Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 hours ago, ParafronGR said:

Τον ήπιαμε πανηγυρικά από τη MSFT.

Ποτέ τόσα χρόνια δεν είχα θέμα με παιχνίδια και add ons από την Αργεντινή - πάντα έβαζα Tunnel Bear, πήγαινα στο redeem.microsoft.com, έβαζα τον κωδικό και παρ'όλο που δίπλα στη διευθύνση email είχε το Greece, ο κωδικός έπαιζε μπάλα (τελευταία φορά πέρσι το καλοκαίρι με το Red Dead 2).

Τώρα , μόλις αγόρασα από το Gamivo το add on για Dolby Atmos για Αργεντινή, κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία και μου πετάει κατευθείαν μήνυμα, "ο κωδικός είναι για άλλο region". Βάζω διεύθυνση στην Αργεντινή το Ελληνικό προξενείο, τη βάζω ώς τη default διεθύνηση μου και ξαναγυρνάω ΜΕ vpn στη σελίδα εξαργυρωσης. Δίπλα στο email μου βγάζει Argentina, βάζω τον κωδικό, τον δέχεται, μου τον αναγνωρίζει στο τελευταίο βήμα ως "Dolby Atmos for heardphones κτλ", και μόλις πατάω το redeem, μου πετάει "Wrong region".

Και τώρα, είμαι σε αναμονή 40 ατόμων για να παρακαλέσω κάποιον στο support να μου περάσει πλαγίως τον κωδικό - αν το δεχτεί.

Ας το απολαύσουμε, τσίαρς!

προχτες πέρασα παιχνίδι αργεντινής με tunnelbear χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τελευταία φορά που πέρασα κωδικό Αργεντινής παιχνιδιού, ήταν 26 Μαρτίου, πριν μια εβδομάδα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σε εσάς πόσες ημέρες έχει που σας βγάζει πρόβλημα????

Επεξ/σία από ChristosG82
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Τον ήπιαμε πανηγυρικά από τη MSFT.

Ποτέ τόσα χρόνια δεν είχα θέμα με παιχνίδια και add ons από την Αργεντινή - πάντα έβαζα Tunnel Bear, πήγαινα στο redeem.microsoft.com, έβαζα τον κωδικό και παρ'όλο που δίπλα στη διευθύνση email είχε το Greece, ο κωδικός έπαιζε μπάλα (τελευταία φορά πέρσι το καλοκαίρι με το Red Dead 2).

Τώρα , μόλις αγόρασα από το Gamivo το add on για Dolby Atmos για Αργεντινή, κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία και μου πετάει κατευθείαν μήνυμα, "ο κωδικός είναι για άλλο region". Βάζω διεύθυνση στην Αργεντινή το Ελληνικό προξενείο, τη βάζω ώς τη default διεθύνηση μου και ξαναγυρνάω ΜΕ vpn στη σελίδα εξαργυρωσης. Δίπλα στο email μου βγάζει Argentina, βάζω τον κωδικό, τον δέχεται, μου τον αναγνωρίζει στο τελευταίο βήμα ως "Dolby Atmos for heardphones κτλ", και μόλις πατάω το redeem, μου πετάει "Wrong region".

Και τώρα, είμαι σε αναμονή 40 ατόμων για να παρακαλέσω κάποιον στο support να μου περάσει πλαγίως τον κωδικό - αν το δεχτεί.

Ας το απολαύσουμε, τσίαρς!

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις άλλο vpn.

Μάλλον το tunnel bear ίσως τις φορές που δοκίμασες να μην δούλευε σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, SKRUTZ είπε

Τελικά τι έγινε? πρόλαβες να μιλήσεις ή σε πήρε ο ύπνος

1 ώρα πριν, The__Blade είπε

προχτες πέρασα παιχνίδι αργεντινής με tunnelbear χωρίς πρόβλημα.

1 ώρα πριν, ChristosG82 είπε

Εγώ τελευταία φορά που πέρασα κωδικό Αργεντινής παιχνιδιού, ήταν 26 Μαρτίου, πριν μια εβδομάδα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σε εσάς πόσες ημέρες έχει που σας βγάζει πρόβλημα????

1 ώρα πριν, manthos_27 είπε

Και γω πέρασα παιχνίδι απο Αργεντινή χωρίς κανένα πρόβλημα 

34 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις άλλο vpn.

Μάλλον το tunnel bear ίσως τις φορές που δοκίμασες να μην δούλευε σωστά.

