Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πέρα από συνδρομές gamepass, μπορούμε ακόμα άφοβα να αγοράζουμε κωδικούς παιχνιδιών άλλων χωρών, π.χ. από eneba (Τουρκία, Αργεντινή, Βραζιλία, κλπ) ή υπάρχει πρόβλημα πλέον και εκεί, στην redeem σελίδα της microsoft; 

Δημοσ.

Όπως φαίνεται κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει αλλά πρέπει κανείς να ρισκάρει με δοκιμή, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα.

Εγώ αγόρασα το παιχνίδι από Ελλάδα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

• Like 1
Δημοσ.

Η συνδρομή μου έχει λήξει από το Δεκέμβριο. Πήγα πριν λίγο να πάρω 36 μήνες Core Ινδιας με VPN Singapore και μου βγάζει αυτό… Τι να κάνω;;

IMG_1433.jpeg

Δημοσ.
4 hours ago, jimbarca said:

Η συνδρομή μου έχει λήξει από το Δεκέμβριο. Πήγα πριν λίγο να πάρω 36 μήνες Core Ινδιας με VPN Singapore και μου βγάζει αυτό… Τι να κάνω;;

IMG_1433.jpeg

χρειάζεσαι vpn ινδίας. ενημέρωσέ μας αν θα περάσει γιατί υπάρχει αβεβαιότητα ακόμα και για αυτό.

δεν παίρνεις 1 6αρα πρώτα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, The__Blade είπε

χρειάζεσαι vpn ινδίας. ενημέρωσέ μας αν θα περάσει γιατί υπάρχει αβεβαιότητα ακόμα και για αυτό.

δεν παίρνεις 1 6αρα πρώτα;

Ναι σκέφτηκα κι εγώ να δοκιμάσω ένα μήνα για αρχή…

VPN Ινδιας υπάρχει free όμως;;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, The__Blade είπε

υπάρχουν ψάξτο λίγο στο chrome έχει ένα μόνο για ινδία. άλλαξε όμως pass μετά γιατί δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο. βγάζει δελχί πάντως

Αν ξέρει κάποιος να μας πει ποιο είναι γιατί δεν βρίσκω…

Δημοσ.
Στις 23/3/2025 στις 9:50 ΜΜ, d_gkal είπε

VPN.lat δοκίμασες;

Δυστυχώς ναι…

Δεν ξέρω τι να κάνω. Να ζητήσω βοήθεια από Microsoft να μου τον περάσουν;; Να ζητήσω refund από την Eneba;; Τι να κάνω;;;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, jimbarca είπε

Δυστυχώς ναι…

Δεν ξέρω τι να κάνω. Να ζητήσω βοήθεια από Microsoft να μου τον περάσουν;; Να ζητήσω refund από την Eneba;; Τι στον π@&τσο να κάνω;;;

Refund η eneba δε νομίζω να σου δώσει, γιατί όταν σου δίνει τον κωδικό, σε βάζει να τικάρεις  αν είσαι σίγουρος οτι αυτή είναι σωστή περιοχή κτλ κτλ. Μόνο με τη MS αν μπορείς να βρείς άκρη.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, jimbarca είπε

Δυστυχώς ναι…

Δεν ξέρω τι να κάνω. Να ζητήσω βοήθεια από Microsoft να μου τον περάσουν;; Να ζητήσω refund από την Eneba;; Τι στον π@&τσο να κάνω;;;

Στην χειρότερη φτιάξε έναν λογαριασμό νέο ms με vpn Ινδία και πέρνα την εκεί, δυστυχώς τον ήπιαμε! τέλος τα κόλπα! Άρε Νουτέλα είσαι και Ινδός πανάθεμά σε τι μας έκανες! 😏

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, jimbarca said:

Τον ήπια… Θα δοκιμάσω και το Surfshark μήπως και…

IMG_1434.jpeg

Δοκίμασε να αλλάξεις το λογαριασμό σου σε ινδία και μετά πέρνα την κάρτα.

Πιστεύω μπορεί να περάσει.

Δηλαδή όταν περνάς τον κωδικό μέσα στην παρένθεση να λέει india

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...