Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, diablotony2001 είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις κάποιος αν έχει γίνει κάποια αλλαγή στη μετατροπή από core σε ultimate. Γιατί έκανα τώρα την διαδικασία που αναφέρετε στο post και οι 36 μήνες core μου έγιναν 18 ultimate, και όχι 24 μήνες.

Δουλευει δηλαδη αν αγορασεις core απο αλλη χωρα ; Γιατι σε ενα μηνα ληγει και μενα το ultimate και εχω μπερδευτει λιγο.

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ έκανα τη διαδικασία που έλεγε στην αρχή το ποστ, απλά από όσα κατάλαβα πλέον δεν κερδίζεις κάτι σε αναλογία μηνών,

Επίσης πήρα μία συνδρομή 12 μηνών από Σιγκαπούρη αλλά δεν κατάφερα να την περάσω ούτε με το tunnelbear μέσω κινητού αλλά ούτε με το urban vpn μέσω υπολογιστή.

• Thanks 2
Δημοσ.

Φιλος εκανε μια αγορα παιχνιδιου απο eneba.Το κλειδι που του στειλανε εχει προβλημα.Ανοιξαμε ticket.Εχει περασει μια μερα και ακομα απαντηση δεν εχουμε παρει.Ποσο καιρο κανουν να απαντησουν? εχει καποιος χρησιμοποιησει το support τους?

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, 

Καθώς λήγει και η δική μου συνδρομή σε λίγες μέρες, τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για την οικονομική ανανέωσή της καθώς ακούω πολλά για δυσκολία μετατροπής τελευταία!

Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, ioannina1 said:

Καλημέρα σε όλους, 

Καθώς λήγει και η δική μου συνδρομή σε λίγες μέρες, τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για την οικονομική ανανέωσή της καθώς ακούω πολλά για δυσκολία μετατροπής τελευταία!

Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται δυσκολία με συνδρομές Ινδίας και άλλων εξωτικών χωρών. Συνεπώς για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείς να ακολουθήσεις το κομμάτι του οδηγού που αναφέρεται σε ευρωπαϊκή ή global συνδρομή το οποίο δε χρειάζεται VPΝ. Αναλυτικές οδηγίες έχει το καρφιτσωμένο ποστ του Sphinxgr

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 1
Δημοσ.

Πρωτοφανη πραγματα παιδια! Η eneba δεν με αφηνει να αγορασω καρτα απο Ινδια! Ακομα και με vpn Ινδιας! Τι ζορι τραβαει δεν ξερω, τοσο καιρο δεν μου το εκανε...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, eko13 είπε

Πρωτοφανη πραγματα παιδια! Η eneba δεν με αφηνει να αγορασω καρτα απο Ινδια! Ακομα και με vpn Ινδιας! Τι ζορι τραβαει δεν ξερω, τοσο καιρο δεν μου το εκανε...

Μου το έκανε και εμένα σε Spotify από Αίγυπτο που κοίταξα και δεν με άφηνε. Με vpn όμως με άφηνε να προχωρήσω. Δεν το χρειάζομαι άμεσα, αλλά μου έκανε εντύπωση και δοκίμασα με vpn από περιέργεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα απο gameseal αμερικανικο trial ultimate 1 μηνα με συνολικα 3,78 ευρω. Πληρωσα με καρτα ελληνικη και ευτηχως το περασε με αμερικανικο vpn πριν μπω στην σελιδα και παροτι στο σαητ της microsoft φαινοταν χωρα λογαριασμου Ελλαδα!

14/4 νεωτερα. Αν δεν βρεθει πιο οικονομικη λυση θα παιρνω δοκιμαστικα, το εκανα και στο παρελθον απλα πρεπει να ληγει ο λογαριασμος.

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tsakman21 είπε

To ενεργοποίησες σε νέο λογαριασμό? Ποια εφαρμογή vpn χρησιμοποίησες?

Οχι δεν ειναι νεος ειναι ο λογαριασμος, απλα ειχε ληξει η συνδρομη πριν 2 μερες. VPN το ΑdGuardVPN εβαλα αλλα φανταζομαι θα δουλευει με ολα τα αξιοπιστα.

• Like 1
Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο εχουν αναφερθει προβληματα σε αρκετους οτι δεν μπορουν να περασουν τον κωδικο απο ινδια.Δεν ισχυει για αλλους αλλα σε αρκετους.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/3/2025 στις 9:41 ΜΜ, Saloufas είπε

Επόμενη εναλλακτική μια GPU Global στα 38.32€ με ταρίφα paypal, βγαίνει 12.80€ ο μήνας απο 18€ που έχει απευθείας στην ms, κερδίζεις 15.50€.

image.png.14a2609c64b96282c843719130f0d7a3.png

Και πιο φτηνά στο CDkeys.  35€

https://www.cdkeys.com/3-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc-eu

Πέρασα 6 μηνη core Europe από instant με 21,49€ οπότε βγαίνει 10,8€ ο μήνας (δύο μήνες ultimate προστέθηκαν)

https://www.instant-gaming.com/en/2662-buy-xbox-game-pass-core-6-month-6-months-xbox-one-xbox-series-x-s-game-microsoft-store-europe/

Δημοσ.

είχα αγοράσει για ultimate Ευρώπη , ο κωδικός δεν λειτουργούσε με τίποτα,  έστειλα μνμ Eneba.  ότι είμαι από Ελλάδα και δεν μπορώ να βάλω τον κωδικό 

image.png.3a22c0cae663313af6267d87a57d9656.png

Δημοσ.

Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός αλλάζει πολύ το πράμα..κι εμένα μέσω Ινδίας με vpn δεν μου περνάει τπτ πλέον..οπότε παυω να ρισκάρω, υπάρχει και πιο safe πατέντα χωρίς χρήση vpn όπως τα εξηγεί ωραία το αρχικό ποστ...

Ε ρε που φτάσαμε,σε λίγο θα μας λένε να βάζουμε συνδρομές και παιχνίδια μόνο απο το store!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...