Μίλησα με 3 υπαλλήλους, 2 χθες, έναν μόλις, κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Ο τελευταίος μου είπε το εξής: "but you need to know first that for new region policy, to be able to complete purchases or redeem codes all these 4 should match: account region, store region, physical region (country), and payment instrument’s region "

Κυριολεκτικά έχω πάνω από 5 παραγγελίες στο gamivo από Αργεντινή που απλά άνοιγα TunnelBear και παρ'όλο που στην εξαργύρωση έγραφε "Greece", περνούσε ο κωδικός κανονικά. Πλέον, τίποτα. Τους ζήτησα να επαληθεύσουν και τον κωδικό επειδή τον αγόρασα online μπας και είναι πλαστός, αλλά λένε ότι όλα κομπλέ και ότι άν ήμουν όντως στην Αργεντινή, θα είχε περάσει. Και παρ'όλο του τί γράφει, όλοι μου λένε το ίδιο πράγμα, "ο λογαριασμός σας έχει region Greece, και αυτό δεν αλλάζει ούτε μέσα από τις ρυθμίσεις".

Τί να πω, ξεκίνησα διαδικασία επιστροφής χρημάτων από το Gamivo - όχι για τα χρήματα (ούτε 2€ δεν έκανε ο κωδικός), αλλά για να δοκιμάσω με κάνα άλλο παιχνίδι φθηνό μπάς και περάσει, μην πετάω τα χρήματά μου έτσι.

Απλά παρατηρώ ότι πλέον το Xbox Support δεν σηκώνει πολλά πολλά για κωδικούς. Το καλοκαίρι του 23 είχα πάρει πάλι από Gamivo το COD: Black Ops Cold War για Βραζιλία να το κάνω δώρο σε φίλο. Μου δίνει τα στοιχεία του, πάμε με VPN, δεν περνούσε ο κωδικός όπως τώρα. Τους στέλνω μήνυμα στο chat, τους το παίζω ότι και καλά είμαι Βραζιλία και αγορασα ψηφιακά ένα κλειδί κτλ, και δεν μου έκαναν την παραμικρή αναφορά σε VPN/region κτλ. Μου ζήτησαν να τους στείλω screenshot ότι ο κωδικός δεν περνάει, την αποδειξη αγοράς και ο τύπος απλά μου είπε, "θα το εξαργυρώσω εγώ το παιχνίδι για εσάς" και τέλος, περάστηκε κατευθείαν στη βιβλιοθηκη το παιχνίδι. Από τότε, όποτε αυτός ο φίλος πάει σε store της Microsoft, πάνω δεξιά του εμφανίζει μήνυμα "multiple currencies" και όταν το πατάει, του γράφει "EUR 0 - BRL 0" σαν του το έκανε μισό ελληνικό, μισό βραζιλιάνικο.

Ωραίες εποχές

Επεξ/σία από ParafronGR
Δημοσ.

Κι όμως μπορείς να αλλάξεις region το λογαριασμό όπως και του Ms store.

Απλά πήγαινε στο xbox.com κανε log in και μετά πήγαινε my microsoft account -> profile και από εκεί βάλε τη διεύθυνση κ.τ.λ. Αργεντινής και κανε την σαν πρωτεύον και προεπιλογή.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Κι όμως μπορείς να αλλάξεις region το λογαριασμό όπως και του Ms store.

Απλά πήγαινε στο xbox.com κανε log in και μετά πήγαινε my microsoft account -> profile και από εκεί βάλε τη διεύθυνση κ.τ.λ. Αργεντινής και κανε την σαν πρωτεύον και προεπιλογή.

Είναι έτσι όλα από χθες , και χωρίς VPN να μπω στο redeem.microsoft.com, δίπλα στο μέιλ μου γράφει "Argentina", αλλά και οι τύποι του Χβοχ λένε ότι είναι ακόμα Ελλάδα.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Μίλησα με 3 υπαλλήλους, 2 χθες, έναν μόλις, κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Ο τελευταίος μου είπε το εξής: "but you need to know first that for new region policy, to be able to complete purchases or redeem codes all these 4 should match: account region, store region, physical region (country), and payment instrument’s region "

Κυριολεκτικά έχω πάνω από 5 παραγγελίες στο gamivo από Αργεντινή που απλά άνοιγα TunnelBear και παρ'όλο που στην εξαργύρωση έγραφε "Greece", περνούσε ο κωδικός κανονικά. Πλέον, τίποτα. Τους ζήτησα να επαληθεύσουν και τον κωδικό επειδή τον αγόρασα online μπας και είναι πλαστός, αλλά λένε ότι όλα κομπλέ και ότι άν ήμουν όντως στην Αργεντινή, θα είχε περάσει. Και παρ'όλο του τί γράφει, όλοι μου λένε το ίδιο πράγμα, "ο λογαριασμός σας έχει region Greece, και αυτό δεν αλλάζει ούτε μέσα από τις ρυθμίσεις".

Τί να πω, ξεκίνησα διαδικασία επιστροφής χρημάτων από το Gamivo - όχι για τα χρήματα (ούτε 2€ δεν έκανε ο κωδικός), αλλά για να δοκιμάσω με κάνα άλλο παιχνίδι φθηνό μπάς και περάσει, μην πετάω τα χρήματά μου έτσι.

Απλά παρατηρώ ότι πλέον το Xbox Support δεν σηκώνει πολλά πολλά για κωδικούς. Το καλοκαίρι του 23 είχα πάρει πάλι από Gamivo το COD: Black Ops Cold War για Βραζιλία να το κάνω δώρο σε φίλο. Μου δίνει τα στοιχεία του, πάμε με VPN, δεν περνούσε ο κωδικός όπως τώρα. Τους στέλνω μήνυμα στο chat, τους το παίζω ότι και καλά είμαι Βραζιλία και αγορασα ψηφιακά ένα κλειδί κτλ, και δεν μου έκαναν την παραμικρή αναφορά σε VPN/region κτλ. Μου ζήτησαν να τους στείλω screenshot ότι ο κωδικός δεν περνάει, την αποδειξη αγοράς και ο τύπος απλά μου είπε, "θα το εξαργυρώσω εγώ το παιχνίδι για εσάς" και τέλος, περάστηκε κατευθείαν στη βιβλιοθηκη το παιχνίδι. Από τότε, όποτε αυτός ο φίλος πάει σε store της Microsoft, πάνω δεξιά του εμφανίζει μήνυμα "multiple currencies" και όταν το πατάει, του γράφει "EUR 0 - BRL 0" σαν του το έκανε μισό ελληνικό, μισό βραζιλιάνικο.

Ωραίες εποχές

Ευτυχώς αγόρασα από εποχή xbox one, ένα βουνό παιχνίδια, οπότε ελπίζω να μην τα καταργήσουν, αν και πιστεύω πως είναι παράνομο να το κάνουν, οπότε έχω πολύ πράγμα να παίζω.

Για επιστροφή χρημάτων δεν νομίζω πως θα δεχτούν, γιατί μέχρι να πάρεις τον κωδικό, έχεις δει πολλές φορές ότι ήταν Αργεντινής, οπότε θα σου πουν το ήξερες.

Προς το παρόν δεν θα κάνω αγορά, γιατί την προηγούμενη φορά είχα κάνει αγορά μόνο και μόνο για να δω αν δουλεύει ακόμα, θέλεις και έχεις κάποιον κωδικό που αγόρασες 1 - 1,5 ευρώ και θέλεις να το δοκιμάσω και εγώ, μπορώ να το κάνω δοκιμή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChristosG82 είπε

Ευτυχώς αγόρασα από εποχή xbox one, ένα βουνό παιχνίδια, οπότε ελπίζω να μην τα καταργήσουν, αν και πιστεύω πως είναι παράνομο να το κάνουν, οπότε έχω πολύ πράγμα να παίζω.

Για επιστροφή χρημάτων δεν νομίζω πως θα δεχτούν, γιατί μέχρι να πάρεις τον κωδικό, έχεις δει πολλές φορές ότι ήταν Αργεντινής, οπότε θα σου πουν το ήξερες.

Προς το παρόν δεν θα κάνω αγορά, γιατί την προηγούμενη φορά είχα κάνει αγορά μόνο και μόνο για να δω αν δουλεύει ακόμα, θέλεις και έχεις κάποιον κωδικό που αγόρασες 1 - 1,5 ευρώ και θέλεις να το δοκιμάσω και εγώ, μπορώ να το κάνω δοκιμή.

Θα έδινα τον κωδικό σε κάποιον αν συνέχιζε να μην το δέχεται καθόλου ούτε με VPN, αλίμονο για 2€. Από τη στιγμή ,όμως, που με VPN δέχεται στο πρώτο βήμα τον κωδικό, αναγνωρίζει τί είναι αλλά βγάζει error στο τελευταίο βήμα της εξαργύρωσης, είναι θέμα καθαρά του λογαριασμού μου. 

Επίσης, άνοιξα το Xbox και αμέσως μόλις άνοιξε μου ζήτησε restart, το έκανα και όλο το interface άλλαξε σε Ισπανικά. Πήγα ρυθμίσεις, store ολα είχαν αλλάξει σε αργεντινή. Μπαίνω στο xbox.com σβήνω διευθύνσεις, κάρτες κτλ κρατάω μόνο Αργεντινή, ξαναπροσπαθώ με VPN, τζίφος.

Στέλνω σε 4ο άτομο πριν από λίγο, πάλι η ίδια απάντηση, "ο λογαριασμός σας είναι ελληνικός".

Ε είναι ή δεν είναι μετά ραπάπες? :P

Δημοσ.

Ο λογαριασμός μπορεί να δείχνει ότι θέλει, εξάλλου αν έφτιαχνες νέο λογαριασμό Αργεντινής, και δεν υπήρχε πρόβλημα, δεν θα δεχόταν το παιχνίδι χωρίς VPN, όλα είχαν να κάνουν με το τι ip επέλεγες στο VPN.

Αν συνεχίσει να κάνει το ίδιο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι νέο λογαριασμό, βάλε και Αργεντινή, επέλεξε στο vpn Αργεντινή, και αν δεν το δεχτεί ή έχει πρόβλημα ο κωδικός ή η Microsoft άλλαξε τα πράγματα, οπότε βρες κάποιον από Αργεντινή και καντου το παιχνίδι δώρο.

Υπήρχε ένα παιχνίδι στα 2 ευρώ που με ενδιέφερε: ACA NEOGEO SPIN MASTER από Αργεντινή, το αγόρασα και το πέρασα κανονικά στον λογαριασμό, οπότε ΔΕΝ νομίζω να άλλαξε κάτι η Microsoft!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Είναι έτσι όλα από χθες , και χωρίς VPN να μπω στο redeem.microsoft.com, δίπλα στο μέιλ μου γράφει "Argentina", αλλά και οι τύποι του Χβοχ λένε ότι είναι ακόμα Ελλάδα.

Δοκίμασες άλλο vpn εκτός από το tunnel bear?

Δοκίμασε και 2-3 άλλα vpn γιατί το πιο πιθανό να φταίει το tunnel bear.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ποσα χρονια να ασχοληθω μιας κ τελειωνει η συνδρομη μου

οτι χρειαστω θα τα βρω στο updated  post του sphinxgr με 150€ ?

Θελω να βαλω καμποσα χρονια παλι φτηνα

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ.

Έδωσα 12,45€ για μήνα από eneba.Μου κακοφάνηκε.

Μετά πήγα έδωσα 3,5€ για έναν καπουτσίνο που τον έκανε χάλια.

Συμφορουμίτες, 10-13€ το μήνα αν δίνουμε κλέβουμε εκκλησία, καλό ήταν όσο κράτησε, ας ανεβάσουμε τον προϋπολογισμό λίγα ευρουλάκια, δεν πειράζει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Atropos28 είπε

Έδωσα 12,45€ για μήνα από eneba.Μου κακοφάνηκε.

Μετά πήγα έδωσα 3,5€ για έναν καπουτσίνο που τον έκανε χάλια.

Συμφορουμίτες, 10-13€ το μήνα αν δίνουμε κλέβουμε εκκλησία, καλό ήταν όσο κράτησε, ας ανεβάσουμε τον προϋπολογισμό λίγα ευρουλάκια, δεν πειράζει.

Εγω θα ήθελα να δω έτσι όπως πάει το πράγμα, να δω ποιοί θα πληρώνουν 12-15-18 ευρώ το μήνα, για gamepass, εδώ θα φανεί αν αξίζει ή όχι, γιατί με 50 ευρώ 2-3 χρόνια, θα είχες και ίντερνετ, αλλά τώρα αλλάζει το πράγμα.

Εμένα με ενδιαφέρει το core, έβαλα με 40 ευρώ 2 χρόνια, λήγει τον Αύγουστο, αν δεν βρω ξανά τέτοια τιμή, ίσως να σταματήσω το online multiplayer ή θα βάζω μόνο όταν θα είναι να παίξω ένα online games, σιγά μην πληρώνω τόσα χρήματα για να νοικιάζω παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...