Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Έχει αλλάξει η διαδικασία. 

Πηγαινε Πιο πισω και Διάβασε τις οδηγίες

σε ευχαριστω,

διαβασα και καταλαβα οτι πρεπει να προσθεσω βραζιλιανικη διευθυνση στο xbox account μου?

δεν βρηκα νεες οδηγιες, μονο καποια ποστς που αναφερουν σχετικα

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάντως μόλις έχασα 32€ παιδες. Πήρα επιτέλους το series s και έκανα τα βήματα που είχε ο οδηγός αλλά όλη την ώρα μου έγραφε ότι δεν γίνεται reddeem ο κωδικός απο cd keys γιατί είμαι σε άλλο region. Έβαλα ότι μένω Βραζιλία στον λογαριασμό της Microsoft και το πέρασε αλλά το ultimate δεν το ενεργοποιεί. Την μαλακία την ανακάλυψα μετά αφού είδα ότι η ip που μου έδινε τόση ώρα το tunnelbear ήταν ΗΠΑ και όχι Βραζιλία όπως του είχα βάλει. Οπότε τώρα είμαι με μια ετήσια συνδρομή άχρηστη δυστυχώς. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, paramedic είπε

Εγώ πάντως μόλις έχασα 32€ παιδες. Πήρα επιτέλους το series s και έκανα τα βήματα που είχε ο οδηγός αλλά όλη την ώρα μου έγραφε ότι δεν γίνεται reddeem ο κωδικός απο cd keys γιατί είμαι σε άλλο region. Έβαλα ότι μένω Βραζιλία στον λογαριασμό της Microsoft και το πέρασε αλλά το ultimate δεν το ενεργοποιεί. Την μαλακία την ανακάλυψα μετά αφού είδα ότι η ip που μου έδινε τόση ώρα το tunnelbear ήταν ΗΠΑ και όχι Βραζιλία όπως του είχα βάλει. Οπότε τώρα είμαι με μια ετήσια συνδρομή άχρηστη δυστυχώς. 

Θα βαλεις ότι μενεις Ελλάδα με τα πραγματικά σου στοιχεία και μετά θα αγοράσεις Ultimate. 

Αν δεν στο περνάει, θα μιλήσεις με support και θα στο περάσουν αυτοί. Κανείς ποτέ δεν έχασε λεφτά εδώ και 210 σελίδες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Προσπάθησα να κάνω αγορά ultimate αλλά δεν το προχωράει γιατί είμαι σε άλλο region λέει γιατί προφανώς διαβάζει την ip μου. Πήγα να κάνω μια αγορα με ενεργοποιημένο το tunnelbear Βραζιλία( τότε το μαλακισμενο δούλεψε άψογα με την μια) αλλά δεν το ολοκλήρωσε και δεν ήξερα το γιατί αφού ήταν στα Πορτογαλικά και η μετάφραση δεν δουλευε σε αυτό το παράθυρο. Να μιλησω με support Ελλάδας εννοείς; Τηλεφωνικά; Και να τι να πω είναι το ζήτημα μου? Μην μου την πούνε κιόλας σκέφτομαι που πήγα να κάνω την λαμόγια και την πάτησα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paramedic είπε

Προσπάθησα να κάνω αγορά ultimate αλλά δεν το προχωράει γιατί είμαι σε άλλο region λέει γιατί προφανώς διαβάζει την ip μου. Πήγα να κάνω μια αγορα με ενεργοποιημένο το tunnelbear Βραζιλία( τότε το μαλακισμενο δούλεψε άψογα με την μια) αλλά δεν το ολοκλήρωσε και δεν ήξερα το γιατί αφού ήταν στα Πορτογαλικά και η μετάφραση δεν δουλευε σε αυτό το παράθυρο. Να μιλησω με support Ελλάδας εννοείς; Τηλεφωνικά; Και να τι να πω είναι το ζήτημα μου? Μην μου την πούνε κιόλας σκέφτομαι που πήγα να κάνω την λαμόγια και την πάτησα.

Όλα τα στοιχεία σου θα τα έχεις ελληνικά και θα πας να αγοράσεις από το ελληνικό store. 

