panozit Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Ευχαριστώ για τον οδηγό, πήρα 27 μήνες πολύ εύκολα... Ερώτηση. Μπορώ να μοιραστώ τα παιχνίδια με τον αδερφό μου, που βρίσκεται σε άλλη πόλη; δεν έχει xbox, έχει μόνο υπολογιστή και ταμπλετ.
kpapageo1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Παιδιά αν αγοράσω game code από τα γνωστά κλειδάδικα το οποίο είναι US region, θα μπορώ να τον κάνω redeem στο Ευρωπαϊκό account;
cer84 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Εχω μια απορία δεν θελω να αγοράσω αυτην την στιγμή το game pass γίνεται να αγοράσω 2-3 παιχνίδια? Η αναγκαστικά πρεπει να γινει αγορα game pass
d_gkal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Η αγορά παιχνιδιών δεν έχει καμία σχέση με το gamepass. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Μπορείς να έχεις ενεργή συνδρομή και ταυτόχρονα να παίζεις τα αγορασμενα σου παιχνιδια. Μήπως θέλεις να πεις κάτι άλλο και δε το κατάλαβα;
ikaros2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Πρέπει να κάνω κάτι για να έχω και το ΕΑ Play (που έρχεται μαζί με τo Ultimate) ή το έχω αυτόματα?
netgeo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Στις 14/6/2021 στις 11:35 ΠΜ, cer84 είπε Εχω μια απορία δεν θελω να αγοράσω αυτην την στιγμή το game pass γίνεται να αγοράσω 2-3 παιχνίδια? Η αναγκαστικά πρεπει να γινει αγορα game pass Αν τα 2-3 παιχνίδια προσφέρονται στο gamepass ίσως να αξίζει να το ξανασκεφτεις, μπορείς με "ελάχιστο" κόστος να έχεις για χρόνια ultimate, δες τον οδηγό εδώ: 1
d_gkal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Στις 14/6/2021 στις 5:20 ΜΜ, ikaros2 είπε Πρέπει να κάνω κάτι για να έχω και το ΕΑ Play (που έρχεται μαζί με τo Ultimate) ή το έχω αυτόματα? Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα με το ultimate. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Τουλάχιστον έτσι ήταν, αν άλλαξε κάτι ας μας ενημερώσει κάποιος 1
sphinxgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Στις 12/6/2021 στις 1:53 ΜΜ, panozit είπε Ευχαριστώ για τον οδηγό, πήρα 27 μήνες πολύ εύκολα... Ερώτηση. Μπορώ να μοιραστώ τα παιχνίδια με τον αδερφό μου, που βρίσκεται σε άλλη πόλη; δεν έχει xbox, έχει μόνο υπολογιστή και ταμπλετ. Ναι μπορείς αν είχε Xbox. Για υπολογιστή δεν ξέρω. Ενδεχομένως να γίνεται Στις 13/6/2021 στις 12:21 ΠΜ, kpapageo1 είπε Παιδιά αν αγοράσω game code από τα γνωστά κλειδάδικα το οποίο είναι US region, θα μπορώ να τον κάνω redeem στο Ευρωπαϊκό account; #4 https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold/page/148/?tab=comments#comment-58503699 Στις 14/6/2021 στις 11:35 ΠΜ, cer84 είπε Εχω μια απορία δεν θελω να αγοράσω αυτην την στιγμή το game pass γίνεται να αγοράσω 2-3 παιχνίδια? Η αναγκαστικά πρεπει να γινει αγορα game pass Προφανώς και αγοράζεις χωρίς να χρειάζεται να έχεις game pass Στις 14/6/2021 στις 5:20 ΜΜ, ikaros2 είπε Πρέπει να κάνω κάτι για να έχω και το ΕΑ Play (που έρχεται μαζί με τo Ultimate) ή το έχω αυτόματα? Παλιά τα παιχνίδια τα έβρισκα με το ea play hub. Πλέον είναι στη λίστα των game pass παιχνιδιών
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Στις 12/6/2021 στις 1:53 ΜΜ, panozit είπε Ευχαριστώ για τον οδηγό, πήρα 27 μήνες πολύ εύκολα... Ερώτηση. Μπορώ να μοιραστώ τα παιχνίδια με τον αδερφό μου, που βρίσκεται σε άλλη πόλη; δεν έχει xbox, έχει μόνο υπολογιστή και ταμπλετ. λογικα μπορεις με την ULTIMATE . Εχω game pass στο Series X μου και εχω συνδεσει κανονικα το ιδιο μου account και στο σταθερο μου και παιζω και εκει . Ταυτοχρονα δεν ξερω δεν ετυχε ποτε αλλα δεν νομιζω οτι θα σε κοψει
The_Judas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Αν του δώσει τον κωδικό από το hotmail μπορεί να μπει.Και εγώ στο σπίτι μου έχω και στον υπολογιστή και στο xbox κανονικά. Επιτρέπεται ακόμη και να παίζεις και ταυτόχρονα. Λογικά δεν θα υπάρχει διαφοροποίηση αν μπαίνει από αλλού. Το πολύ-πολύ να σου ζητήσει pin το hotmail επειδή κάνει login από νέο υπολογιστή.
cer84 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Στις 14/6/2021 στις 12:38 ΜΜ, d_gkal είπε Η αγορά παιχνιδιών δεν έχει καμία σχέση με το gamepass. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Μπορείς να έχεις ενεργή συνδρομή και ταυτόχρονα να παίζεις τα αγορασμενα σου παιχνιδια. Μήπως θέλεις να πεις κάτι άλλο και δε το κατάλαβα; Επέκταση Αυτο ήθελα να ρωτήσω απλα σαν συνδρομή νετφλιξ
MANOSFFFF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Ευχαριστω τον sphinxgr για τον οδηγο. Πηρα ultimate μεχρι 16/09/2023 EU. Δοκιμασα αρχικα με vpn purevpn και nordvpn και brazil απο υπολογιστη αλλα δεν μπορουσα να αγορασω απο cdkeys. Δεν ξερω γιατι οταν πηγαινα να πατησω την επιβεβαιωση για να ολοκληρωθει η αγορα μου ελεγε να βγαλω το vpn. Μαλλον επειδη ημουν απο υπολογιστη και οχι απο κινητο οπως γραφει στις οδηγιες. Τελικα αγορασα EU. 1
Nnoutas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Στις 18/6/2021 στις 7:53 ΜΜ, MANOSFFFF είπε Ευχαριστω τον sphinxgr για τον οδηγο. Πηρα ultimate μεχρι 16/09/2023 EU. Δοκιμασα αρχικα με vpn purevpn και nordvpn και brazil απο υπολογιστη αλλα δεν μπορουσα να αγορασω απο cdkeys. Δεν ξερω γιατι οταν πηγαινα να πατησω την επιβεβαιωση για να ολοκληρωθει η αγορα μου ελεγε να βγαλω το vpn. Μαλλον επειδη ημουν απο υπολογιστη και οχι απο κινητο οπως γραφει στις οδηγιες. Τελικα αγορασα EU. Επέκταση Μα δεν λέει ο οδηγός ότι χρειάζεται η χρήση vpn για την αγορά του κλειδιού. Μόνο όταν συνδεθείς με τον λογαριασμό σου στη Microsoft και περάσεις το κλειδι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από sphinxgr,
193 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα