Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, bill_viper είπε

Λέω να stackάρω συνδρομούλα. Αξίζει λέτε ή να περιμένω καλύτερα εκείνη την περίοδο; 

Screenshot_1.png

αξίζει να ασχοληθεί για να βάλεις ενα εξαμηνο? και αφου εχεις ενεργη συνδρομή η μετατροπή δεν ειναι 1 προς 1 οπως συζητηθηκε πανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω που εκανα μλκια και αγόρασα πρωτα το ultimate με το 1 ευρώ και μετα το game pass 3 μηνο τι κάνω? παίζω forza με xcloud,ναι μεν μπορώ να κάνω αλλο account,αλλα εχω ρίξει πολλές ώρες,χτες τελείωσε ο μήνας και ξέμεινα τωρα

Επεξ/σία από zentro

1 λεπτό πριν, zentro είπε

Εγω που εκανα μλκια και αγόρασα πρωτα το ultimate με το 1 ευρώ και μετα το game pass 3 μηνο τι κάνω? παίζω forza με xcloud,ναι μεν μπορώ να κάνω αλλο account,αλλα εχω ρίξει πολλές ώρες

Το μόνο που μπορείς να κάνεις κρατώντας τον ίδιο λογαριασμό είναι να περιμένεις να λήξει η συνδρομή και μετά να ακολουθήσεις τα βήματα του οδηγού. Απλά αντί για 1 ευρώ στο τέλος θα δώσεις 13, τα υπόλοιπα δεν αλλάζουν (εφόσον βέβαια όταν το κάνεις αυτό ισχύει ακόμα η σημερινή κατάσταση με τις μετατροπές)

• Like 1

Καλησπέρα έχω κάποιες ερωτήσεις

Θέλω να βάλω game pass gia to pc 1)αυτό για το 1€ 3μηνες ισχύει?(αν είσαι νέος χρήστης)

2)δεν έχω πολύ καταλάβει ποια είναι τα δωρεάν game και θέλω να ρωτήσω για κάποια συγκεκριμένα και μου λέτε αν είναι η όχι fifa 21,forza horizan 4 h 5,football manager 22,visage Επίσης μπορώ πριν περάσουν οι 3 μήνες να ακυρώσω την συνδρομή μου σωστά? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

1 λεπτό πριν, Nikoskara123x είπε

Καλησπέρα έχω κάποιες ερωτήσεις

Θέλω να βάλω game pass gia to pc 1)αυτό για το 1€ 3μηνες ισχύει?(αν είσαι νέος χρήστης)

2)δεν έχω πολύ καταλάβει ποια είναι τα δωρεάν game και θέλω να ρωτήσω για κάποια συγκεκριμένα και μου λέτε αν είναι η όχι fifa 21,forza horizan 4 h 5,football manager 22,visage Επίσης μπορώ πριν περάσουν οι 3 μήνες να ακυρώσω την συνδρομή μου σωστά? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Fifa 21, forza 4 και 5, FM22 είναι όλα στο gamepass, το visage δε θυμάμαι. Απλά πρόσεξε να βάλεις το ultimate.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, thagkol είπε

Fifa 21, forza 4 και 5, FM22 είναι όλα στο gamepass, το visage δε θυμάμαι. Απλά πρόσεξε να βάλεις το ultimate.

6 λεπτά πριν, thagkol είπε

Πιο γρήγορος και από τον άνεμο(ευχαριστώ για την άμεση απάντηση)

Δηλ αυτό με το 1€ για 3 μήνες με καλύπτει?(για να έχω αυτά τα παιχνίδια)

Επίσης για να δω όλα τα παιχνίδια του gamepass(μου βγάζει 20 σελίδες. Αυτά όλα είναι δωρεάν)?

Τέλος για τα παιχνίδια της ea χρειάζεται απλά να έχω το Ultimate game pass και κατεβάσω το παιχνίδι δεν θέλει να έχω κάτι άλλο?

Όσο για την ακύρωση συνδρομής αυτό που είπα ισχύει έτσι?

Επεξ/σία από Nikoskara123x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι τιμή σου βγάζει τώρα, απλά πρόσεξε να είναι game pass ultimate. Συνήθως για νέους συνδρομητές έχει 1 ευρώ ο πρώτος μήνας, αλλά καμιά φορά η Microsoft το κάνει 1 ευρώ το πρώτο τρίμηνο.

Όλα τα παιχνίδια που λέει στο site ότι είναι στο gamepass και όλα όσα είναι στο EAPlay περιλαμβάνονται δωρεάν με τη συνδρομή. Απλά αν λήξει η συνδρομή δεν μπορείς να τα χρησιμοποιείς πλέον, είναι κάτι σαν το Netflix (όσο πληρώνεις βλέπεις).

Για την ακύρωση δεν ξέρω, αλλά για ποιο λόγο να την ακυρώσεις πριν λήξει ειδικά αν έχεις δώσει 1 ευρώ μόλις; Αν εννοείς να παίξεις πχ τώρα για 1 μήνα, μετά να ακυρώσεις και να σου μείνουν οι 2 μήνες κάβα για το μέλλον τότε αυτό σίγουρα δε γίνεται.

Επεξ/σία από thagkol

Στις 16/12/2021 στις 2:31 ΜΜ, malias4 είπε

Απο Τουρκια ειναι 18€ το 3μηνο και μπαινει κανονικα απο πανω

https://www.cdkeys.com/3-month-xbox-game-pass-ultimate-turkey

Αρα 6€ ο μηνας 😉

Turkey VPΝ ποιόν;

καλησπερα σας,

ειχα αγορασει προσφατα ενα παιχνιδι απο βραζιλιανικο store και ειχαν περισεψει 20 br,

αγορασα σημερα αλλα 50 br gift card απο g2a για να τα προσθεσω και να αγορασω αλλο ενα παιχνιδι στα 70 αλλα δεν το δεχεται με τιποτα τον κωδικο, με βαζει να κανω sign in και λεει αυτος ο κωδικος δεν ειναι για ελλαδα, ουτε με vpn brazil γινεται, παλι με βαζει να συνδεθω στον λογαριασμο μου και μου λεει τα ιδια

εχει καποιος καμια ιδεα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...