Αν δεν γίνεται, θα μιλήσεις με το support και θα τους πεις ότι είσαι στην Ελλάδα και δεν μπορείς να αγοράσεις και θα στο φτιάξουν. Τίποτα περισσότερο δεν χρειάζεται πεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/12/2021 στις 2:34 ΜΜ, thagkol είπε

Το μόνο που μπορείς να κάνεις κρατώντας τον ίδιο λογαριασμό είναι να περιμένεις να λήξει η συνδρομή και μετά να ακολουθήσεις τα βήματα του οδηγού. Απλά αντί για 1 ευρώ στο τέλος θα δώσεις 13, τα υπόλοιπα δεν αλλάζουν (εφόσον βέβαια όταν το κάνεις αυτό ισχύει ακόμα η σημερινή κατάσταση με τις μετατροπές)

Δηλαδή περιμένω και  πριν λήξει το δωρεάν τρίμηνο της ultimate  ακυρώνω την αυτόματη ανανέωση, περνάω 1 ή 2 12 μήνα και στην συνέχεια ενεργοποιώ μόνο για ένα μήνα με 13€?

Επεξ/σία από lamdami
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, lamdami είπε

Δηλαδή περιμένω και  πριν λήξει η το δωρεάν τρίμηνο της ultimate  ακυρώνω την αυτόματη ανανέωση, περνάω 1 ή 2 12 μήνα και στην συνέχεια ενεργοποιώ μόνο για ένα μήνα με 13€?

Yeap

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 20/12/2021 στις 6:49 ΜΜ, george4791 είπε

σε ευχαριστω,

διαβασα και καταλαβα οτι πρεπει να προσθεσω βραζιλιανικη διευθυνση στο xbox account μου?

δεν βρηκα νεες οδηγιες, μονο καποια ποστς που αναφερουν σχετικα

Δοκιμάζεις αυτά που αναφέρονται στα πρώτα σχόλια μπροστά μπροστά,και αν δεν βγάλεις άκρη μπορείς να δοκιμάσεις την ακριβότερη Ευρωπαική.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Στις 5/3/2021 στις 10:27 ΠΜ, sphinxgr είπε

Επειδή συνεχώς γίνονται οι ίδιες ερωτήσεις, θα μαζέψω εδώ τις πιο κοινές μετά από 150 σελίδες σε αυτό το θέμα, να τις βρίσκει κάποιος σε ένα σημείο.

Για να συγκεντρωθούν χρειάστηκαν πολλές10άδες ώρες. Ο λόγος που συγκεντρώθηκαν? Όποιος ενδιαφέρεται, να γλιτώσει αυτές τις ώρες αφιερώνοντας λίγα λεπτά σε διάβασμα ενώ παράλληλα να γλιτώσει αρκετές 100άδες €, με τους τρόπους συνδρομής και αγορών που αναλύουμε.

Πραγματικά είναι κρίμα, εφόσον κάποιος έχει αφιερώσει τόσες ώρες, να το κάνουν και άλλοι και να χάνονται τόσες ώρες αθροιστικά, γιατί απλά δεν μοιράστηκε εύκολα και κατανοητά τα συμπεράσματα της έρευνας, κάποιος. 

