Προς το περιεχόμενο

Pio to kalitero DVD author

amnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να ξεκινήσεις με το Nerovision που είναι σχεδιασμένο για τον μέσο-χρήστη. Υπάρχουν πολλά tutorials στο site της Ahead.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

DVD-lab. Από άποψη δυνατοτήτων αφήνει αρκετά πίσω τα προγράμματα που ανέφεραν τα παιδιά. Από άποψη ευκολίας είναι ελάχιστα πιο δύσχρηστο, αλλά εγώ με το Quick Tutorial που έχει το help file τα κατάφερα μια χαρά στα μενουδάκια.

Δημοσ.
Ulead DVD Workshop 2

γαμάτο αν δούλευε κιόλας' date=' πολλά bugs ακόμα και με το τελευταίο patch....[/quote']

You're right, to teleutaio patch oxi mono den ftiaxnei alla xalaei pragmata. Egw den to'vala meta apo post pou'da.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Κατα σειρα σε δυνατοτητες:

1. Scenarist

2. DVDMaestro

3. DVD Lab Pro

Κατα σειρα σε ευκολια:

1. DVDMaestro

2. DVD Lab Pro

3. Scenarist

Epidh vlepw oti exeis dokimasei arketa DVD Author

sou exw 2 erwthsoules:

1. Pws mporw sto DVD-lab na valw kai na epeksergastw mia etoimh

tainia 4,3Gb se menu chapters klp,

2. Giati den mporw na valw sto idio DVD mia tainia 4:3 me mia 16:9

kai ti xreiazete na kanw tote.

Fysika kai opois allos mporei as me voh8hsei....

Thanks

:oops:

Δημοσ.

An 9eleis na kaneis sobarh douleia (oxi arxariou) koita kati se oloklhrwnmeno paketo (Sony Vegas klp). Egw xrhsimopoiw to TMPGEnc DVD Author pou einai panaplo, grhgoro alla xwris polles dunatothtes. Einai omws teleiws a3iopisto.

Filika

Δημοσ.
Mipos exete dulepsei kapio dvd Author

kai mporeite na mou peite pio einai to

kalitero apo plevras:

1. eykolias xeirismou

2. dinatotiton?

eyxaristo

Λοιπόν,

καταρχάς θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ http://www.doom9.org/mpg/dvdauthoring.htm εάν δεν το έχεις κάνει ήδη. Εστίασε στον πίνακα!

Προσωπικά έχω δοκιμάσει αρκετά από αυτά και η γνώμη μου είναι η εξής:

»Εάν το Scenarist NT δεν ήταν τόσο δύσκολο που η χρήση του γίνεται απογορευτική (για μένα τουλάχιστον), θα το επέλεγα, but...

»Το επόμενο που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι το DVD-lab. Η φιλοσοφία του μοιάζει με αυτή του Scenarist αλλά είναι απλούστερη και πιο κατανοητή. Δυστυχώς όμως υπάρχουν δύο version του προγράμματος, η basic και η professional ή κάπως έτσι, εκ των οποίων αυτή που αξίζει είναι βέβαια η pro! Η basic έχει περιορισμούς και δυστυχώς και λάθη, προσπάθησα να κάνω animated menus και καταστράφηκα :lol: Που είναι το κακό τώρα. Η pro έκδοση κυκλοφορεί σε μορφή demo με περιορισμούς και η final δεν έχει βγεί ακόμη :(. Τον Ιούλιο νομίζω είχα διαβάσει ότι θα κυκλοφορούσε, δεν το έχω κοιτάξει όμως τελευταία.

Αποτέλεσμα,

Περιμένω λοιπόν την pro και έχω απορρίψει όλες τις άλλες λύσεις βλέπε:

Ulead DVD Workshop,

WinDVD Creator,

Nero whatever,

Pinnacle DVD something, κ.λ.π. τις οποίες θεωρώ SUE! (Simple User Enviroments)

Δημοσ.
Mipos exete dulepsei kapio dvd Author

kai mporeite na mou peite pio einai to

kalitero apo plevras:

1. eykolias xeirismou

2. dinatotiton?

eyxaristo

Λοιπόν' date='

καταρχάς θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ http://www.doom9.org/mpg/dvdauthoring.htm εάν δεν το έχεις κάνει ήδη. Εστίασε στον πίνακα!

Προσωπικά έχω δοκιμάσει αρκετά από αυτά και η γνώμη μου είναι η εξής:

»Εάν το Scenarist NT δεν ήταν τόσο δύσκολο που η χρήση του γίνεται απογορευτική (για μένα τουλάχιστον), θα το επέλεγα, but...

»Το επόμενο που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι το DVD-lab. Η φιλοσοφία του μοιάζει με αυτή του Scenarist αλλά είναι απλούστερη και πιο κατανοητή. Δυστυχώς όμως υπάρχουν δύο version του προγράμματος, η basic και η professional ή κάπως έτσι, εκ των οποίων αυτή που αξίζει είναι βέβαια η pro! Η basic έχει περιορισμούς και δυστυχώς και λάθη, προσπάθησα να κάνω animated menus και καταστράφηκα :lol: Που είναι το κακό τώρα. Η pro έκδοση κυκλοφορεί σε μορφή demo με περιορισμούς και η final δεν έχει βγεί ακόμη :(. Τον Ιούλιο νομίζω είχα διαβάσει ότι θα κυκλοφορούσε, δεν το έχω κοιτάξει όμως τελευταία.

[/quote']

Epidh vlepw oti exeis dokimasei arketa DVD Author

sou exw 2 erwthsoules:

1. Pws mporw sto DVD-lab na valw kai na epeksergastw mia etoimh

tainia 4,3Gb se menu chapters klp,

2. Giati den mporw na valw sto idio DVD mia tainia 4:3 me mia 16:9

kai ti xreiazete na kanw tote.

Δημοσ.

Το adobe encore που ρώτησες OXTROS ενώ κάνει φοβερά μενού και έχει δυνατότητες (πολλαπλά subs και audio channels) δεν είναι όπως το περίμενα. Καποια πράγματα είναι εκνευριστικά έυκολα και κάποια εκνευριστικά δύσκολα.

Επίσης μου φαίνεται πως υπολειτουργεί παρά το update που έβαλα. (δεν μπορώ να βάλω δύο video σε ένα timeline, δεν κάνει Highlight στα κουμπιά ενώ μπορεί).

Θα προσπαθήσω να βάλω το νέο Update και θα επανέλθω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...