FromDusk_TillDawn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Καλησπερα σε ολους εχω γυρω στα 3μιση χρονια τη samsung ku6000,για καποιο λογο πλεον μπορω να δω κυριως σε λευκο φοντο ολες τις λαμπες που εχει πισω σε διαταξη το πανελ. Δε μου εχει ξανασυμβει τι μπορει να φταιει και υπαρχει τροπος να διορθωθει?Υπαρχει περιπτωση να χειροτερεψει το πραγμα? Bλεπω κατι τετοιο σε λιγο μικροτερο βαθμο θα λεγα χωρις να μπορω να το διακρινω σε θεαση ταινιων κλπ.
GMagicPlus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δεν γίνεται σωστή διάχυση φωτός στο πάνελ. Τα led έχουν πρόβλημα.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, GMagicPlus είπε Δεν γίνεται σωστή διάχυση φωτός στο πάνελ. Τα led έχουν πρόβλημα. Και τι μπορω να κανω?Εχει μεγαλο κοστος η επισκευη?
Drake27 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Ωχ ετσι θα γινει και στου πεθερου μου?!Η δικια μου δεν ειχε τιποτα απολυτος,αλλα στου πεθερου μου βλεπω κατι μικρα μαυρα κυκλακια να εμφανιζονται αλλα φαινονται σε εντονα ανοιχτα χρωματα οπως σε πορτολαλι ανοιχτο ή πρασινο ανοιχτο,στο λευκο δεν φαινεται κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα