Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, akridas47 είπε

με αγορα gift card 100€ απο την προσφορα της πειραιως μπορω να αγορασω συνδρομη για ultimate pass απο το microsoft store σωστα?

Yeap

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mixalisss είπε

ερωτηση αν αγορασω τουρκικη

Xbox Live Gold 12 Months Xbox Live Key TURKEY και μπω με vpn τουρκιας απο το λογαριασμο τον ελληνικο θα το δεχτει ; και θα μου δωσει 4 μηνες ultimate ; 

Λογικά, ναι. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Yeap

Επειδη δεν το εχω ξανακανει η διαδικασια ποια ειναι? Ειδα οτι παιζει για τον 1ο μηνα συνδρομη με 1€. Γινεται να πληρωσω μεσω της gift card αυτο το 1€ και οταν τελειωσει ο 1ος μηνας να ανανεωσω ξανα παλι μεσω της gift card?

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά. Βλέπω στα διάφορα κλειδαδικα για το Nba 2k23 ότι η έκδοση για το xbox one είναι φτηνότερη. Αν αγοράσω αυτή θα ενεργοποιηθεί κανονικά στο xbox series s μου?  Η θα πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσω την ακριβότερη για τα x/s? Χbox one δεν έχω εννοείται.... 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά. Βλέπω στα διάφορα κλειδαδικα για το Nba 2k23 ότι η έκδοση για το xbox one είναι φτηνότερη. Αν αγοράσω αυτή θα ενεργοποιηθεί κανονικά στο xbox series s μου?  Η θα πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσω την ακριβότερη για τα x/s? Χbox one δεν έχω εννοείται.... 

Ναι, απλά θα παίξεις την έκδοση του xbox one, που δεν είναι optimized για τα series. 

Δημοσ.
12 minutes ago, TechnoV said:

χρόνια πολλά!!!

έχω το series S με game pass 1 μήνα και λήγει 15 Γενάρη. Πως μπορώ να προσθέσω 3 ή 6 μήνες στο ήδη υπάρχων;

Διάβασε τα πρώτα posts. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Διάβασε τα πρώτα posts. 

τα διάβασα, αλλά μπερδεύτηκα λίγο. Εγώ στοκάρω gold και μετατρέπεται αυτόματα σε gme pass ή παίρνω game pass απευθείας; τι είναι πιο συμφέρον;

Δημοσ.
2 hours ago, TechnoV said:

τα διάβασα, αλλά μπερδεύτηκα λίγο. Εγώ στοκάρω gold και μετατρέπεται αυτόματα σε gme pass ή παίρνω game pass απευθείας; τι είναι πιο συμφέρον;

Πρώτα απ' όλα αφήνεις να λήξει η συνδρομή. 

Έπειτα φορτώνεις έως 36 μήνες gold και τέλος τους μετατρέπεις όλους σε ultimate με κόστος 1€ ή 13€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή χρονιά...Έχω κάποιες ερωτήσεις και θα εκτιμούσα τη βοήθεια σας...Μπορώ να χρησμοποιώ μία ultimate συνδρομή  για να εχώ τις παροχές  και σε pc kai xbox;. Θα μπορώ να παίζω online ταυτρόχονα και στις δύο συσκευές ακόμα και το ίδιο παιχνίδι (cross-platform); Aν ναι, με έναν ή διαφορετικούς λογαριασμούς;

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί, αλλά είναι δύσκολο να ψάξω όλα τα posts.

Επεξ/σία από socper
Δημοσ.

Εδώ και σχεδόν 14 μήνες έχω το series X με ultimate με τη βοήθεια του εξαιρετικού κωδικού!

Τωρα πήρε ο αδερφός μου ένα series s. Σκεφτόμουν να κάνω το family. Ξέρει κανεις αν υπάρχει διαδικασία για να κάνω κάτι προκειμένου να μη χάσω το ultimate που έχω και να έχουμε και το family share?

32 λεπτά πριν, socper είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά...Έχω κάποιες ερωτήσεις και θα εκτιμούσα τη βοήθεια σας...Μπορώ να χρησμοποιώ μία ultimate συνδρομή  για να εχώ τις παροχές  και σε pc kai xbox;. Θα μπορώ να παίζω online ταυτρόχονα και στις δύο συσκευές ακόμα και το ίδιο παιχνίδι (cross-platform); Aν ναι, με έναν ή διαφορετικούς λογαριασμούς;

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί, αλλά είναι δύσκολο να ψάξω όλα τα posts.

Στο πρώτο μπορώ να σου απαντήσω ότι μπορείς να το κανεις. Το ίδιο κάνω κι εγώ με τον αδερφό μου. Cross platform νομίζω δεν υφίσταται ακόμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, argate7 είπε

Στο πρώτο μπορώ να σου απαντήσω ότι μπορείς να το κανεις. Το ίδιο κάνω κι εγώ με τον αδερφό μου. Cross platform νομίζω δεν υφίσταται ακόμα. 

Φαντάζομαι αυτό θα γίνεται με το Friends and Family, όταν βγει

Επεξ/σία από socper
Δημοσ.
8 ώρες πριν, d_gkal είπε

Γιατί δε κάνεις share το λογαριασμό σου; 

Αυτό που έκανα ήταν να του δώσω το λογαριασμό μου για να μπορεί να παίζει όσα έχω εγώ. Το θέμα είναι ότι δε μας επιτρέπει να παίζουμε ταυτόχρονα. Υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...