Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , με ενδιαφέρει να παρευρεθώ και να βοηθήσω σε ένα από τα ταξίδια της Action Aid που διοργανώνουν ανά διαστήματα μέσα στο έτος έχοντας την ιδιότητα του φωτογράφου .

Μπορώ ή αν ξέρεις κάποιος να μου δώσει μερικές πληροφορίες πέρα από αυτές που αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους ; 

Για παράδειγμα , τι κόστος περίπου υπάρχει , που γίνεται η διαμονή , τι ακριβώς κάνουν εκεί πέρα και αν τυχαίνει να ξέρει κάποιος τον ρόλο ενός φωτογράφου εκεί ; 

Έχω έρθει σε επαφή μαζί τους μέσα στο facebook και θέλουν ένα προγραμματισμένο ραντεβού στην Αθήνα και επειδή εγώ μένω Θεσσαλονίκη θα πρέπει να κατέβω μόνο για αυτό κάτω .

Οποιαδήποτε μορφή πληροφορίας θα μου ήταν χρήσιμη επομένως πριν τους συναντήσω ώστε να έχω και μια ακόμη άποψη . 

Σας ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ατυχής η έκφραση, ως εκ τούτου γίνεται ανάκληση και διόρθωση.Άλλο διάβασα, άλλο κατάλαβα, άλλο απάντησα.Με συγχωρείτε για την αναστάτωση.

Επεξ/σία από nikodim44
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikodim44 είπε

Για ποιο λόγο θες ν' ασχοληθείς με αυτούς τους ρατσιστές;

Μπορείς να εξηγήσεις πως προκύπτει αυτο;

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Kyriakos131211 είπε

Καλησπέρα , με ενδιαφέρει να παρευρεθώ και να βοηθήσω σε ένα από τα ταξίδια της Action Aid που διοργανώνουν ανά διαστήματα μέσα στο έτος έχοντας την ιδιότητα του φωτογράφου .

Μπορώ ή αν ξέρεις κάποιος να μου δώσει μερικές πληροφορίες πέρα από αυτές που αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους ; 

Για παράδειγμα , τι κόστος περίπου υπάρχει , που γίνεται η διαμονή , τι ακριβώς κάνουν εκεί πέρα και αν τυχαίνει να ξέρει κάποιος τον ρόλο ενός φωτογράφου εκεί ; 

Έχω έρθει σε επαφή μαζί τους μέσα στο facebook και θέλουν ένα προγραμματισμένο ραντεβού στην Αθήνα και επειδή εγώ μένω Θεσσαλονίκη θα πρέπει να κατέβω μόνο για αυτό κάτω .

Οποιαδήποτε μορφή πληροφορίας θα μου ήταν χρήσιμη επομένως πριν τους συναντήσω ώστε να έχω και μια ακόμη άποψη . 

Σας ευχαριστώ 

για να καταλαβω.. θες να βοηθησεις (καλο), αλλα τα εξοδα δικα σου (εεεεε) και θελουν να κατεβεις αθηνα αντι μια (βιντεο)κληση?

Δημοσ.

όποιος θέλει να βοηθήσει κάποιον, σίγουρα αν βγει μια βόλτα στη γειτονιά του κάποιον θα βρει.

Προσωπικά αν ήθελα να βοηθήσω αυτό θα έκανα. Ένας λόγος είναι ότι δεν εμπιστεύομαι κανέναν αλλά υπάρχουν και άλλοι....

όσο για τα ταξίδια που λες, έριξα μια γρήγορη ματιά γιατι δεν είχα ιδέα περι τίνος πρόκειται.

Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι ηλίθιος κάποιος που ασχολείται με κάτι τέτοιο ή είμαι εγώ που δε καταλαβαίνω το νόημα.

Δηλαδή θα πληρώσει κάποιος από την τσέπη του 1000€+ (σύμφωνα με το site τους) για να κάνει αυτά τα ταξίδια με ποιο νόημα; Για να πάει εκεί να βοηθήσει; Αν θέλει να βοηθήσει ας δώσει αυτά τα 1000€ σε κάποιον διπλανό του που έχει ανάγκη. (Ναι, φαντάζομαι τι θα πείτε, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη)

Δηλαδή το νόημα ποιο είναι; Να προσφέρει όντως κάτι ή να ζήσει την "εμπειρία" ότι βοηθάει; Για ποιον γίνεται όλο αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...