Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 1 minute ago, vagosd said: Μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο , δε θα έπρεπε να τιμωρηθεί παραδειγματικά ? Τα 25$ είναι ψίχουλα μπροστά στα έσοδα που είχε από αλλαγές μπαταριών και αγορές νέων συσκευών. Και αυτό έτυχε και αποκαλύφθηκε , φανταστείτε τι άλλο κάνουν (όλες οι εταιρίες) που δε θα το μάθουμε ποτέ Για να φτάσεις στο σημείο να αλλάξεις μια μπαταρία, δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως θα είχε πρόβλημα??? 1
stafaf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Πάντως έχει πλάκα που περισσότερο οργισμένοι είναι οι haters που δεν είχαν ποτέ iphone παρά οι χρήστες. 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 2 minutes ago, stafaf said: Πάντως έχει πλάκα που περισσότερο οργισμένοι είναι οι haters που δεν είχαν ποτέ iphone παρά οι χρήστες. πόσο μάλλον χρήστες που είχαν πραγματικό πρόβλημα... 😛 2
htaccess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, billdanos είπε Για να φτάσεις στο σημείο να αλλάξεις μια μπαταρία, δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως θα είχε πρόβλημα??? Από τεχνικής άποψης, αν ο κώδικας ήταν φτιαγμένος έτσι ώστε να μειώνει την απόδοση της συσκευής από το 80% "ζωής της μπαταρίας" και κάτω, τότε άποψή μου, αυτό είναι "φουστιά", αν ήταν από 50% τότε ok να το δεχτώ. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από htaccess
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Για να φτάσεις στο σημείο να αλλάξεις μια μπαταρία, δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως θα είχε πρόβλημα??? μιλαει γενικοτερα για τη κατασταση που η "δικαιοσυνη" ευννοει τους εχοντες και οι υπολοιποι σπιτι μας. οτι θελουν κανουν οι πολυεθνικες και δεν τους σταματαει κανενας στη τελικη μη ξανασυζηταμε τα παλια, φουλ φαουλ του μηλου ειναι η συγκεκριμενη περιπτωση. αφου το εκανε για το καλο μας με το που εντοπιζε το προβλημα και εριχνε τις επιδοσεις θα επρεπε να ενημερωνε και το χρηστη οτι η μπαταρια θελει αλλαγη. ολα τα αλλα ειναι παιχνιδια εις βαρος μας για να κερδοσκοπησουν οι εταιρειες
vagosd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Για να φτάσεις στο σημείο να αλλάξεις μια μπαταρία, δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως θα είχε πρόβλημα??? Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε. Αν η μπαταρία είναι ελαττωματική και έκλεινε το κινητό θα έπρεπε να αντικατασταθεί ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια εγγύησης . Ενω με τον τρόπο της Apple , όταν ο κάτοχος διαμαρτύροταν για την ταχύτητα του έλεγαν να κάνει αλλαγή μπαταρίας ΑΝ θέλει με κόστος 89$ (αν θυμάμαι καλά). Στο λέω εγώ που έπεσα σε ελαττωματικό 6s και έκλεινε μόνο του (ios 9) . Τους χάλασε να πρέπει να αλλάξουν μπαταρίες σε όλα τα τηλ και μετά έβγαλαν "αναβάθμιση" ... 2
Alexaras1991 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Εταιρεία 1 τρις. Φανταστείτε πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος έστω με ένα 1% του ποσού της αντί να κάθονται κλειδωμένα ισόβια σε μια θυρίδα. Η χαρά του καπιταλισμού. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 2 minutes ago, htaccess said: Από τεχνικής άποψης, αν ο κώδικας ήταν φτιαγμένος έτσι ώστε να μειώνει την απόδοση της συσκευής από το 80% και κάτω, τότε άποψή μου, αυτό είναι "φουστιά", αν ήταν από 50% τότε ok να το δεχτώ. Φαντάζομαι πως ο κώδικας μείωνε την απόδοση τόσο ώστε να μη χρειαστεί η συσκευή να κάνει restart ή freeze! Το πρόβλημα στην όλη ιστορία ήταν το γεγονός πως δεν ενημέρωνε τον χρήστη και όχι η ύπαρξη αυτής της λειτουργίας. Κάτι το οποίο έχει διορθωθεί εδώ και αρκετές εκδόσεις του λειτουργικού.
tommy^ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Οταν υπαρχουν καποιοι "συνειδητοποιημενοι" καταναλωτες και σοβαρο Κρατος - ΔΙκαιοσυνη, αυτα ειναι τα αποτελεσματα και μπραβο τους. Εδω, βεβαια, αυτα θα ανηκαν στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας. 24 λεπτά πριν, Destination_Jaz είπε Τώρα αν είναι σωστο ή όχι δεν έχει σημασία. Φυσικά και είναι λάθος αλλά εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να έχω μικρότερη απόδοση από το να μου κλείνει ή να έχω αλλά. Το θέμα είναι δεν έβγαζε κάποιο Notification ή τπτ παρόμοιο. Ο καθενας εχει τις προτιμησεις του. Η Apple οφειλε να ενημερωσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ απο τη πρωτη στιγμη για την κινηση της και εν τελει να δωσει επιλογη με διακοπτη στον καταναλωτη αν θελει να επιλεξει φουλ γκαζι και αποτομο κλεισιμο, ή μειωμενο γκαζι αλλα προοδευτικη καταναλωση μπαταριας. 1 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 2 minutes ago, vagosd said: Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε. Αν η μπαταρία είναι ελαττωματική και έκλεινε το κινητό θα έπρεπε να αντικατασταθεί ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια εγγύησης . Ενω με τον τρόπο της Apple , όταν ο κάτοχος διαμαρτύροταν για την ταχύτητα του έλεγαν να κάνει αλλαγή μπαταρίας ΑΝ θέλει με κόστος 89$ (αν θυμάμαι καλά). Στο λέω εγώ που έπεσα σε ελαττωματικό 6s και έκλεινε μόνο του (ios 9) . Τους χάλασε να πρέπει να αλλάξουν μπαταρίες σε όλα τα τηλ και μετά έβγαλαν "αναβάθμιση" ... Αν η μπαταρία σου έχει πρόβλημα και είσαι μέσα στην εγγύηση, στην αλλάζει κανονικότητα και δωρεάν. Όταν ΔΕΝ είσαι μέσα στην εγγύηση (μιας και μιλάμε για μπαταρίες μετά τα 2 χρόνια) τότε προφανώς και την πληρώνεις! Τα υπόλοιπα είναι φανταστικές ιστορίες και παραπληροφόρηση!
KostasKri Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vagosd είπε Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε. Αν η μπαταρία είναι ελαττωματική και έκλεινε το κινητό θα έπρεπε να αντικατασταθεί ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια εγγύησης . Ενω με τον τρόπο της Apple , όταν ο κάτοχος διαμαρτύροταν για την ταχύτητα του έλεγαν να κάνει αλλαγή μπαταρίας ΑΝ θέλει με κόστος 89$ (αν θυμάμαι καλά). Στο λέω εγώ που έπεσα σε ελαττωματικό 6s και έκλεινε μόνο του (ios 9) . Τους χάλασε να πρέπει να αλλάξουν μπαταρίες σε όλα τα τηλ και μετά έβγαλαν "αναβάθμιση" ... ΌΛΕΣ οι μπαταρίες έχουν θέμα ανεξαρτήτου κατασκευαστή. Δεν έχει να κάνει με ελαττωματική μπαταρία αλλά με την φύση των μπαταριών λιθίου γενικότερα. Μαζί με το capacity χάνει και "δύναμη" και γι αυτό γινόντουσαν και τα shut downs. Δεν το ακούς σε άλλα κινητά να γίνεται γιατί λίγος κόσμος τα κρατάει τόσο καιρό συσκευές άλλων κατασκευαστών ή ασχολούνται να τα φτιάξουν μετά από 3 χρόνια όταν έχουν δώσει 200-300 ευρώ. Στον κύκλο μου έχουν υπάρξει πάντως και android τηλέφωνα με το ίδιο πρόβλημα. Επίσης για να καταλάβω, πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για να πάρεις iPhone ή οποιαδήποτε high end συσκευή και στα 3 χρόνια δεν μπορείς να δώσεις ένα κλάσμα του τι έδωσες για να κάνεις ένα βασικό service; Στο αμάξι σου δεν κάνεις service κάθε χρόνο δηλαδή; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από KostasKri 4 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 1 minute ago, tommy^ said: Η Apple οφειλε να ενημερωσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ απο τη πρωτη στιγμη για την κινηση της και εν τελει να δωσει επιλογη με διακοπτη στον καταναλωτη αν θελει να επιλεξει φουλ γκαζι και αποτομο κλεισιμο, ή μειωμενο γκαζι αλλα προοδευτικη καταναλωση μπαταριας. Και μετά θα είχε άλλες αγωγές για απότομο κλείσιμο της συσκευής, διαφυγόντα κέρδη, ψυχική αναστάτωση, κλπ κλπ κλπ 😛 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μη δω κανέναν να γράψει ότι τα Samsung δεν θα λάβουν Android ενημερώσεις...
ngiornas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Καλα τους εκαναν μη τους φοβαστε εχουν αυτοι λεφτα!!!!! Εμεις θα παρουμε τπτ.....?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα