FLIMIT Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας.... Ο υπολογιστής μου κλείνει αισίως 3 χρονιά , και σκέφτομαι την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών. Σας παραθέτω συνημμένα σε φώτο το υπάρχον σετακι, το οποίο μου είχαν προτείνει μελή εδώ στο φόρουμ και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Το μπάτζετ μου είναι κοντά στα 700-750 ευρώ. Θα ήθελα κάτι τo οποίο να είναι ουσιαστική αναβάθμιση της κάρτας μου ( κυρίως για gaming) και να είναι συμβατό με το υπάρχον κουτί - σύστημα (υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσω και την υπάρχουσα κάρτα σαν sli?). Και τέλος θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να περιμένω μήπως βγουν οι καινούριες και πέσουν οι τιμές στις υπάρχουσες.... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από FLIMIT
Psaris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 πιστεύω οτι αξίζει να περιμένεις την καινούργια σειρά της nvidia 3xxx 1
hyperionthetitan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Γνώμη μου πάντα, δεν υπάρχει νόημα να αλλάξει ακόμα την 1070.
leros2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, FLIMIT είπε Καλησπέρα σας.... Ο υπολογιστής μου κλείνει αισίως 3 χρονιά , και σκέφτομαι την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών. Σας παραθέτω συνημμένα σε φώτο το υπάρχον σετακι, το οποίο μου είχαν προτείνει μελή εδώ στο φόρουμ και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Το μπάτζετ μου είναι κοντά στα 700-750 ευρώ. Θα ήθελα κάτι τo οποίο να είναι ουσιαστική αναβάθμιση της κάρτας μου ( κυρίως για gaming) και να είναι συμβατό με το υπάρχον κουτί - σύστημα (υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσω και την υπάρχουσα κάρτα σαν sli?). Και τέλος θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να περιμένω μήπως βγουν οι καινούριες και πέσουν οι τιμές στις υπάρχουσες.... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Ποια οθόνη έχεις? Τι παιχνίδια παίζεις? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από leros2004
tsabasid Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους παραπάνω, με βάση τα όσα έχουμε ακούσει για τη νέα γενιά που φαίνεται θα βγει Q4 του 2020 (και με βάση την κάρτα που έχεις ήδη) νομίζω πως αξίζει αρκετά η αναμονή κανένα 6μηνο για να πάρεις κάτι πιο καινούριο και futureproof. Βέβαια μπορεί οι 6 μήνες να γίνουν 9 και πάει λέγοντας. Από κει και πέρα SLI μην κοιτάς καν. Είναι συμβατό με όλο και λιγότερα παιχνίδια και είναι πολύ ενεργοβόρος και θερμογόνος λύση.
tanasen01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Απάντησε πρώτα ό,τι σε ρώτησε ο leros, εν ντεν γουη τοκ...
Leleouras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 19 hours ago, tanasen01 said: εν ντεν γουη τοκ το "ντεν" νομίζω "δεν" είναι εκτός αν είναι τζαμαϊκανή προφορά, τότε πάσο ^^
tanasen01 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Leleouras είπε το "ντεν" νομίζω "δεν" είναι εκτός αν είναι τζαμαϊκανή προφορά, τότε πάσο ^^ Είναι street αργκό από Bronx 😀
FLIMIT Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/3/2020 στις 2:33 ΜΜ, leros2004 είπε Ποια οθόνη έχεις? Τι παιχνίδια παίζεις? Καλησπερα παιδια...συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση... 1) παιζω σε 55xf9005 sony 120hz 2) Δεν παιζω ΚΑΘΟΛΟΥ multiplayer και online Παχνιδια που παιζω πχ...Assasins Creed, Control, Metro Exodus, A Plague Tale, Bloodstaned κτλ ολα singleplayer offline Επισης αν και οπαδος της nvidia .. βρισκω την παρακάτω πρόσφορα ελκυστική..τι λέτε? Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από FLIMIT
beamex Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, FLIMIT είπε Καλησπερα παιδια...συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση... 1) παιζω σε 55xf9005 sony 120hz 2) Δεν παιζω ΚΑΘΟΛΟΥ multiplayer και online Παχνιδια που παιζω πχ...Assasins Creed, Control, Metro Exodus, A Plague Tale, Bloodstaned κτλ ολα singleplayer offline Επισης αν και οπαδος της nvidia .. βρισκω την παρακάτω πρόσφορα ελκυστική..τι λέτε? Καλημέρα, είναι ελκυστική η προσφορά, υπολόγιζε ένα 25-30% βελτίωση σε fps, και αυτό με το σκεπτικό ότι (οριακά πιστεύω) δε θα σου κάνει bottleneck ο επεξεργαστής. Εάν θες να αναβαθμιστείς σύντομα είναι καλή περίπτωση. Η άλλη επιλογή είναι να περιμένεις (όπως λένε και οι υπόλοιποι) για να πας στη επόμενη γενιά που με τα ίδια χρήματα θα δεις διαφορά "ας πούμε" 40-50% *Επίσης η κάρτα είναι 31cm, για να μετρήσεις το κουτί σου αν χωράει *Μέσα στο έτος λέγεται ότι θα βγουν οι Nvidia 3XXX και οι AMD 5800 & 5900 *Επίσης θα πρότεινα για αρχή (σε περίπτωση που δεν έχεις κάνεις πρόσφατα), ένα φορμάτ και ένα καθάρισμα του κουτιού από σκόνες κτλ. για να το φρεσκάρεις αν αποφασίσεις να περιμένεις
tanasen01 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δεν υπάρχει περίπτωση cpu bottleneck σε 4K. Πάρε την πιο δυνατή κάρτα που μπορεί να σηκώσει η τσέπη σου. Αν μπορείς να δώσεις μέχρι 400€ τότε ναι η 5700ΧΤ είναι η δυνατότερη στα λεφτά αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα