Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, christakos07 said:

Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούν να συγκριθούν τα ποσά, ούτε κατ' αναλογία έτσι;

Ναι σίγουρα όπως είναι τώρα η εφαρμογή αυτού του ελέγχου είναι πολύ δύσκολη, σε περίπτωση όμως που αυξηθεί αρκετά ο στόλος είναι μονόδρομος για να μην ξαναγίνει το ίδιο...

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως και η πειρατεία παιχνιδιών στην Ελλάδα, έτσι ακολουθεί και το ψηφιακό εισιτήριο ΜΜΜ. Πληρώνει μόνο ο πρώτος.......

Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Silenzio είπε

εγω δε γνωρίζω, τι θα συμβεί ακριβώς ?

και πολύ καλά κάνεις

αυτοί όμως πίστεψε με γνωρίζουν τι θα συμβεί αν κάνουν το λάθος όποτε δεν τολμάνε να χωθούν από πίσω μου ή από πίσω από την κοπέλα μου και διαλέγουν πιο "εύκολους στόχους" που θα φοβηθούν να πουν το παραμικρό.

βλέπεις χρόνια τώρα μετακίνησης με τα ΜΜΜ έχω μάθει τους πάντες και με έχουν μάθει

σκέψου ένα πράγμα οι "επαγγελματίες" επαίτες/ζητιάνοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να μου πουν το παραμικρό (καθώς τους γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια που λένε την ίδια ιστορία...)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikorolis είπε

καθώς τους γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια που λένε την ίδια ιστορία

Είναι μια τύπισσα στο μέτρο που εδώ και δύο χρόνια έχει ένα κοριτσάκι 6 μηνών........μάλλον το γάλα που της δίνει έχει μέσα αμβροσία δεν εξηγείται....

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Όπως και η πειρατεία παιχνιδιών στην Ελλάδα, έτσι ακολουθεί και το ψηφιακό εισιτήριο ΜΜΜ. Πληρώνει μόνο ο πρώτος.......

τι είναι αυτό τρώγεται...

πειρατεία παιχνιδιών?

εγώ πάντως στον υπολογιστή κατεβάζω κάποιο πειρατικό παιχνίδι βλέπω ότι μου αρέσει αμέσως το αγοράζω είτε από τον κατασκευαστή είτε μέσω πλατφόρμας όπως π.χ το steam.

το ίδιο κάνω στις ταινίες και μουσική μου

θα μου πεις ναι ρε φίλε δουλεύεις και προφανώς έχεις τα χρήματα

ναι δεν αντιλέγω αν δεν δούλευα και δεν είχα τα χρήματα...τότε θα άλλαζα συμπεριφορά.

Μόλις τώρα, zx1234r είπε

Είναι μια τύπισσα στο μέτρο που εδώ και δύο χρόνια έχει ένα κοριτσάκι 6 μηνών........μάλλον το γάλα που της δίνει έχει μέσα αμβροσία δεν εξηγείται....

έχεις πολλά να μάθεις ακόμα...

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ναι σίγουρα όπως είναι τώρα η εφαρμογή αυτού του ελέγχου είναι πολύ δύσκολη, σε περίπτωση όμως που αυξηθεί αρκετά ο στόλος είναι μονόδρομος για να μην ξαναγίνει το ίδιο...

Μα και πάλι δειγματοληπτικός θα είναι ο έλεγχος. Το πολύ πολύ να είναι πιο εντατικός.

Μιλάμε για ένα σύμπλεγμα συγκοινωνιών που για να ελέγχεται σε τακτική βάση, μπορεί να χρειάζεται χιλιάδες προσλήψεις γραφιάδων-ελεγκτών. Δεν έχει νόημα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ikorolis είπε

και πολύ καλά κάνεις

αυτοί όμως πίστεψε με γνωρίζουν τι θα συμβεί αν κάνουν το λάθος όποτε δεν τολμάνε να χωθούν από πίσω μου ή από πίσω από την κοπέλα μου και διαλέγουν πιο "εύκολους στόχους" που θα φοβηθούν να πουν το παραμικρό.

βλέπεις χρόνια τώρα μετακίνησης με τα ΜΜΜ έχω μάθει τους πάντες και με έχουν μάθει

σκέψου ένα πράγμα οι "επαγγελματίες" επαίτες/ζητιάνοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να μου πουν το παραμικρό (καθώς τους γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια που λένε την ίδια ιστορία...)

ανατρίχιασα με τη περιγραφή σου και τώρα το σκέφτομαι μη πέσω πάνω σου καμμια μέρα..

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, christakos07 said:

Μα και πάλι δειγματοληπτικός θα είναι ο έλεγχος. Το πολύ πολύ να είναι πιο εντατικός.

Μιλάμε για ένα σύμπλεγμα συγκοινωνιών που για να ελέγχεται σε τακτική βάση, μπορεί να χρειάζεται χιλιάδες προσλήψεις γραφιάδων-ελεγκτών. Δεν έχει νόημα.

Αν γίνεται από τον οδηγό με είσοδο από την μπροστινή πόρτα δεν θα είναι δειγματοληπτικός.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, opera είπε

Στην επαρχία δεν έχουμε τέτοια προβλήματα.

Στη Καλαμάτα μόνο λεωφορείο έχουμε 🤣🤣🤣, και σε αυτό πληρώνουμε όλοι 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Iliaz είπε

Στη Καλαμάτα μόνο λεωφορείο έχουμε 🤣🤣🤣, και σε αυτό πληρώνουμε όλοι 

Στο Ασπρόχωμα;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SlickNick είπε

Λόγω καθημερινής χρήσης των ΜΜΜ για την μετάβαση στην δουλειά μου πληρώνω μηνιαία κάρτα αξίας 30 ευρώ. Από τότε που έχουν εγκατασταθεί οι ηλεκτρονικές μπάρες έχει ξεκινήσει το φαινόμενο των ανθρώπων που στριμώχνονται πίσω από άλλους για να μπουν χωρίς να πληρώσουν το εισιτήριο. Τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να με ενοχλεί αρκετά αυτό. 

Δεν με ενοχλεί όταν θέλει να περάσει κάποιος ο οποίος εμφανώς έχει βιοποριστικό πρόβλημα, για παράδειγμα κάποιος άστεγος ή κάποιος που η εμφάνιση του δείχνει ότι πιθανότατα η οικονομική του κατάσταση να είναι κακή. Με εκνευρίζει πολύ έντονα όμως όταν ο τύπος με IPhone/Watch χώνεται πίσω μου για να μπει, η κάποιος πιτσιρίκας με τρία σφραγισμένα παιχνίδια PS4 σε σακούλα του Public με σκουντάει για να μπει στον σταθμό καθώς εγώ βγαίνω. Όλα αυτά με τους αστυνομικούς, τους σεκιούριτι και το προσωπικό του σταθμού να παρακολουθούν αδιαφορώντας. 

Θα μου πείτε ποτέ δεν ξέρεις ποιος έχει και δεν έχει χρήματα, δεν μπορείς να κρίνεις τον κόσμο με βάση την εμφάνιση του. Από την άλλη γιατί να πληρώνει ο οποιοσδήποτε όμως; Γιατί να δίνω 360 ευρώ τον χρόνο για εισιτήρια; Δεν θα πρέπει να εφαρμόζονται οι κανόνες; 

οταν παω και πληρωνω ενα σκασμο λεφτα για αν εχω 20 εισιτηρια, και μετα το 3ο εισιτηριο η καρτα μου απομαγνητιζεται και δεν περνα πλεον τα μηχανηματα και με αναγκαζουν να παω στο Συνταγμα να στηθω με τις ωρες στην ουρα για να την ελεγξουν και στο τελος μου λενε η καρτα ειναι χαλασμενη και οτι χανω τα εισιτηρια μου τι περιμενεις  να κανω την επομενη φορα που θα μπω;;;; για πες μου; οχι μαι αλλα 20 φορες μεχρι να με ξεχρεωσουν.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αν γίνεται από τον οδηγό με είσοδο από την μπροστινή πόρτα δεν θα είναι δειγματοληπτικός.

Δε διαφωνώ απαραίτητα αλλά σε ποια άλλη ανεπτυγμένη μεγαλούπολη συμβαίνει αυτό; Υποτίθεται καθυστερεί υπερβολικά τα λεωφορεία.

Στα Ιωάννινα π.χ. συμβαίνει με μεγάλη επιτυχία, με πληθυσμό 65.000 βέβαια. 

Σε ξένες πρωτεύουσες π.χ. Ρώμη υπάρχει δειγματοληπτικός έλεγχος και θεωρητικά πετυχαίνει. Αλλά ας μην πάμε μακριά, ούτε στον ιδιωτικό ΟΑΣΘ υπήρχε μεγάλης έκτασης εισιτηριοδιαφυγή τις περιόδους που χρησιμοποιούσε εργολαβίες για δειγματοληπτικούς ελέγχους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Να δω το 608, πρωί, στον Ευαγγελισμό να τσεκάρει εισιτήρια ο οδηγός. Μάθημα στις 9; Από τις 7.30 στη στάση, μπας και προλάβουν...

6 ώρες πριν, simplemaths είπε

Μακάρι να γίνει αυτό. Έχουμε κάποια πηγή;

Ε, ναι. Ο Προαστιακός έχει συχνά δρομολόγια που τα τηρεί, είναι πεντακάθαρος, μετακινούμαστε άνετα. Σαφή τα πλεονεκτήματα της ιδιωτικοποίησης

Επεξ/σία από foniki_melitzana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mrkra είπε

οταν παω και πληρωνω ενα σκασμο λεφτα για αν εχω 20 εισιτηρια, και μετα το 3ο εισιτηριο η καρτα μου απομαγνητιζεται και δεν περνα πλεον τα μηχανηματα και με αναγκαζουν να παω στο Συνταγμα να στηθω με τις ωρες στην ουρα για να την ελεγξουν και στο τελος μου λενε η καρτα ειναι χαλασμενη και οτι χανω τα εισιτηρια μου τι περιμενεις  να κανω την επομενη φορα που θα μπω;;;; για πες μου; οχι μαι αλλα 20 φορες μεχρι να με ξεχρεωσουν.

χμ η rfid κάρτα απομαγνητίζεται... ΠΟΣΙΜΠΟΟΟΛ

επίσης μπορείς να βγάλει προσωποποιημένη κάρτα για να μη χάνεις τα εισιτήριά σου

Επεξ/σία από george1807
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...