1. Τι είναι οι συνδρομές στο X Xbox και ποιες οι διαφορές τουςΑπάντηση εδώ
  2. Μπορώ να έχω συνδρομή Ultimate αντί για 13€ το μήνα, με 2€ και πως? Απάντηση εδώ
  3. Πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν ώστε να αποκτήσω ή να επεκτείνω, την Ultimate συνδρομή? Απάντηση εδώ
  4. Λόγω χαμηλότερου κόστους, μπορώ να αγοράσω παιχνίδια για άλλα Regions από ηλεκτρονικά καταστήματα ή από Stores άλλων Regions? 
    Ναι μπορείς. Να θυμάσαι όμως πως όσο πιο πολλά αγοράζεις, τόσο αυξάνεται θεωρητικά η πιθανότητα να γίνει ban ο λογαριασμός σου και να χάσεις ότι έχεις σε αυτόν. Αν για παράδειγμα έχεις αγοράσει τους τελευταίους μήνες, 5 παιχνίδια από διαφορετικές χώρες, τότε ίσως χτυπήσει καμπανάκι, σε κάποια ρουτίνα ελέγχου της Microsoft. Η υποκειμενική μου πρόταση είναι, μέχρι 2-3 αγορές / έτος με χρήση VPN ή από άλλα Stores και μόνο όταν υπάρχει τεράστια διαφορά τιμής από Ελληνικό Store. Για αγορές από Τουρκία και MEA (Middle East and Africa), δεν υπάρχουν πολλές επιτυχημένες αγορές και δεν σας προτείνουμε να ασχοληθείτε με αυτά τα Regions. 
    1. Για αγορά κωδικού παιχνιδιών από eshops που αφορούν άλλες χώρες (πχ Αργεντινή) και redeem αυτού του κωδικού στον profile μας, το redeem πρέπει να γίνει με VPN. Καμία άλλη αλλαγή δεν χρειάζεται. Το δύσκολο είναι να βρεθεί αξιόπιστο VPN που να δουλεύει σωστά. Πολλές δοκιμές έχουν αποδείξει πως για χώρες όπως Βραζιλία και Αργεντινή δουλεύει άριστα, με ευκολία και παράλληλα δωρεάν, το Αρκουδοτούνελ (TunnelBear), μέσω app κινητού.   
    2. Για αγορά από Stores άλλων Regions η διαδικασία είναι αρκετά πιο δύσκολη. Συνοπτικά πρέπει να αγοραστούν Gift Cards μόνο για αυτό το Region (τα χρήματα των gifts cards, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικά Regions) και να γίνει αγορά και πληρωμή μέσω των Gift Cards. 
  5. Τι είναι το Dolby Atmos for Headphones και πως μπορώ να το αγοράσω φθηνά? Απάντηση εδώ 
    (στα υπόψη, πως μετά την αγορά, πρέπει να κατεβάσουμε στην κονσόλα και να ρυθμίσουμε την εφαρμογή Dolby Access. Εδώ μπορείτε να δείτε ποια παιχνίδια υποστηρίζουν αυτή τη στιγμή Dolby Atmos)
  6. Τα παιχνίδια που κατεβάζω μέσω συνδρομής, τα κρατάω για πάντα?
    1. Τα Game Pass / Ultimate παιχνίδια τα κρατάω για όσο καιρό υπάρχουν στο Game pass. Πρέπει όμως να έχω ενεργή συνδρομή Game Pass / Ultimate.
    2. Τα παιχνίδια Gold που αφορούν το Xbox One ή Series, τα κρατάω για πάντα με την προϋπόθεση να έχω ενεργή συνδρομή Gold ή Ultimate. Αν κάποια στιγμή κόψω και ανανεώσω πάλι τη συνδρομή, δεν θα έχουν χαθεί.
    3. Τα παιχνίδια Gold που αφορούν Xbox 360, τα κρατάω για πάντα, ανεξάρτητα αν έχω ή όχι ενεργή συνδρομή.
  7. Τι εξωτερικό δίσκο να βάλω? Ότι δίσκο θέλετε >250Gb, αρκεί να είναι USB 3.0.  Όλες οι γνωστές μάρκες καλές είναι και έχουν Failure Rate περίπου 1-2%.  
    Εξωτερικοί δίσκοι υπάρχουν μεγέθους 2,5" χωρίς εξωτερική τροφοδοσία και 3,5" με εξωτερική τροφοδοσία. Οι 3,5" είναι πιο αξιόπιστοι και πιο γρήγοροι (ανεξάρτητα από το πόσες στροφές είναι).
    Μετά από αρκετό ψάξιμο θεωρώ πως η χρυσή τομή αξιοπιστίας / ταχύτητας / τιμής είναι ο Western Digital My Book 4TB με ταχύτητες >120MB/s και 3 χρόνια εγγύηση (πρόκειται για σειρά WD Blue, σε θήκη και πιο φθηνό από το να πάρει κάποιος σκέτο τον δίσκο). Ο 8TB της ίδιας σειράς έχει >170Mb/s και παράλληλα είναι ιδιαίτερα πιο φθηνός από σκέτο τον δίσκο
    *Ο σκληρός δίσκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για παιχνίδια XBox και όχι για άλλες παράλληλες αποθηκεύσεις (πχ ταινίες).
    Να σημειωθεί πως για τα X Box Series, τα παιχνίδια που είναι Next Generation παίζουν μόνο εφόσον έχουν αποθηκευτεί στον εσωτερικό δίσκο ή σε πιστοποιημένο από την XBox/Microsoft, εξωτερικό SSD. Δεν παίζουν σε οποιονδήποτε εξωτερικό δίσκο, ανεξάρτητα από την τεχνολογία του, αν αυτός δεν φέρει πιστοποίηση από την XBox/Microsoft.
  8. Τι μπαταρίες να πάρω για το χειριστήριο? Υπάρχει το Microsoft Play & Charge Kit το οποίο αρκετοί αναφέρουν ότι στον 1 χρόνο έχει χαλάσει. Σε άλλους έχει κρατήσει παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση είναι η μέγιστη ευκολία που μπορεί να επιλέξει κάποιος.  Εναλλακτικά και πιο φθηνά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μπαταρίες. 
    Όλες οι επώνυμες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες είναι καλές. Αν δεν έχετε φορτιστή, αξίζει να πάρετε εξαρχής έτοιμο set μπαταρίες με φορτιστή γιατί οι μπαταρίες δεν φορτίζουν στο χειριστήριο. Αν κάποιος θέλει να πάρει ξεχωριστά ένα καλό φορτιστή, θα προτείναμε σαν εξαιρετική επιλογή τους φορτιστές της LiitoKala (Ελλάδα και Κίνα).
    Όπως είπαμε, όλες οι επώνυμες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες καλές είναι. Αν θέλαμε όμως να αναφέρουμε τις καλύτερες μπαταρίες (χρυσή τιμή απόδοσης/τιμής), με τη σειρά, θα είχαμε:
    1. IKEA LADDA 2450 (είναι οι ίδιες με τις Panasonic Eneloop Pro AA 2500mAh, στη μισή τιμή) 2€/μπαταρία και αντοχή για 500 φορτίσεις
    2. Panasonic Eneloop AA 1900mAh 2,5€/μπαταρία.  Αντοχή για 1.500 φορτίσεις
    3. Panasonic Eneloop Pro AA 2500mAh  4€/μπαταρία (είναι οι ίδιες με τις IKEA LADDA 2450), αντοχή για 500 φορτίσεις
  9. Δεν μπορώ να κατεβάσω παιχνίδια X Box 360 Απάντηση εδώ
  10. Instant On VS Power Saver. Τι να προτιμήσω: 
    1. Instant On :  Δεν κλείνει εντελώς η κονσόλα, κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις, μπορείς στο κινητό σου να επιλέξεις παιχνίδια που θες να κατεβάσει και μόλις πας σπίτι να έχουν κατέβει ενώ παράλληλα ανοίγει κατευθείαν όταν πατάς το κουμπί. Στα αρνητικά είναι η συνεχής κατανάλωση ρεύματος.
    2. Power Saver: Κατεβάζει αναβαθμίσεις / παιχνίδια μόνο όταν την ανοίγεις. Το θετικό φυσικά είναι πως δεν καταναλώνει ρεύμα συνέχεια.
  11. Για 2ο χειριστήριο να πάρω κάποιο πιο φθηνό κινέζικο / after market? Αν δεν παίζεις FPS παιχνίδια που θέλουν ακρίβεια, μπορείς να το σκεφτείς και να πάρεις. Αν παίζεις FPS, μην πάρεις γιατί δεν έχουν καμία ακρίβεια στη στόχευση (εκτός και αν πρόκειται για 3ο χειριστήριο - γιατί υπάρχουν παιχνίδια που παίζουν ταυτόχρονα 3 παίκτες στην ίδια οθόνη πχ Moving Out).
    Το σίγουρο είναι, πως το καλύτερο χειριστήριο για τα λεφτά του (50€-60€), είναι το αυθεντικό και είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή σε ακρίβεια/ποιότητα/αντοχή/μεταπώληση. Καλύτερα μεταχειρισμένο αυθεντικό, παρά φθηνό after market.
  12. Τι ακουστικά να πάρω? Προσωπική μου άποψη, να κινηθείτε σε επίπεδο τιμής όχι χαμηλότερο των 50€ γιατί η ποιότητα πέφτει αρκετά κάτω από αυτή την τιμή. Διαβάστε αρκετά Reviews και δείτε σχετικά Videos με συγκρίσεις πριν την αγορά.
    Εγώ έχω επιλέξει αυτά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είναι όμως αρκετά καινούργια (11/2020 κυκλοφορήσαν) για να έχουν μεγάλο αριθμό reviews για ενδεχόμενα προβλήματα και μειονεκτήματα.

