kinitos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 θα ήθελα να κάνω ενα κουτί με δίσκους το οποίο να εχω για αποθήκευση 1.να είναι βολικό ώστε να προσθέτω σκληρούς όποτε εχω νεο 2.να γίνεται backup σε στυλ raid αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα κάθε νεο δίσκο απλά να το προσθετό ίσως να μην γίνεται αυτό απλά το εχω σαν σκέψη (οι δίσκου ιδανικό θα ήθελα να είναι οτι να ναι.το σκεπτικό μου είναι να βάζω οποίος περισσεύει απο αλλαγές σε μεγαλύτερους
zx1234r Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Όχι το raid προϋποθέτει ίδιους δίσκους. Εσύ θα κάνεις ένας jbod και θα φαίνονται όλοι οι δίσκοι ξεχωριστοί.
kinitos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 οποτε θα πρεπει να υπαρχει και προγραμμα για να κανει αυτοματο backup ?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 @zx1234r Αυτό δεν είναι αναγκαίο, εξαρτάται και από το πώς θα κάνει την υλοποίηση. Το raid μπορεί να έχει και ανόμοιους δίσκους, απλά θα χρησιμοποιεί τη χωρητικότητα του μικρότερου.
physvlog Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Το raid δεν ειναι backup. Θα βαλεις τους δiσκους ξεχωρα και απλα θα παιρνεις backup με καποιο software real sync.
atheatos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 To No.2 να γίνεται backup σε στυλ raid, δεν βγάζει και πολύ νόημα. Από που θα κάνει backup το κουτί που θέλεις να φτιάξεις? Θέλεις να φτιάξεις ένα nas? Κουτί που του βάζεις ότι δίσκο να είναι και δημιουργεί προστατευόμενο χώρο αποθήκευσης , από όσο ξέρω είναι μόνο το drobo. Τα υπόλοιπα συνήθως θέλουν ίδιους δίσκους για να παρέχουν προστατευόμενο χώρο αποθήκευσης, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Ας με διορθώσει κάποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα