jimbarca Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 6:20 ΜΜ, ChristosG82 είπε Τι εννοείς Microsoft services, μήπως ήταν ο λογαριασμός σε χώρα Ireland? Και τώρα τι θα δείχνει, Ελλάδα ή Ινδία, γιατί αν δείχνει Ελλάδα, τι Ελλάδα τι κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα, εσύ προσπαθείς να περάσεις κωδικό εκτός Ευρώπης. Ινδία θα δείχνει. Του είπα ότι ταξιδεύω λόγω δουλειάς και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά θα πρέπει να κάνω τις αλλαγές που μου έδειξε όπου πηγαίνω. Τώρα τι να σου πω, θα δείξει…
vorlon68 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 25/3/2025 στις 7:22 ΜΜ, manthos_27 είπε Ότι απο δω και πέρα θα συνδέεται η ip σου με το αφμ και θα σου ερχςται τ οι πρόστιμο σπίτι αν δουν οτι κατεβαζεις απο πειρατικά ταινίες και άλλα διάφορα Πραγματικα ανθρωπε μου... με εκανες να πεθανω στα γελια. Θα αποκτησουμε όλοι static ip;;;; wow Πραγματικα απορω με το τι διαβαζετε καποιοι ωρες ωρες..... 1
ChristosG82 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 7:30 ΜΜ, jimbarca είπε Ινδία θα δείχνει. Του είπα ότι ταξιδεύω λόγω δουλειάς και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά θα πρέπει να κάνω τις αλλαγές που μου έδειξε όπου πηγαίνω. Τώρα τι να σου πω, θα δείξει… Εγώ από ότι ξέρω, υπάρχουν δύο επιλογές για χώρα, η μία είναι η επιλογή χώρας τους λογαριασμού, και το άλλο ότι μπορείς να επιλέξεις χώρα στο store, σε κάθε περίπτωση όμως, η ip είναι αυτή που μετράει, γιατί πάει αυτόματα στην χώρα που είσαι. Υπάρχει και κάτι άλλο, αν είχες βάλει παλιά διεύθυνση λογαριασμού άλλης χώρας, βασικά αυτό μερικές φορές έκανε κάποια θέματα στο store νομίζω, και για να αλλάξεις έπρεπε να βάλεις νέα κυρία διεύθυνση, και πάλι σε εμένα μια φορά δεν μου άλλαζε γιατί είχα βάλει τουρκική συνδρομή, και διεύθυνση, και έπρεπε πρώτα να λήξει η συνδρομή.
manthos_27 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 8:03 ΜΜ, vorlon68 είπε Πραγματικα ανθρωπε μου... με εκανες να πεθανω στα γελια. Θα αποκτησουμε όλοι static ip;;;; wow Πραγματικα απορω με το τι διαβαζετε καποιοι ωρες ωρες..... Δεν ακούς το τί λένε έξω ακριβώς όλα αυτά που αναφέρω παραπάνω
xrist0s92 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 3:25 ΜΜ, Agapan είπε Σε ευχαριστώ πολυ....το αφηνω να λήξει πρωτα το παλιό? Μπορείς να πάρεις το κλειδί και να το ενεργοποιήσεις μόλις λήξει ή να το ενεργοποιήσεις την ημέρα λήξης. Τώρα μικρές οι διαφορές.
Mr_Terror Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Εχουν παρει αρκετα πανω.Στο παρελθον ειχα βαλει μηνα ultimate global στα 6 ευρω.
Triple_HR21 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου καλησπερα στη παρεα! νεος κατοχος και εγω xbox και δεν εχω ιδεα τι πακετο να παρω και αν πρεπει να παρω κατι βασικα θελω να παιξω κανενα call of duty,assansis greed. αξιζει να ασχοληθω να παρω καποια συνδρομη και ποια θα ειναι αυτη?ευχαριστω
thagkol Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Εξαρτάται ποια παιχνίδια θέλεις να παίξεις και πόσο πολύ παίζεις. Τα παλιά Assassins Creed κοστίζουν φτηνότερα από τη συνδρομή ενός μήνα για να τα αγοράσεις για παράδειγμα, οπότε είναι πιθανό να σε συμφέρει η αγορά τους αντί να πάρεις μια συνδρομή.
Triple_HR21 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Στις 29/3/2025 στις 12:08 ΜΜ, thagkol είπε Εξαρτάται ποια παιχνίδια θέλεις να παίξεις και πόσο πολύ παίζεις. Τα παλιά Assassins Creed κοστίζουν φτηνότερα από τη συνδρομή ενός μήνα για να τα αγοράσεις για παράδειγμα, οπότε είναι πιθανό να σε συμφέρει η αγορά τους αντί να πάρεις μια συνδρομή. απο συνδρομες γενικα τι συμφερει? με vpn τι πακετο αξιζει να παρω γενικα?
giannisag17 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Ήρθε η σειρά μου να φάω άκυρο για μηνιαία ultimate μέσω Ινδίας..Δεν περνάει ούτε με urban ,ούτε με proton vpn. 1
thagkol Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 29/3/2025 στις 1:06 ΜΜ, Triple_HR21 είπε απο συνδρομες γενικα τι συμφερει? με vpn τι πακετο αξιζει να παρω γενικα? Υπάρχουν δύο βασικά πακέτα στη Microsoft, η Core και η Ultimate. H Ultimate είναι ακριβότερη αλλά περιλαμβάνει πολύ περισσότερα παιχνίδια μια και αρκετά μπαίνουν μόνο εκεί. Δεν έχει όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν, πχ Assassins Creed έχει μόνο μερικά παλιότερα. Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται δυσκολία στην αγορά συνδρομών από τρίτες χώρες μέσω VPN, που είναι φτηνότερες. Προφανώς δε θα πάρεις ποτέ επίσημη ενημέρωση για κάτι τέτοιο. Συνεπώς, ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες στο καρφιτσωμένο ποστ του παρόντος τόπικ, που αναφέρονται σε ευρωπαϊκές συνδρομές χωρίς VPN. Επεξ/σία 29 Μαρτίου από thagkol 1
gregpec2 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Τα παιχνίδια συνεχίζουν και περνάνε κανονικά ακόμα ευτυχώς. Αγόρασα από κλειδάδικο αμερικάνικη έκδοση, και πέρασε μέσω vpn κανονικά. Αυτά για ενημέρωση. 2
ChristosG82 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Στις 29/3/2025 στις 4:48 ΜΜ, giannisag17 είπε Ήρθε η σειρά μου να φάω άκυρο για μηνιαία ultimate μέσω Ινδίας..Δεν περνάει ούτε με urban ,ούτε με proton vpn. Έχεις κάποιον γνωστό να δοκιμάσεις στον δικό του λογαριασμό? Μετά σκέφτομαι σε περίπτωση που φτιάξεις νέο λογαριασμό με VPN σε Ινδία, και βάλεις τον κωδικό, αν το πάρει μπορείς να κάνεις για αυτόν τον λογαριασμό ως κύρια κονσόλα, οπότε θα μπορείς να παίζεις και με τον κανονικό σου λογαριασμό.
Paragontas-x Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Όσοι δοκιμάζεται Ινδία, αλλάζετε και τη χωρά που είναι πρωτεύον για το λογαριασμό σας και το Microsoft store σε Ινδία εκτός από το vpn?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από sphinxgr,
191 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα