Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους... Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια διότι σε θέματα που αφορούν τα αυτοκίνητα κτλπ δεν είμαι γνώστης... Χρειάζομαι ένα αυτοκίνητο με μεγάλους χώρους (δίδυμα αγόρια) το οποίο θα κρατήσει για όσα χρόνια γίνεται... Χρειάζομαι κάτι αξιόπιστο... Έχω ένα συγκεκριμένο στο μυαλό που με εξυπηρετεί από όλες τις απόψεις... Μεγάλο, οικονομική οδήγηση, πανέμορφο για τα γούστα μου και εννοείτε εντός bugdet... https://www.car.gr/24801160-renault-clio-5#modal Πείτε μου γνώμες σας παρακαλώ όπως και ευχαρίστως δέχομαι άλλες προτάσεις αυτοκινήτων σε αυτή την κατηγορία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Clio για οικογένεια ? Δεν πιστεύω ότι ένα καρότσι (η δύο) χωράνε στο clio...

Πόσο μάλλον και τα παρελκόμενα άμα πας κάνα ταξίδι (πάρκο κρεβάτα τσάντες κλπ)

Γενικά απέφυγε την auto marin για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων...

Δες και αυτό το λινκ

Επεξ/σία από zourman1981
Δημοσ.

Σα μοντελο εννοεις φανταζομαι το παραπανω γιατι σε αλλα τοπικς βγαζουν σπυρια για την AutoMarin

1 λεπτό πριν, zourman1981 είπε

Πόσο μάλλον και τα παρελκόμενα άμα πας κάνα ταξίδι (πάρκο κρεβάτια τσάντες κλπ)

Αυτο βεβαια ειναι το estate που ειναι σημαντικα μακρυτερο απο το κανονικο. Γενικα σαν αμαξωμα το estate ειναι μακραν το πιο βολικο για οικογενεια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

Πόσο μάλλον και τα παρελκόμενα άμα πας κάνα ταξίδι (πάρκο κρεβάτια τσάντες κλπ)

Station Wagon Clio (Tourer) ειναι οπότε δεν το λές και κακό απο χώρους...

Επεξ/σία από vaggos2586
Δημοσ.

Το λινκ το έβαλα μόνο και μόνο για να δείτε το αμάξι παιδιά... Όταν αποφασίσω τι θα πάρω, θα αρχίσω να κοιτάω και από που 😀😀😀😀

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα για αυτό, το έχει ο πατέρας μου σε 2.0l diesel και ειναι πολύ καλό για την δουλειά σου αλλά αν μένεις σε πόλη με προβλήματα πάρκινγκ μην κοιτάς καθόλου s/w. 

Δημοσ.

εχεις βαλεις καποιο budget?

Το προβλημα με τα station ειναι οτι δεν κυκλοφορουν γενικα στην Ελλαδα οποτε δεν εχεις και πολλες επιλογες σε μεταχειρισμενα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Εγώ θα σου έλεγα για αυτό, το έχει ο πατέρας μου σε 2.0l diesel και ειναι πολύ καλό για την δουλειά σου αλλά αν μένεις σε πόλη με προβλήματα πάρκινγκ μην κοιτάς καθόλου s/w. 

Passat ισως ειναι too much. Golf Variant ειναι το ιδανικο μεγεθος. Κατοχος εδω

Δημοσ.

Υπάρχει ένα budget στα 10 000... Δε μ είναι αναγκαίο το στατιον... Και σεντάν με χώρους μου κάνει... Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Darknoto1989 είπε

Υπάρχει ένα budget στα 10 000... Δε μ είναι αναγκαίο το στατιον... Και σεντάν με χώρους μου κάνει... Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις 

Στα 10 εχεις παρα πολλες επιλογες, εξαρτατε τι σου αρεσει και θελεις

Δημοσ.

Για station θα έριχνα και μια μάτια στο insignia που το θεωρώ αρκετά όμορφο αλλά δεν ξέρω πως τα πάει στο κομμάτι της αξιοπιστίας και οικονομίας 

Δημοσ.

Επειδή όταν έψαχνα αυτοκίνητο είχα πάρα πολλές επιλογές σε Estate, αυτο που μου έμεινε ειναι το εξής: τα μικρομεσαία Estate είναι το ιδανικό μέγεθος, ούτως ή αλλως τα hatchback αδέρφια τους σε χώρους στην καμπίνα δεν έχουν θέμα αλλά σε πορτ-μπαγκάζ. Τα μεσαία Estate (Passat, Insignia, Mondeo) πάνε κοντά στα 5 μέτρα μήκος κι ειδικά για τη στριμοκωλίδικη Ελλάδα είναι ένα θέμα. Τα μικρομεσαία, χωρίς να υστερούν σημαντικά σε χώρους, είναι γύρω στα 4.5 μέτρα. Το Golf VII έχει 600λ χώρο αποσκευών, πόσο παραπάνω να θες :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...