Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ένα περίεργο πράγμα ούτε από διαφορετικη paypal μπορω να κάνω αγορά στο eneba δεν δέχεται τίποτα ούτε gpay τι στο καλό με μπλοκαραν? rejected γράφει για λόγους ασφαλειας

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 hours ago, sifario1 said:

Ρε παιδιά ένα περίεργο πράγμα ούτε από διαφορετικη paypal μπορω να κάνω αγορά στο eneba δεν δέχεται τίποτα ούτε gpay τι στο καλό με μπλοκαραν? rejected γράφει για λόγους ασφαλειας

Με το ίδιο paypal αγοράζεις από αλλού; Αν ναι τότε είναι θέμα της Eneba, οπότε στείλτους κανένα μήνυμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, thagkol είπε

Με το ίδιο paypal αγοράζεις από αλλού; Αν ναι τότε είναι θέμα της Eneba, οπότε στείλτους κανένα μήνυμα

Ναι  κάνω αγορές.Με προβληματίζει ότι βάζω και διαφορετικό paypal αλλά και με gpay και δεν την εγκρίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασα τα σχόλια σας και το αρχικό ποστ, αλλά κάπου χάθηκα.
Είχα ultimate συνδρομή 3 χρόνια η οποία έληξε τον Νοέμβρη του 2024, τότε το 2021 την είχα κάνει με κάρτες από Τουρκία.

Βλέπω άλλαξαν κάπως τα πράματα (και γω δεν έχω πια κονσόλα, αλλά θέλω τα καλούδια της ultimate).
Η διαδικασία είναι όπως είδα στο ποστ:

Αγοράζω 3x12μηνες core από Ινδία + 1x1μηνη ultimate από Ινδία και έτσι θα έχω 24 μήνες, σωστά;

(αν δε βρω 12μηνη ultimate από Ινδία, ποιά να κοιτάξω; )

Σύμφωνα και με αυτό:

Spoiler

image.png.e89fe7c11862f3d23486eadb24181f

Μπορώ να πάρω άλλη μία 12μηνη ultimate να την βάλω για να πάω στους 36 μήνες ultimate συνολικά;

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Καλησπέρα.  
Αν δεν έχουν αλλάξει (για ακόμα μια φορά την ισοτιμία) ισχύει χοντρικά το εξής:

Σε μη ενεργή ultimate συνδρομή η core πάει δια 2 αν την κάνεις ultimate. Δηλαδή οι 12 μήνες γίνονται 6 ultimate. 
ενώ σε ενεργή ultimate αν βάλεις core πάει δια 3. Δηλαδή οι 12 μήνες γίνονται περίπου 4 ultimate.

οπότε αν πάρεις 36 μήνες core θα γίνουν 18 μήνες ultimate συν τον ένα που θα περάσεις θα πας στους 19. 
μετα αν θέλεις περνάς 12 μήνα core για να πάρεις +4 ultimate. 
δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλος τρόπος πιο οικονομικός 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vdeseris είπε

Καλησπέρα.  
Αν δεν έχουν αλλάξει (για ακόμα μια φορά την ισοτιμία) ισχύει χοντρικά το εξής:

Σε μη ενεργή ultimate συνδρομή η core πάει δια 2 αν την κάνεις ultimate. Δηλαδή οι 12 μήνες γίνονται 6 ultimate. 
ενώ σε ενεργή ultimate αν βάλεις core πάει δια 3. Δηλαδή οι 12 μήνες γίνονται περίπου 4 ultimate.

οπότε αν πάρεις 36 μήνες core θα γίνουν 18 μήνες ultimate συν τον ένα που θα περάσεις θα πας στους 19. 
μετα αν θέλεις περνάς 12 μήνα core για να πάρεις +4 ultimate. 
δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλος τρόπος πιο οικονομικός 

Λοιπόν, έβαλα 3x12μηνες core στην αρχή από Ινδία

image.png.0fc133da3ee0cdc6fe7fa918c969d508.png

και μετά έβαλα 1μήνα ultimate

image.png.e2cbff5448351a25b14466eb71794d1c.png

και μετά μία ακόμα 12μηνη core

image.png.3388aa07a6750aea0216f13d76aa5e61.png

οπότε έχω συνδρομή ως τότε.

Δηλαδή 3x12μηνες core + 1x1μηνη ultimate + 1x12μηνη core.
Με 90€ χοντρά-χοντρά για 23 μήνες (~4€/μήνας).

Ενώ το 2021 είχα βάλει 3 χρόνια με 94€ αν θυμάμαι καλά σύνολο.

----------------------

Μάλλον δε συμφέρει να αφήσεις να λήξει, θα κάνω όπως κάνει και ο @SKRUTZ ή κάτι παρόμοιο.
Εννοείται πάντα συμφέρει από το να κάνεις κανονικό top-up.

-----------------------

@sifario1 πέρασε κανονικά η πληρωμή paypal στο eneba, με 2 διαφορετικές κάρτες κιόλας.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 3
Δημοσ.

Σε μη ενεργη συνδρομη ultimate θα επαιρνες καλυτερη μετατροπη.Δηλαδη να φορτωνες πρωτα core οσο ηθελες και στο τελος ενα μηνα ultimate.Θα σου εβγαινε φθηνοτερα το συνολικο κοστος.

• Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Σε μη ενεργη συνδρομη ultimate θα επαιρνες καλυτερη μετατροπη.Δηλαδη να φορτωνες πρωτα core οσο ηθελες και στο τελος ενα μηνα ultimate.Θα σου εβγαινε φθηνοτερα το συνολικο κοστος.

Μα αυτό δεν έκανε; 36 μήνες core πέρασε σε μη ενεργή συνδρομή 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εκανε αυτο.Εβαλε 3χ12μηνες core. Mετα 1 μηνα ultimate και παλι μια 12μηνη core.Επρεπε να βαλει πρωτα core και στο τελος ultimate.

Μαλλον λαθος δικο μου.Σωστα το εκανε το παιδι.Παραπανω απο 3 χρονια core δεν μπορει να μπει.Η ultimate εκανε την μετατροπη σε λιγοτερους μηνες και ετσι μπορεσε μετα να φορτωσει και αλλη συνδρομη core για να παρει την μετατροπη

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Δεν εκανε αυτο.Εβαλε 3χ12μηνες core. Mετα 1 μηνα ultimate και παλι μια 12μηνη core.Επρεπε να βαλει πρωτα core και στο τελος ultimate.

Μαλλον λαθος δικο μου.Σωστα το εκανε το παιδι.Παραπανω απο 3 χρονια core δεν μπορει να μπει.Η ultimate εκανε την μετατροπη σε λιγοτερους μηνες και ετσι μπορεσε μετα να φορτωσει και αλλη συνδρομη core για να παρει την μετατροπη

Γιες γιες!

Δε πειράζει, δεν έγινε και κάτι.

Σε 2 χρόνια ξανά κοιτάμε τί παίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ανενεργή συνδρομή. Αν έχω καταλάβει σωστά αγοράζοντας τα παρακάτω από Eneba και με χρήση vpn, περνώντας πρώτα την εξάμηνη και μετά το ultimate , θα έχω 4 μήνες ultimate, σωστά;

IMG_4035.jpeg

Επεξ/σία από tsagod
Δημοσ.
On 15/02/2025 at 10:17, dream21 said:

Το δοκίμασε κάποιος σε xbox να βάλει credits και να σε αφήσει να αγοράσεις παιχνίδια από Τουρκία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...