Cristina Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Όποιος έχει δει την Λευκή Ταινία (υπέροχη...) από την τριλογία του K. Kieslowski, σε κάποιο σημείο (στον σταθμό), ο Karol παίζει έναν σκοπό μ'ένα χαρτομάντηλο, που μου είναι πολύ γνωστός. Μήπως κάποιος τον ξέρει;
dim_b Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Ο σκοπός δε μου θυμίζει τίποτε, αλλά στα credits της ταινίας βλέπω ότι το μόνο κομμάτι που αναφέρεται είναι το To ostatnia niedziela των Jerzy Petersburski & Z. Friedwald. Σε αυτή τη σελίδα υπάρχει ένα sample. Μοιάζει αρκετά με το σκοπό που ακούγεται στην ταινία, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι αυτό.
Cristina Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δεν το πιστευώ!!! Βρήκα ποιο κομμάτι έχει αυτήν την μελωδία! Όταν το είχα ακούσει τότε μου ήρθε στο μυαλό η κλασική μελωδία και τώρα που άκουσα την κλασική, θυμήθηκα που είχα ακούσει ξανά την μελωδία... 'Bumcello - Beautiful You'!!! Καλά τι flash ήταν αυτό πάλι;;;; Εμπρός για την αναζήτηση! Σ' ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!!! *EDIT Το βρήκα αν και από σύγχρονη εκτέλεση. 'Krzysztof Krawczyk - Ta Ostatnia Niedziela' Συνεχίζω για την κλασική... *EDIT #2 Νομίζω πως την βρήκα κι αυτήν από τον Mieczyslaw Fogg. Μα είναι υπέροχο... υπέροχο... υπέροχο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.