του αγορασα και 2 παιχίδια μεσω βραζιλιανικου καταστηματος με R$.

Δεν ξερω αν εφταιγε οτι δεν ειχα δηλωσει  βραζιλιανικη διευθυνση απο τις ρυθμισεις του λογαριασμου μου

Ευτυχως ολα καλα καταφερα και τις περασα

Αλλα και παλι βλεπω αργει να συνδεθει αυτη την στιγμη,τωρα που ξαναδοκιμαζω

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Δεν ξερω αν εφταιγε οτι δεν ειχα δηλωσει  βραζιλιανικη διευθυνση απο τις ρυθμισεις του λογαριασμου μου

Του δήλωσα βραζιλιανικη διευθυνση για τις αγορες των παιχνιδιων. Και σε εμενα αργουσε μεχρι να φορτωσει η σελιδα.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Όχι εγώ τα έχω κάνει όλα από το κινητό μου. Sorry το είπες και πιο πριν και το προσπέρασα. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dream21 είπε

Του δήλωσα βραζιλιανικη διευθυνση για τις αγορες των παιχνιδιων. Και σε εμενα αργουσε μεχρι να φορτωσει η σελιδα.

Οπωτε εκει ηταν το αρχικο μου προβλημα και δεν με πεταγε στις ρυθμισεις του βραζιλιανικου μου προφιλ(οτι δεν ειχα δηλωσει και εγω βραζιλιανικη διευθυνση)

Οντως γενικα κολαει αρκετα αυτες τις ημερες ,μαλλον ολοι αγοραζουν απο το μπαρμπα τους στην βραζιλια😝

Μόλις τώρα, Tigio13 είπε

Όχι εγώ τα έχω κάνει όλα από το κινητό μου. Sorry το είπες και πιο πριν και το προσπέρασα. 

Ενταξει λογικα η ιδια διαδικασια ειναι

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spartan29gr είπε

Οπωτε εκει ηταν το αρχικο μου προβλημα και δεν με πεταγε στις ρυθμισεις του βραζιλιανικου μου προφιλ(οτι δεν ειχα δηλωσει και εγω βραζιλιανικη διευθυνση)

Οντως γενικα κολαει αρκετα αυτες τις ημερες ,μαλλον ολοι αγοραζουν απο το μπαρμπα τους στην βραζιλια😝

Ενταξει λογικα η ιδια διαδικασια ειναι

Ναι σωστα

• Like 1
Δημοσ.
καλημέρα, γίνεται να έχω 2 κονσόλες (xbox series X και xbox one S) και να μπορώ να παίζω και με τις δύο κάνοντας χρήση του gamepass σε διαφορετικά μέρη(επομένως και σε διαφορετικό δίκτυο).
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, υποθέστε ότι έχουμε τις κονσόλες X1 και Χ2 και τους χρήστες P1,P2,P3 και στις δύο κονσόλες ( η μία κονσόλα είναι Αθήνα και η άλλη σην Θεσσαλονίκη). Ποιές ρυθμίσεις (πχ home console) και με ποιά σειρά θα μπορέσουν όλοι (αν είναι δυνατό) να έχουνε gamepass; Να σημειώσω ότι ο P1 έχει το gamepass και φυσικά δεν είναι απαραίτητο κάποιος χρήστης να παίζει ταυτόχρονα και στις 2 κονσόλες.
Τα σύμβολα Χ1,Χ2,P1,P2,P3,Αθήνα,Θεσσαλονίκη τα έβαλα για να είναι εύκολη η περιγραφή της λύσης του προβλήματος.
Ευχαριστώ
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, tempo είπε
καλημέρα, γίνεται να έχω 2 κονσόλες (xbox series X και xbox one S) και να μπορώ να παίζω και με τις δύο κάνοντας χρήση του gamepass σε διαφορετικά μέρη(επομένως και σε διαφορετικό δίκτυο).
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, υποθέστε ότι έχουμε τις κονσόλες X1 και Χ2 και τους χρήστες P1,P2,P3 και στις δύο κονσόλες ( η μία κονσόλα είναι Αθήνα και η άλλη σην Θεσσαλονίκη). Ποιές ρυθμίσεις (πχ home console) και με ποιά σειρά θα μπορέσουν όλοι (αν είναι δυνατό) να έχουνε gamepass; Να σημειώσω ότι ο P1 έχει το gamepass και φυσικά δεν είναι απαραίτητο κάποιος χρήστης να παίζει ταυτόχρονα και στις 2 κονσόλες.
Τα σύμβολα Χ1,Χ2,P1,P2,P3,Αθήνα,Θεσσαλονίκη τα έβαλα για να είναι εύκολη η περιγραφή της λύσης του προβλήματος.
Ευχαριστώ

image.png.72d972bbd488df908ad9a387da4a5ab9.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή χρόνια. Τι έχω κάνει λάθος. Αγοράσα συνδρομή brazil με vpn, και οταν παω να αγοράσω το gamepass με 1 ευρώ, μου βγαζει αυτο...841099537_Screenshot2022-01-01at13_52_35.png.611b64d20e90c334edf35b910942e41e.png

21 λεπτά πριν, alfacinogr είπε

Καλησπέρα και καλή χρόνια. Τι έχω κάνει λάθος. Αγοράσα συνδρομή brazil με vpn, και οταν παω να αγοράσω το gamepass με 1 ευρώ, μου βγαζει αυτο...841099537_Screenshot2022-01-01at13_52_35.png.611b64d20e90c334edf35b910942e41e.png

Μάλλον κατάλαβα το λάθος μου, προϋπήρχε ο λογαριασμός που έβαλα τι συνδρομές... Έκανα πατάτα και κλαίω ή σώζεται?

Επεξ/σία από alfacinogr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...