Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το συγκεκριμένο λάστιχο 

https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hifly/HF805.htm

Και η απορία είναι χειμωνιάτικο καλοκαιρινό ??? Γιατί γράφει πάνω M+S  αλλά δεν αναφέρει κάπου ότι είναι χειμωνιάτικο.. το Μ Σ όμως είναι για χειμώνα... Ξέρει κάποιος να μου πεις παρακαλώ ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το M+S σημαίνει ότι κάνει για λάσπη και χώμα (mud and snow), όχι πως είναι χειμερινό ελαστικό.

Το τι ακριβώς είναι το λέει στο link που έχεις βάλει:

The Hifly HF805 is a Ultra High Performance Summer tyre designed to be fitted to Passenger Car

Το "χειμωνιάτικο καλοκαιρινό", είναι το all weather.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dellapple είπε

Καλησπέρα έχω το συγκεκριμένο λάστιχο 

https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hifly/HF805.htm

Και η απορία είναι χειμωνιάτικο καλοκαιρινό ??? Γιατί γράφει πάνω M+S  αλλά δεν αναφέρει κάπου ότι είναι χειμωνιάτικο.. το Μ Σ όμως είναι για χειμώνα... Ξέρει κάποιος να μου πεις παρακαλώ ??

Όπως πολύ σωστά σας απάντησαν ήδη , πρόκειται για λάστιχο όχι ακριβώς χειμωνιάτικο , αλλά για κάτι πιο εξειδικευμένο . Πάντως στην φωτογραφία δεν πολυδειχνει να είναι M + S . Το είδα και σε άλλες εικόνες και σίγουρα δεν μοιάζει για M + S . Ίσως είστε πιο τυχερός τελικά και έδωσαν τον τίτλο σε πιο ελεύθερη μετάφραση .

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.. το μσ το γράφει γιατί το έχω το λάστιχο και αυτό με έκανε να αγχώνομαι.. και πήρα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και άλλες διαστάσεις γράφει η άδεια άλλες ειναι η ζάντα και το λάστιχο. Και είμαι έτοιμος να εκραγο γιατί πήρα από αντιπροσωπεία και όχι από μάντρα χύμα. Και ζω Γερμανία και αυτό είναι πρόβλημα 

Δημοσ.

Τώρα που κατάλαβες τι σημαίνει το m+s συνεχίζεις να αγχώνεσαι, ή σου πέρασε? :)

Οι άλλες διαστάσεις είναι όντως πρόβλημα, δλδ σε πιθανό έλεγχο της τροχαίας θα έχεις κάποιο πρόστιμο?

Δημοσ.

Ναι.πιθανον αλλά όταν περάσω ΚΤΕΟ θα έχω πάλι θέμα και το ποιο σοβαρό είναι αν συμβεί ατύχημα θα έχω πρόβλημα . Εκεί ειναι το άγχος πραγματικά. Έστειλα είδη μήνυμα στον πωλητή για να τον ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να είμαι εκτεθημενος σε κάτι σοβαρό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dellapple είπε

Ναι.πιθανον αλλά όταν περάσω ΚΤΕΟ θα έχω πάλι θέμα και το ποιο σοβαρό είναι αν συμβεί ατύχημα θα έχω πρόβλημα . Εκεί ειναι το άγχος πραγματικά. Έστειλα είδη μήνυμα στον πωλητή για να τον ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να είμαι εκτεθημενος σε κάτι σοβαρό.

πηγαινε σε αραβικο ή τουρκικο κτεο και δε θα εχεις θεμα.

με 25€ θα στο περασουν και θα εισαι κομπλε.

το θεμα ειναι να το δηλωσεις στην ασφαλιστικη σου μετα το περασμα απ'το κτεο.

Δημοσ.

Τελικά μου απάντησαν από την εταιρεία.. στην  άδεια γράφει το μικρότερο... Όχι αυτό που πρέπει να φοράς.. στην πόρτα του οδηγού γράφει όλα τα μεγέθη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είτε από αντιπροσωπεία είτε από μάντρα αγοράσεις μεταχειρισμενο, αυτό θα είναι με τα λάστιχα και τις ζαντες που του έχει βάλει ο πρώην ιδιοκτήτης του και δεν φέρει κάνεις τους ευθύνη αν αυτά διαφέρουν από αυτά που φοράει εκ κατασκευής. Πάντως κάθε κατασκευαστής αναλόγως της έκδοσης δίνει και διαφορετικη διάσταση ελαστικού ,  ζάντας αλλά και διαστασης για σιδερένια ή  αλουμινίου.

Εσύ τη διάσταση φοράς τώρα και τι αναφέρεται στην άδεια? Το σκεπτικο είναι να μην χάνεται το βήμα.

Επεξ/σία από teddy71
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα φοράει 225/45/18 βρήκα.... Και θα πάω να πάρω αύριο γνήσιες 245/50/18 ... με λάστιχα πανω χειμωνιάτικα... αν και μεγαλύτερη... Αλλά... Οκ.. είναι κούκλα 

Επεξ/σία από Dellapple
Δημοσ.

Τώρα θα βάλεις χειμωνιάτικα; Σε λίγο θα τα αλλάξουμε σε καλοκαιρινά. Αμα δε μένεις σε καμια Βαυαρία να σου φτάνει το χιόνι στο γόνατο, μείνε με τα all season. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...