Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάει το κολπάκι με ένα χρόνο ea play

Until recently, customers were able to convert a one-year EA Play subscription (which costs $29.99/£19.99) to four months of Xbox Game Pass Ultimate (which normally costs $59.96/£43.96).

However, in an update on Xbox’s support site (via Twisted Voxel), the company has confirmed that a one-year EA Play subscription now converts to just two months of Xbox Game Pass Ultimate ($29.98/£21.98).

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικό. Για αυτό κιόλας τον λόγο λέγαμε να συμπληρώνουμε τα 3 χρόνια συνέχεια γιατί κάποια στιγμή θα κοπούν όλα.

Τώρα εκεί που έπαιρνες 4μηνο και έβγαινε 5€/μήνα τώρα θα πάει στα 9€-10€/μήνα.... Τελειώνουν τα ψέματα σιγά σιγά. 

https://www.videogameschronicle.com/news/microsoft-has-closed-a-loophole-that-let-users-get-cheaper-xbox-game-pass-subscriptions/

Επεξ/σία από SKRUTZ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

ενταξει εχουμε ακομα τα εβδομαδιαια gamepass απο eneba κτλ

Καλά που μου το θύμισες. μόλις αγόρασα 2 εβδομαδιαίες

sub.png

Τον νου σας....

Tις αγόρασα από τον πωλητή VIAGAMES και έπαιξαν μια χαρά.

Μετά αγόρασα μία από τον πωλητή ArkadeUS και δεν έπαιξε... άνοιξα ticket στην eneba.... 

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Like 1
Δημοσ.

Ε ενταξει οσο μεγαλωνει η υπηρεσια τοσο θα κλεινει τις τρυπες. Οσο κανει ενα παιχνιδι βγαινει ο χρονος κ καμμια φορα τα 2 χρονια. Μην τα θελετε ολα δικα σας. Δωστε κ κανενα ευρουλακι στη ms . Επισης μην ξεχνατε οτι μεσα στην τιμη ειναι κ το online multiplayer κτλ. Αρα παλι τσαμπα ειναι !

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή μέχρι Παρασκευή παραλαμβάνω το series x και επειδή δεν είχα ποτέ Xbox μέχρι τώρα, διαβάζωντας τα παραπάνω δεν έχω καταλάβει αν συνεχίζει να ισχύει ο οδηγός που υπάρχει εδώ 

ή πλέον άλλαξε κάτι; 

Δημοσ.

Αρχικά έλεγα ότι το 1tb είναι αρκετο στο xbox. πόσα παιχνίδια άλλωστε θα παίξω ταυτόχρονα;

Τώρα έφτασα να εχω εγκατεστημένα 17 παιχνίδια... και μάλιστα είχα περισσότερα αλλα έχω αναγκαστεί να σβήσω αρκετά που τα τερμάτισα αλλά σκεφτόμουν μήπως τα συνεχίσω καποιες έξτρα αποστολες 😄

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Αρχικά έλεγα ότι το 1tb είναι αρκετο στο xbox. πόσα παιχνίδια άλλωστε θα παίξω ταυτόχρονα;

Τώρα έφτασα να εχω εγκατεστημένα 17 παιχνίδια... και μάλιστα είχα περισσότερα αλλα έχω αναγκαστεί να σβήσω αρκετά που τα τερμάτισα αλλά σκεφτόμουν μήπως τα συνεχίσω καποιες έξτρα αποστολες 😄

Παρε ενα εξωτερικο ΗDD  usb 3.0 κ καθαρισες. Βαλε εκει ολα τα one , one x παιχνιδια και ασε στον εσωτερικο ssd τα optimised series s/x παιχνιδια !

Φαντασου το quick resume δουλευει κ απο τον εξωτερικο σκληρο 😉

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aekoupoli είπε

ενταξει εχουμε ακομα τα εβδομαδιαια gamepass απο eneba κτλ

τα εβδομαδιαία προστίθενται κανονικά στο τέλος ενεργής συνδρομής game pass;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tempo είπε

τα εβδομαδιαία προστίθενται κανονικά στο τέλος ενεργής συνδρομής game pass;

ναι,φτανεις αν θες μεχρι 3 χρονια με εβδομαδιαια,απλα ειναι λιγο ταλαιπωρια

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

ναι,φτανεις αν θες μεχρι 3 χρονια με εβδομαδιαια,απλα ειναι λιγο ταλαιπωρια

Αυτη εδω ειναι μηνιαια?Και αν ναι μπορω να περασω και με αυτο τον τροπο επεκταση της συνδρομης μου στην υπαρχουσα που εχω?

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-game-pass-ultimate-4-x-7-days-subscription-xbox-one-windows-10-xbox-live-key-global

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Αυτη εδω ειναι μηνιαια?Και αν ναι μπορω να περασω και με αυτο τον τροπο επεκταση της συνδρομης μου στην υπαρχουσα που εχω?

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-game-pass-ultimate-4-x-7-days-subscription-xbox-one-windows-10-xbox-live-key-global

4x7  λεει.λογικα θα σου στελνει 4 εβδομαδιαια κλειδια

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

4x7  λεει.λογικα θα σου στελνει 4 εβδομαδιαια κλειδια

Οπωτε και με αυτο τον τροπο τα περναω.Σε ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...