Dimi Arap Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα...Άρχισα να χρησιμοποιώ το Resolve για να φτιάχνω τα βίντεο μου για το Youtube. Η ανάλυση που φτιάχνω τα βίντεο 1440p..Ενας φίλος π ασχολείται κ αυτος με το Youtube μ είπε τι ρυθμίσεις να βάλω για να γίνει σωστό render..Το Render όμως δεν ολοκληρώνεται και μ βγάζει ενα error Ξέρει κανεις τι μπορεί να ειναι???
CheOnWeb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Αυτό συμβαίνει σε τυχαίο ή σε συγκεκριμένο σημείο της timeline? Έχεις δοκιμάσει με άλλο video? Τι format είναι τα media που μοντάρεις; Τι ρυθμίσεις έβαλες? Πριν σου πει ο φίλος σου τις ρυθμίσεις, είχες κάνει επιτυχώς export?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 On 04/03/2020 at 15:02, Dimi Arap said: Καλησπέρα...Άρχισα να χρησιμοποιώ το Resolve για να φτιάχνω τα βίντεο μου για το Youtube. Η ανάλυση που φτιάχνω τα βίντεο 1440p..Ενας φίλος π ασχολείται κ αυτος με το Youtube μ είπε τι ρυθμίσεις να βάλω για να γίνει σωστό render..Το Render όμως δεν ολοκληρώνεται και μ βγάζει ενα error Ξέρει κανεις τι μπορεί να ειναι??? Μου το κάνει και μένα πολύ συχνά, σε σημείο που δεν το εμπιστεύομαι για σοβαρή δουλειά...
CheOnWeb Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 1 hour ago, billdanos said: Μου το κάνει και μένα πολύ συχνά, σε σημείο που δεν το εμπιστεύομαι για σοβαρή δουλειά... Εμένα πάντως, αλλά και πολλών άλλων στη δουλειά, είναι πολύ σπάνιο να κρασάρει και το χρησιμοποιούμε πολύ. Τι φορμάτ/codec είναι τα source media που δουλεύεις; Έχεις δοκιμάσει ποτέ να δουλέψεις με prores/DNx/Cineform ή raw από Alexa/RED/Blackmagic κάμερες; Είχες ποτέ κρασάρισμα με τέτοια υλικά;
Dimi Arap Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Τελικά κατάφερα κ έκανα..ήταν το πρώτο μ βίντεο με το Resolve.. Τώρα έκανα Format στο pc και πρέπει να ξανα κάνω ρυθμίσεις..Μόλις κάτσω να ξανα φτιάξω θα ανεβάσω screenshot...
alepu24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Στις 8/3/2020 στις 7:39 ΜΜ, CheOnWeb είπε Εμένα πάντως, αλλά και πολλών άλλων στη δουλειά, είναι πολύ σπάνιο να κρασάρει και το χρησιμοποιούμε πολύ. Χρησιμοποιείς και το fusion ή μόνο επεξεργασία; Για video edit είναι σχετικά σταθερό, εάν κάνω οτιδήποτε στο fusion page, κολλάει με το παραμικρό.
CheOnWeb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, alepu24 said: Χρησιμοποιείς και το fusion ή μόνο επεξεργασία; Για video edit είναι σχετικά σταθερό, εάν κάνω οτιδήποτε στο fusion page, κολλάει με το παραμικρό. Σαφώς και η χρήση Fusion είναι περιορισμένη αλλά 2-3 που ξέρω ότι το χρησιμοποιούν δεν μου έχουν αναφέρει προβλήματα. Έχουν βέβαια αρκετά δυνατά hardware και δουλεύουν με editable codecs, όχι 264/265. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από CheOnWeb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα