Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη αυτη η αδικια θα σε τρωει συνεχεια, συμβουλη παρε ενα μικρο μεταφορικο και ασε να κανουν οτι θελουν. Δεν θα φτιαξει ποτε τιποτα στο καραγκιοζιλικη που ζουμε

• Like 10
  • Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Οι κανόνες δεν εφαρμόζονται όταν δεν υπάρχει η σχετική τιμωρία... 

Συμφωνώ μαζί σου. Απλά αναρωτιέμαι αν εγώ είμαι λάθος και πρέπει απλά να μην με ενδιαφέρει τόσο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geont είπε

Επειδη αυτη η αδικια θα σε τρωει συνεχεια, συμβουλη παρε ενα μικρο μεταφορικο και ασε να κανουν οτι θελουν. Δεν θα φτιαξει ποτε τιποτα στο καραγκιοζιλικη που ζουμε

Να σου πω, αν έπαιρνα μεταφορικό θα έπαιρνα μόνο αυτοκίνητο, και παραείναι μεγάλο έξοδο για τα δικά μου γούστα και τον μισθό μου. Βέβαια και με το αυτοκίνητο έχεις να αντιμετωπίσεις άλλες Ελληνικές νοοτροπίες που θα σε εκνευρίσουν. 

• Like 14
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ οι ανεργοι μπαινουν δωρεαν και ειδικες ομαδες οπως πολυτεκνοι, μαθητες συνταξιουχοι κλπ μπορουν να παρουν καρτα απεριοριστων διαδρομων με μολις 15€. Οποτε το φαινομενο γινεται ακομα πιο εκνευριστικο. Καποια στιγμη ισως γινουμε χωρα, αλλα χωρις αστυνομευση και ποινες αμεσες δε γινεται τιποτα. Τρανο παραδειγμα ο αντικαπνιστικος, τοσες φορες τον παλευανε, τωρα που υπαρχουν ενεργες ποινες καθονται ολοι σουζα πλεον...

• Like 24
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ας είχαμε σωστές υπηρεσίεςγια όσους πληρώνουμε και μετά θα λησουμε το πρόβλημα με τους τσαμπατσηδες. Οι οποίοι προσωπικά δε με ενοχλούν, έχει τύχει να ανοιξω  την πύλη για να περάσει άνθρωπος που περιμένει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DZ-Photographer είπε

Ας είχαμε σωστές υπηρεσίεςγια όσους πληρώνουμε και μετά θα λησουμε το πρόβλημα με τους τσαμπατσηδες. Οι οποίοι προσωπικά δε με ενοχλούν, έχει τύχει να ανοιξω  την πύλη για να περάσει άνθρωπος που περιμένει.

Πως θα γίνουν όμως σωστές άμα ένα μεγάλο ποσοστό δεν τις πληρώνει; 

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καταλαβαινω, δεκτο. Επειδη νιωθω πως αισθανεσαι, εχω βρεθει ακριβως στην ιδια θεση με εσενα οταν ελαχιστες φορες επιλεγω να χρησιμοποιησω τον ηλεκτρικο, αυτο που θελω να σου περασω ειναι να κανεις τα στραβα ματια. Αυτα πρεπει να τα δουν οι αρμοδιοι και να αποφασισουν να ασχοληθουν. Παντως εχεις δικιο σε αυτο που γραφεις ειναι σαν να σου λενε καποιοι οτι εισαι ηλιθιος που πληρωνεις.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, SlickNick είπε

Πως θα γίνουν όμως σωστές άμα ένα μεγάλο ποσοστό δεν τις πληρώνει; 

Βρέθηκα θεσσαλονικη πριν μέρικες μέρες και είδα να κυκλοφορούν στο δρόμο οχήματα που τα είχαμε στην Αθήνα πριν 25 χρονια, εκεί δηλαδή πάλι οι τσαμπατσηδες φταίνε;

Απλά δεν τους νοιάζει οταν βγάζουν λεωφορεία σάπια, κοιτάνε μονο το κέρδος. Μονο το μετρό  είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτό γιατί είναι καινούργιο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό λύνεται μόνο με δημοσιότητα.

Παίρνεις ένα πλακάτ και λέει πχ:

ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

και ένας δίπλα να τραβάει και να δείχνει πόσοι μπήκαν χωρίς εισιτήριο

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιο πολύ με πονάει όταν έχω κάνει ένα πέρα δώθε και στο γυρισμό ξοδεύω νέο εισιτήριο, επειδή έληξε το προηγούμενο πριν 2-3 λεπτά, ώστε να ανοίξει η πύλη για να βγω... :(

• Like 7
  • Thanks 2
  • Sad 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Βρέθηκα θεσσαλονικη πριν μέρικες μέρες και είδα να κυκλοφορούν στο δρόμο οχήματα που τα είχαμε στην Αθήνα πριν 25 χρονια, εκεί δηλαδή πάλι οι τσαμπατσηδες φταίνε;

Απλά δεν τους νοιάζει οταν βγάζουν λεοφωρεια σάπια, κοιτάνε μονο το κέρδος. Μονο το μετρό  είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτό γιατί είναι καινούργιο.

Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με τις υπηρεσίες. Ο ΗΣΑΠ χρησιμοποιεί ακόμη κάτι βαγόνια, αυτά με το κυρτό σίδερο ανάμεσα στις πόρτες που κάνουν απίστευτο θόρυβο όταν κλείνουν που πρέπει να είναι εικοσαετίας και βάλε. Για να μην μιλήσω για τις απεργίες. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν δεν είναι καλού επιπέδου πολλές φορές. Ο μη έλεγχος είναι μέρος των κακών υπηρεσιών για εμένα. 

• Like 3
Δημοσ.

πριν απο μερικές εβδομάδες , γνωστή μου , την ώρα που περνούσε τις θύρες του ηλεκτρικού, την έσπρωξε ένας επειδή περνούσε άργα, για να περάσει στο τζάμπα, με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω. Όταν αντέδρασε , τα άκουσε κιόλας από το υπόλοιπο παρευρισκόμενο κοινό (για λόγους που δε μπορώ να γράψω γιατί ορισμένα τρολ παραμονεύουν). Καμία ελπίδα. Αν θυμάμαι καλά, κάποτε είχαμε κάτι μεταλλικές μπάρες που περιστρέφονταν όταν έβαζες κάποιο εισιτήριο και περνούσε με το ζόρι ένας άνθρωπος. Φυσικά και δε μπορούσες να στριμωχτείς για να περάσεις στο τζάμπα. Αυτά γιατί δε χρησιμοποιήθηκαν ;  Μας χαλούσαν την αισθητική που δε συνάδει με το σύγχρονο look του μετρό -ηλεκτρικού;

• Like 21
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...