Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω... Απ την στιγμή που δεν εχει προβλημα το VPN μου και δεδομένου του οτι ξεκάθαρα μου ζητάει να αλλάξω region και στον λογαριασμό και στο pc γιατί να μην το δοκιμάσω? Τι άλλη εναλλακτική εχω όταν εδώ μέσα δεν υπάρχει τίποτα σχετικό?

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Thatsall said:

Δεν καταλαβαίνω... Απ την στιγμή που δεν εχει προβλημα το VPN μου και δεδομένου του οτι ξεκάθαρα μου ζητάει να αλλάξω region και στον λογαριασμό και στο pc γιατί να μην το δοκιμάσω? Τι άλλη εναλλακτική εχω όταν εδώ μέσα δεν υπάρχει τίποτα σχετικό?

Σου έγραψε ότι έχεις συνδρομή από άλλη χώρα, γιατί κάποια στιγμή στο παρελθόν είχες αλλάξει και πάλι χώρα και έβαλες συνδρομή σε εκείνη την χώρα. Ή απλά έφαγε κόλλημα το σάιτ ή το VPN, με reboots διορθώνεται το πρόβλημα στο 99% των περιπτώσεων.

Η αλλαγή της χώρας έχει ως αποτέλεσμα να περιπλέκονται τα πράγματα, τρώει κόμπλα το σύστημα όταν βάζεις συνδρομή ενώ παράλληλα αλλάζεις χώρες και στο τέλος σου λέει να επικοινωνήσεις με το support, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να σε βοηθήσει και απλά μένεις στο χέρι με κλειδιά που δεν μπορείς να κάνεις redeem.

Δεν αλλάζουμε region. Τελεία.

Εδώ το μέλος είχε παρόμοιο θέμα ένα χρόνο πριν:

• Like 2
Δημοσ.
18 hours ago, Malthador said:

Σου έγραψε ότι έχεις συνδρομή από άλλη χώρα, γιατί κάποια στιγμή στο παρελθόν είχες αλλάξει και πάλι χώρα και έβαλες συνδρομή σε εκείνη την χώρα. Ή απλά έφαγε κόλλημα το σάιτ ή το VPN, με reboots διορθώνεται το πρόβλημα στο 99% των περιπτώσεων.

Η αλλαγή της χώρας έχει ως αποτέλεσμα να περιπλέκονται τα πράγματα, τρώει κόμπλα το σύστημα όταν βάζεις συνδρομή ενώ παράλληλα αλλάζεις χώρες και στο τέλος σου λέει να επικοινωνήσεις με το support, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να σε βοηθήσει και απλά μένεις στο χέρι με κλειδιά που δεν μπορείς να κάνεις redeem.

Δεν αλλάζουμε region. Τελεία.

Εδώ το μέλος είχε παρόμοιο θέμα ένα χρόνο πριν:

Όταν αλλαξα πάλι σε ελλάδα προχωράω μέχρι το τελευταίο βήμα και μετά μου λέει για incorrect region. έφτασα όμως πολύ πιο μακριά από κάθε άλλη φορά.

Κάποια ζημιά έκανα με την αλλαγή του account location, μην το κάνετε αφήστε το ελλάδα.

Αν κάνουμε νέο account με χώρα ελλάδα μπορούμε να βάλουμε κάρτες ινδίας;

Δημοσ.

παιδια η πετυχημενη συνταγη που δουλευει σχεδον στο 100% ειναι λογαριασμος ελληνικος, με αληθινα στοιχεια και με χρηση vpn οταν θελουμε να βαλουμε κωδικους ινδιας, αργεντινης τουρκιας κλπ.Σε κωδικους που ειναι global , europe worldwire δεν χρειαζεται χρηση vpn.Οταν αλλαζουμε account location χειροτερα τα κανουμε τα πραγματα.

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, The__Blade said:

Αν κάνουμε νέο account με χώρα ελλάδα μπορούμε να βάλουμε κάρτες ινδίας;

Ξεκάθαρα, ναι.

Αυτή είναι η σωστή διαδικασία εξάλλου, ελληνικός λογαριασμός με αληθινά στοιχεία και μετά συνδρομή με VPN και κάρτες Ινδίας.

Το tunnebear στην δωρεάν του έκδοση έχει επιλογή για Σιγκαπούρη που αφήνει τις κάρτες Ινδίας να περνάνε κομπλέ.

Δημοσ.
10 minutes ago, Malthador said:

Το tunnebear στην δωρεάν του έκδοση έχει επιλογή για Σιγκαπούρη που αφήνει τις κάρτες Ινδίας να περνάνε κομπλέ.

Άσχετο, αλλά να ξέρετε ότι το VPN Σιγκαπούρης που δουλεύει στην Ινδία δεν ισχύει παντού. Πχ στη Microsoft δουλεύει, αλλά στο Spotify όχι (σε μένα τουλάχιστον). Οπότε όσο το προλαβαίνουμε καλά είναι!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thagkol είπε

Άσχετο, αλλά να ξέρετε ότι το VPN Σιγκαπούρης που δουλεύει στην Ινδία δεν ισχύει παντού. Πχ στη Microsoft δουλεύει, αλλά στο Spotify όχι (σε μένα τουλάχιστον). Οπότε όσο το προλαβαίνουμε καλά είναι!

Εντάξει, υπάρχουν και άλλες επιλογές για δωρεάν vpn για Ινδία

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κάποιος τις τελευταίες μέρες με κάρτα Ινδίας; Εμένα με Ελληνικό λογαριασμό δεν τη δέχεται.

Δοκίμασα με tunnel bear, vpn lat και urban vpn αλλά τίποτα, το https://ipaddress.my/ δείχνει κανονικά ip Σιγκαπουρης. 

Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω;

Δημοσ.

Το δοκιμασα κ εγω αλλα δε το δεχεται, βεβαια εχω ενεργη συνδρομη απο ευρωπη και για αυτο λεει το μπλοκαρει. Δεν ξερω αν θα περναγε αν δεν ειχα ηδη ενεργή συνδρομή 

Δημοσ.
1 hour ago, oddios1 said:

Το δοκιμασα κ εγω αλλα δε το δεχεται, βεβαια εχω ενεργη συνδρομη απο ευρωπη και για αυτο λεει το μπλοκαρει. Δεν ξερω αν θα περναγε αν δεν ειχα ηδη ενεργή συνδρομή 

τα ίδια και εγώ

• Sad 1
Δημοσ.

Όσοι έχετε συνδρομή από άλλο region από αυτό που θέλετε να βάλετε δοκιμάστε να προσθέσετε μια ultimate global και μετά προσπαθήστε ξανά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τι συμβαίνει και μου βγάζει μύνημα ότι πρέπει να ορίσω ως κύρια κονσόλα το xbox μου ενώ είναι ήδη; Βασικά πάντα ήταν δεν έχω αλλάξει ποτέ αυτή την ρύθμιση. Δεν με αφήνει να μπω σε κανένα παιχνίδι, άλλαξα κωδικο εισόδου του προφίλ μου, έκανα επανεκκινήσεις και δεν λειτουργεί τίποτα. Game pass έχω ακόμα για 10 μέρες. Εντωμεταξυ τηλεφωνικό support στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον;

Edit: έφτιαξε μόνο του...

Μιας και λήγει η 3χρονη συνδρομή μου σε 10 μέρες απ' ότι έχω καταλάβει το καλύτερο που μπορώ να έχω είναι περίπου 150€ για 2 χρόνια ultimate αυτή την στιγμή; Μπορώ να αγοράσω από το site της Microsoft 3 χρόνια core και να την μετατρέψω σε ultimate?

(Έχω 200€ διαθέσιμα στον λογαριασμό για αυτό ρωτάω)

Επεξ/σία από foler79
Δημοσ.

image.png.b6e977d1bffee05b46544bc45ffaca5d.pngΈχω δοκιμάσει σε ελληνικό λογαριασμό (χωρίς ενεργή σύνδεση, έχει λήξει από τον Δεκέμβριο) να βάλω κάρτα Ινδίας και δεν μου την περνάει. Από VPN έχω δοκιμάσει NordVPN (Ινδία, Σιγκαπούρη), Kaspersky VPN (Ινδία, Σιγκαπούρη), TunnelBear (Σιγκαπούρη). Σε όλα μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 μηνη Core Ινδίας από eneba. Θα ξαναπροσπαθησω το βράδυ, αν δεν την περάσει θα δοκιμάσω να φτιάξω νέο λογαριασμό ελληνικό και να δοκιμάσω παλι

Επεξ/σία από narcolic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...