Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα θέμα καθώς ψάχνω έναν adapter που θα μπορώ να τρέχω τα 75Hz που έχει η οθόνη μου (LG 23mp68vq-p) παράλληλα με την 4K Tv μου (TV SAMSUNG 43RU7092 43'' LED SMART 4K ULTRA HD ) η οποία έχει κάνει κατάληψη στην HDMI θύρα της κάρτας γραφικών μου (GTX 1050TI).Σκέφτηκα κάποιο Displayport Male to HDMI Female Adapter το οποίο θα συνδεθεί σε φάση:
Monitor via HDMI to Female Port on Adapter και μετά το Male Displayport στη κάρτα γραφικών (ελπίζω να γίνεται έτσι και να έχω τα 75Hz που θέλω καθώς έχω συνηθίσει την οθόνη σε αυτά τα Fps και αρρωσταίνω τώρα με τα 60). 
Οπότε οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
1)Active ή Passive Displayport Adapter χρειάζομαι?

2) Έχετε να προτείνετε κάποιο Adapter για αυτή τη χρήση?Προτιμώ από Eshop αλλά αν υπάρχει μόνο Skroutz δε θα πω και όχι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά !!!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Leleouras είπε

βάλε το monitor του pc στο hdmi να δουλέψει κανονικά στα 75hz

και από display port της gpu σε hdmi στην tv σου

https://www.skroutz.gr/s/13081128/Cablexpert-DisplayPort-male-HDMI-female-A-DPM-HDMIF-002.html#shops

παρόμοια ανταπτοράκια όλα κάνουν δουλειά

Καλησπέρα φίλε μου θα πιάνει όμως max resolution η τηλεόραση με αυτό? Γιατί είναι 4k και σε μερικά σημεία σε ταινίες πηγαίνει αρκετά Smooth έτσι όπως το έχω τώρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λες ένα τέτοιο καλώδιο να μας λύσει τα χέρια? 
Αυτά περί Active και Passive τι ισχύουν? Για να ξέρω μη κάνω πατάτα και πάρω καλώδιο και δε δουλεύει

AKASA AK-CBDP20-18BK 4K DISPLAYPORT TO HDMI ACTIVE ADAPTER CABLE 
Ένα τέτοιο που είναι και σχετικά επώνυμο θα μας κρατήσει πιστεύω

Επεξ/σία από HawkEyeCommand3RGR
Δημοσ.
Στις 5/3/2020 στις 2:03 ΜΜ, HawkEyeCommand3RGR είπε

Λες ένα τέτοιο καλώδιο να μας λύσει τα χέρια? 
Αυτά περί Active και Passive τι ισχύουν? Για να ξέρω μη κάνω πατάτα και πάρω καλώδιο και δε δουλεύει

AKASA AK-CBDP20-18BK 4K DISPLAYPORT TO HDMI ACTIVE ADAPTER CABLE 
Ένα τέτοιο που είναι και σχετικά επώνυμο θα μας κρατήσει πιστεύω

Θα σου το γράψω όπως την πάτησα εγώ από την μεριά της οθόνης ο αντάπτορας αυτός δεν δουλεύει μόνο από την πλευρά της κάρτας γραφικών δουλεύει   αλλιώς  θα θες active νομίζω.20200307_130431.jpg.7f8e3c287e739f88ea77b87405e69380.jpg

Δημοσ.
Στις 7/3/2020 στις 1:07 ΜΜ, george1551 είπε

Θα σου το γράψω όπως την πάτησα εγώ από την μεριά της οθόνης ο αντάπτορας αυτός δεν δουλεύει μόνο από την πλευρά της κάρτας γραφικών δουλεύει   αλλιώς  θα θες active νομίζω.20200307_130431.jpg.7f8e3c287e739f88ea77b87405e69380.jpg

Άρα αν βάλω τον Adaptor στην Displayport θύρα της κάρτας γραφικών μου και φέρω HDMI καλώδιο από την οθόνη θα δουλέυει κανονικά?
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να δουλεύει το Freesync μου στα 75Hz 1080Ρ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/13081128/Cablexpert-DisplayPort-male-HDMI-female-A-DPM-HDMIF-002.html#shops

καλησπερα. πηρα τον παραπανω ανταπτορα.

1) η οθονη μου εχει display port

2) το laptop εχει hdmi.

3) εβαλα τον ανταπτορα στην οθονη και εκανε την displayport female hdmi

4) συνδεσα με hdmi/hdmi καλωδιο απο το λαπτοπ στον ανταπτορα display port to hdmi female που ειναι κουμπομενος στην οθονη.

Δεν δουλευει. υπαρχει περιπτωση να ειναι προβληματικος ο ανταπτορας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...