Dellapple Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα έχω το συγκεκριμένο λάστιχο https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hifly/HF805.htm Και η απορία είναι χειμωνιάτικο καλοκαιρινό ??? Γιατί γράφει πάνω M+S αλλά δεν αναφέρει κάπου ότι είναι χειμωνιάτικο.. το Μ Σ όμως είναι για χειμώνα... Ξέρει κάποιος να μου πεις παρακαλώ ??
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το M+S σημαίνει ότι κάνει για λάσπη και χώμα (mud and snow), όχι πως είναι χειμερινό ελαστικό. Το τι ακριβώς είναι το λέει στο link που έχεις βάλει: The Hifly HF805 is a Ultra High Performance Summer tyre designed to be fitted to Passenger Car Το "χειμωνιάτικο καλοκαιρινό", είναι το all weather. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από Joshua21
babisskg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, Dellapple είπε Καλησπέρα έχω το συγκεκριμένο λάστιχο https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hifly/HF805.htm Και η απορία είναι χειμωνιάτικο καλοκαιρινό ??? Γιατί γράφει πάνω M+S αλλά δεν αναφέρει κάπου ότι είναι χειμωνιάτικο.. το Μ Σ όμως είναι για χειμώνα... Ξέρει κάποιος να μου πεις παρακαλώ ?? Όπως πολύ σωστά σας απάντησαν ήδη , πρόκειται για λάστιχο όχι ακριβώς χειμωνιάτικο , αλλά για κάτι πιο εξειδικευμένο . Πάντως στην φωτογραφία δεν πολυδειχνει να είναι M + S . Το είδα και σε άλλες εικόνες και σίγουρα δεν μοιάζει για M + S . Ίσως είστε πιο τυχερός τελικά και έδωσαν τον τίτλο σε πιο ελεύθερη μετάφραση .
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Η μόνη επίσημη εγγύηση ότι το λάστιχο έχει πραγματικές ικανότητες το χειμώνα είναι η επιγραφή 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake) στα πλευρά του, (βλ. σχηματάκι κάτω). https://www.drive.gr/posts/symboyles/cheimerina-elastika-ti-prepei-na-gnorizete-0
Dellapple Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ πολύ.. το μσ το γράφει γιατί το έχω το λάστιχο και αυτό με έκανε να αγχώνομαι.. και πήρα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και άλλες διαστάσεις γράφει η άδεια άλλες ειναι η ζάντα και το λάστιχο. Και είμαι έτοιμος να εκραγο γιατί πήρα από αντιπροσωπεία και όχι από μάντρα χύμα. Και ζω Γερμανία και αυτό είναι πρόβλημα
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Τώρα που κατάλαβες τι σημαίνει το m+s συνεχίζεις να αγχώνεσαι, ή σου πέρασε? Οι άλλες διαστάσεις είναι όντως πρόβλημα, δλδ σε πιθανό έλεγχο της τροχαίας θα έχεις κάποιο πρόστιμο?
Dellapple Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Ναι.πιθανον αλλά όταν περάσω ΚΤΕΟ θα έχω πάλι θέμα και το ποιο σοβαρό είναι αν συμβεί ατύχημα θα έχω πρόβλημα . Εκεί ειναι το άγχος πραγματικά. Έστειλα είδη μήνυμα στον πωλητή για να τον ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να είμαι εκτεθημενος σε κάτι σοβαρό.
mclein² Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Dellapple είπε Ναι.πιθανον αλλά όταν περάσω ΚΤΕΟ θα έχω πάλι θέμα και το ποιο σοβαρό είναι αν συμβεί ατύχημα θα έχω πρόβλημα . Εκεί ειναι το άγχος πραγματικά. Έστειλα είδη μήνυμα στον πωλητή για να τον ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να είμαι εκτεθημενος σε κάτι σοβαρό. πηγαινε σε αραβικο ή τουρκικο κτεο και δε θα εχεις θεμα. με 25€ θα στο περασουν και θα εισαι κομπλε. το θεμα ειναι να το δηλωσεις στην ασφαλιστικη σου μετα το περασμα απ'το κτεο.
Dellapple Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Τελικά μου απάντησαν από την εταιρεία.. στην άδεια γράφει το μικρότερο... Όχι αυτό που πρέπει να φοράς.. στην πόρτα του οδηγού γράφει όλα τα μεγέθη.
teddy71 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Είτε από αντιπροσωπεία είτε από μάντρα αγοράσεις μεταχειρισμενο, αυτό θα είναι με τα λάστιχα και τις ζαντες που του έχει βάλει ο πρώην ιδιοκτήτης του και δεν φέρει κάνεις τους ευθύνη αν αυτά διαφέρουν από αυτά που φοράει εκ κατασκευής. Πάντως κάθε κατασκευαστής αναλόγως της έκδοσης δίνει και διαφορετικη διάσταση ελαστικού , ζάντας αλλά και διαστασης για σιδερένια ή αλουμινίου. Εσύ τη διάσταση φοράς τώρα και τι αναφέρεται στην άδεια? Το σκεπτικο είναι να μην χάνεται το βήμα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από teddy71
Dellapple Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τώρα φοράει 225/45/18 βρήκα.... Και θα πάω να πάρω αύριο γνήσιες 245/50/18 ... με λάστιχα πανω χειμωνιάτικα... αν και μεγαλύτερη... Αλλά... Οκ.. είναι κούκλα Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από Dellapple
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Τώρα θα βάλεις χειμωνιάτικα; Σε λίγο θα τα αλλάξουμε σε καλοκαιρινά. Αμα δε μένεις σε καμια Βαυαρία να σου φτάνει το χιόνι στο γόνατο, μείνε με τα all season.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα