HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα καθώς ψάχνω έναν adapter που θα μπορώ να τρέχω τα 75Hz που έχει η οθόνη μου (LG 23mp68vq-p) παράλληλα με την 4K Tv μου (TV SAMSUNG 43RU7092 43'' LED SMART 4K ULTRA HD ) η οποία έχει κάνει κατάληψη στην HDMI θύρα της κάρτας γραφικών μου (GTX 1050TI).Σκέφτηκα κάποιο Displayport Male to HDMI Female Adapter το οποίο θα συνδεθεί σε φάση: Monitor via HDMI to Female Port on Adapter και μετά το Male Displayport στη κάρτα γραφικών (ελπίζω να γίνεται έτσι και να έχω τα 75Hz που θέλω καθώς έχω συνηθίσει την οθόνη σε αυτά τα Fps και αρρωσταίνω τώρα με τα 60). Οπότε οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1)Active ή Passive Displayport Adapter χρειάζομαι? 2) Έχετε να προτείνετε κάποιο Adapter για αυτή τη χρήση?Προτιμώ από Eshop αλλά αν υπάρχει μόνο Skroutz δε θα πω και όχι. Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά !!!
Leleouras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 βάλε το monitor του pc στο hdmi να δουλέψει κανονικά στα 75hz και από display port της gpu σε hdmi στην tv σου https://www.skroutz.gr/s/13081128/Cablexpert-DisplayPort-male-HDMI-female-A-DPM-HDMIF-002.html#shops παρόμοια ανταπτοράκια όλα κάνουν δουλειά
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 29 λεπτά πριν, Leleouras είπε βάλε το monitor του pc στο hdmi να δουλέψει κανονικά στα 75hz και από display port της gpu σε hdmi στην tv σου https://www.skroutz.gr/s/13081128/Cablexpert-DisplayPort-male-HDMI-female-A-DPM-HDMIF-002.html#shops παρόμοια ανταπτοράκια όλα κάνουν δουλειά Καλησπέρα φίλε μου θα πιάνει όμως max resolution η τηλεόραση με αυτό? Γιατί είναι 4k και σε μερικά σημεία σε ταινίες πηγαίνει αρκετά Smooth έτσι όπως το έχω τώρα
Leleouras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 για το συγκεκριμένο δεν είμαι σίγουρος https://www.skroutz.gr/s/18657756/Powertech-Cable-DisplayPort-male-HDMI-male-2m-CAB-DP031.html και με αυτό κάνεις δουλεία και λέει για 4k
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Λες ένα τέτοιο καλώδιο να μας λύσει τα χέρια? Αυτά περί Active και Passive τι ισχύουν? Για να ξέρω μη κάνω πατάτα και πάρω καλώδιο και δε δουλεύει AKASA AK-CBDP20-18BK 4K DISPLAYPORT TO HDMI ACTIVE ADAPTER CABLE Ένα τέτοιο που είναι και σχετικά επώνυμο θα μας κρατήσει πιστεύω Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από HawkEyeCommand3RGR
george1551 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Στις 5/3/2020 στις 2:03 ΜΜ, HawkEyeCommand3RGR είπε Λες ένα τέτοιο καλώδιο να μας λύσει τα χέρια? Αυτά περί Active και Passive τι ισχύουν? Για να ξέρω μη κάνω πατάτα και πάρω καλώδιο και δε δουλεύει AKASA AK-CBDP20-18BK 4K DISPLAYPORT TO HDMI ACTIVE ADAPTER CABLE Ένα τέτοιο που είναι και σχετικά επώνυμο θα μας κρατήσει πιστεύω Θα σου το γράψω όπως την πάτησα εγώ από την μεριά της οθόνης ο αντάπτορας αυτός δεν δουλεύει μόνο από την πλευρά της κάρτας γραφικών δουλεύει αλλιώς θα θες active νομίζω.
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Στις 7/3/2020 στις 1:07 ΜΜ, george1551 είπε Θα σου το γράψω όπως την πάτησα εγώ από την μεριά της οθόνης ο αντάπτορας αυτός δεν δουλεύει μόνο από την πλευρά της κάρτας γραφικών δουλεύει αλλιώς θα θες active νομίζω. Άρα αν βάλω τον Adaptor στην Displayport θύρα της κάρτας γραφικών μου και φέρω HDMI καλώδιο από την οθόνη θα δουλέυει κανονικά? Εγώ το μόνο που θέλω είναι να δουλεύει το Freesync μου στα 75Hz 1080Ρ
george1551 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Για το Freesync δεν ξέρω να σου απαντήσω , αλλά εικόνα θα εχεις .
simply88 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 https://www.skroutz.gr/s/13081128/Cablexpert-DisplayPort-male-HDMI-female-A-DPM-HDMIF-002.html#shops καλησπερα. πηρα τον παραπανω ανταπτορα. 1) η οθονη μου εχει display port 2) το laptop εχει hdmi. 3) εβαλα τον ανταπτορα στην οθονη και εκανε την displayport female hdmi 4) συνδεσα με hdmi/hdmi καλωδιο απο το λαπτοπ στον ανταπτορα display port to hdmi female που ειναι κουμπομενος στην οθονη. Δεν δουλευει. υπαρχει περιπτωση να ειναι προβληματικος ο ανταπτορας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα