sphinxgr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 18/6/2020 στις 9:58 ΠΜ, Elven_King είπε Τελευταία ερώτηση: Βάζω 12 μήνες gold με σκοπό να βάλω μετά από πάνω 1 μήνα Ultimate για να γίνουν 13 μήνες Ultimate. Μπορώ αντί για 1 μήνα Ultimate να βάλω 14 μέρες Ultimate που έχω από έναν controller που αγόρασα; Δοκίμασε το! Λογικά δεν θα το πάρει γιατί ειναι μόνο για νεους χρηστες (σου ειναι δηλαδη άχρηστο) 1
Elven_King Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 18/6/2020 στις 10:54 ΠΜ, sphinxgr είπε Δοκίμασε το! Λογικά δεν θα το πάρει γιατί ειναι μόνο για νεους χρηστες (σου ειναι δηλαδη άχρηστο) θενξ, αν δεν το πάρει θα το χαρίσω εδώ. 1
perrricles Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, μου δημιουργήθηκε το εξής θέμα. Είχα αγοράσει 12μηνη συνδρομή gold(cdkeys global) να βάλω σε νέα κονσόλα, την οποία έβαλα στις 30 Απριλίου και με την προσφορά 1€ μετατράπηκε σε ultimate για 13 μηνες(ιουνιο 2021). Το εγραφε κανονικά στα subscription ως paid with prepaid card, όλα κομπλέ. Μπαίνω πριν λίγο και ανακαλύπτω ότι δεν ισχύει πλέον, αλλά έχω ultimate πλέον με 12,99 και έχει εξαφανιστεί μαλιστα απο το ιστορικό των αγορών η prepaid gold σαν να μην μπήκε ποτέ. Υπάρχει κάποια εξήγηση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από perrricles
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Η gold μετατράπηκε σε ultimate . Aν έχεις πρόσβαση στα πάντα πιο το λαθος ?
perrricles Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Η gold μετατράπηκε σε ultimate κανονικά για 1 χρόνο και ξαφνικά εξαφανίστηκε εντελώς και έγινε μηνιαία συνδρομή στα 12.99 . Ουσιαστικά εχασα 1 χρονο ultimate και 50 ευρω.
nevermore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Στις 21/6/2020 στις 12:14 ΜΜ, perrricles είπε Η gold μετατράπηκε σε ultimate κανονικά για 1 χρόνο και ξαφνικά εξαφανίστηκε εντελώς και έγινε μηνιαία συνδρομή στα 12.99 . Ουσιαστικά εχασα 1 χρονο ultimate και 50 ευρω. Μέχρι πότε σου γράφει ότι έχεις ultimate ? (κάπου το έχασα)
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 19/6/2020 στις 11:38 ΜΜ, perrricles είπε Καλησπέρα παιδιά, μου δημιουργήθηκε το εξής θέμα. Είχα αγοράσει 12μηνη συνδρομή gold(cdkeys global) να βάλω σε νέα κονσόλα, την οποία έβαλα στις 30 Απριλίου και με την προσφορά 1€ μετατράπηκε σε ultimate για 13 μηνες(ιουνιο 2021). Το εγραφε κανονικά στα subscription ως paid with prepaid card, όλα κομπλέ. Μπαίνω πριν λίγο και ανακαλύπτω ότι δεν ισχύει πλέον, αλλά έχω ultimate πλέον με 12,99 και έχει εξαφανιστεί μαλιστα απο το ιστορικό των αγορών η prepaid gold σαν να μην μπήκε ποτέ. Υπάρχει κάποια εξήγηση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επέκταση Στις 21/6/2020 στις 12:14 ΜΜ, perrricles είπε Η gold μετατράπηκε σε ultimate κανονικά για 1 χρόνο και ξαφνικά εξαφανίστηκε εντελώς και έγινε μηνιαία συνδρομή στα 12.99 . Ουσιαστικά εχασα 1 χρονο ultimate και 50 ευρω. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Η ερώτηση είναι μια και είναι απλή: Έχεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε Ultimate ενεργή έως Ιούνιο του 2021 με το χρήστη τον οποίο έκανες την αγορά (και όχι με 2ο χρήστη που ίσως έχεις στο ίδιο μηχάνημα) ? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από sphinxgr 1
perrricles Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Αυτή τη στιγμή δεν έχω ultimate. Η συνδρομή εξαφανίστηκε παρόλο που θα έληγε το 2021. Ήταν ενεργοποιημένη κανονικά και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Και όχι, δεν εχω 2ο account είμαι ενας casual gamer που αγόρασε xbox πριν την καραντίνα και είχα να ασχοληθώ με gaming απο τα 15 μου που επαιζα rome total war.