Αν βρήκατε χρήσιμη αυτή τη δημοσίευση ή τις δημοσιεύσεις που παραπέμπουν τα links της, πατήστε μια αντίδραση σε αυτές. Ο στόχος είναι να βλέπουμε μελλοντικά πόσοι βοηθήθηκαν από αυτές, ώστε να κάνουμε και άλλες παρόμοιες.

Καλησπέρα σε όλους καινούργιος χρήστης  και αρχάριος αν αγοράσω τρεις ευρωπαϊκές 12 μηνων gold δηλαδή12+12+12+1 μήνα με 1€ για να τα μετατρεψω  σε ultimate δεν ξεπερνάω τους 36 μήνες όριο ρωτάω για να μην πάει τσάμπα ο ένας χρόνος.καλα Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Xoulio77 είπε

Καλησπέρα σε όλους καινούργιος χρήστης  και αρχάριος αν αγοράσω τρεις ευρωπαϊκές 12 μηνων gold δηλαδή12+12+12+1 μήνα με 1€ για να τα μετατρεψω  σε ultimate δεν ξεπερνάω τους 36 μήνες όριο ρωτάω για να μην πάει τσάμπα ο ένας χρόνος.καλα Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Ο μήνας του ultimate πάει τσάμπα στην ουσία.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Ο μήνας του ultimate πάει τσάμπα στην ουσία.

Άρα δεν θα έχω πρόβλημα θα πιαστεί 36 μήνες ultimate ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Τι αλχημειες ειναι αυτες που κανετε ρε?χαχαχαχα

Πολυ μπερδεμα εχει η κατασταση.Διαβασα διαβασα αλλα ακρη δεν εβγαλα.Εγω πηρα την κονσολα 3 Δεκεμβριου και εβαλα κλασικα ultimate με 1€.Τωρα,για να μην μπλεκω με Βραζιλιες VPN και πρασινα αλογα,τι αλλη επιλογη εχω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Πολυ μπερδεμα εχει η κατασταση.Διαβασα διαβασα αλλα ακρη δεν εβγαλα.Εγω πηρα την κονσολα 3 Δεκεμβριου και εβαλα κλασικα ultimate με 1€.Τωρα,για να μην μπλεκω με Βραζιλιες VPN και πρασινα αλογα,τι αλλη επιλογη εχω?

Αγοράζεις από 1 έως 3 χρόνια gold από eneba η κάποιο παρομοιο site και κανεις μετατροπή σε ultimate με 13ευρω, επειδή πηρες ήδη τον μήνα με 1 ευρώ. Θα το κάνεις αφού λήξει ο ένας μήνας που έβαλες. Με αυτόν τον τρόπο δν μπλέκεις με vpn Βραζιλιες κτλ αλλά βγαίνει πιο ακριβά σαν σύνολο

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Η μόνη διαφορά είναι ότι κατά την ενεργοποίηση του βραζιλιάνικου πακέτου πρέπει να έχεις ανοιχτό το vpn. Κανένα πλέξιμο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, LouCi4er είπε

δεν έχεις και πολλές επιλογές. Ή διαβάζεις το 2ο ποστ του θέματος ή πληρώνεις 13€ το μηνα!!!!

Εν ολίγοις ή τρως μισή ώρα απο τη ζωή σου και πληρώνεις 100€ για 3 έτη ή δεν τρως μισή ωρα απο τη ζωή σου και πληρώνεις 470€ ;) 

370€ για 30 λεπτά είναι καλό μεροκάματο νομίζω :)

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...