malias4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Παραξενο , δηλαδη εκανες τη διαδικασια κ ολα καλα κ σε καποια φαση απλα εξαφανιστηκε η συνδρομη ;
songless_bird Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Λετε να αρχισαν να ελεγχουν απο που αγοραστηκαν οι συνδρομες και μετα να ελεγγχουν τις χωρες που γινεται χρηση;
tempo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Στις 22/6/2020 στις 11:16 ΠΜ, perrricles είπε Αυτή τη στιγμή δεν έχω ultimate. Η συνδρομή εξαφανίστηκε παρόλο που θα έληγε το 2021. Ήταν ενεργοποιημένη κανονικά και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Και όχι, δεν εχω 2ο account είμαι ενας casual gamer που αγόρασε xbox πριν την καραντίνα και είχα να ασχοληθώ με gaming απο τα 15 μου που επαιζα rome total war. Με την microsoft επικοινώνησες; 1
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Στις 22/6/2020 στις 11:30 ΠΜ, songless_bird είπε Λετε να αρχισαν να ελεγχουν απο που αγοραστηκαν οι συνδρομες και μετα να ελεγγχουν τις χωρες που γινεται χρηση; Κάτι άλλο τρέχει. Gobal Gold είχε αγοράσει όπως γράφει. Δεν έκανε απολύτως τίποτα "παράνομο".
perrricles Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Ναι ρε παιδιά αυτο λέω, απλως αγόρασα απο cd keys 1 χρόνο gold αντί απο το store. Ουτε Βραζιλία ούτε vpn. Και το χειρότερο που εκει απορώ είναι ότι δεν υπάρχει καν στο ιστορικό αγορών μου η prepaid gold, σα να μη μπήκε ποτέ. Θα στείλω στη Microsoft αλλα δεν πιστεύω ότι θα βγάλω άκρη.
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Στις 22/6/2020 στις 12:14 ΜΜ, perrricles είπε Ναι ρε παιδιά αυτο λέω, απλως αγόρασα απο cd keys 1 χρόνο gold αντί απο το store. Ουτε Βραζιλία ούτε vpn. Και το χειρότερο που εκει απορώ είναι ότι δεν υπάρχει καν στο ιστορικό αγορών μου η prepaid gold, σα να μη μπήκε ποτέ. Θα στείλω στη Microsoft αλλα δεν πιστεύω ότι θα βγάλω άκρη. Το καταλαβαίνω απόλυτα πως το επιβεβαίωσες ότι έχεις ένα μόνο λογαριασμό, αλλά θα πω πως με κάποιον τρόπο αφήνω ανοιχτό ενδεχόμενο να έχεις 2 λογαριασμούς microsoft. Δοκίμασες να μπεις μέσω υπολογιστή και να δεις την εικόνα των συνδρομών σου στο site της microsoft?
bfc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ για τον οποίο εξαφανίστηκε η συνδρομή σου από το λογαριασμό είναι να έγινε report το κλειδί στην Microsoft σα κλεμμένο η λόγω back charge, η να πουλήθηκε δύο φορές και ο δεύτερος αγοραστής να το έκανε report στη Microsoft μέσω του help desk. Η επικοινωνία με τη Microsoft είναι ο μόνος τρόπος φορά να μάθουμε τι έχει συμβεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από sphinxgr,
193 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα