Προς το περιεχόμενο

Καμένο circuit board - υπάρχει ελπίδα;

mavrospete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, snbblp είπε

Εχεις βάλει ανάποδα τα 12 και 5 βολτ.

Εκτός του καμένου IC στον HDD που είναι το motor servo, υπάρχει περίπτωση να έχεις κάψει και τη rom, που σημαίνει... σκουπιδοτενεκές.

και τα 2 στα οποια αναφερεσαι εχουν να κανουν με τον hdd σωστα; στον ssd φαινεται η ζημια η δεν ειναι καλη η φωτογραφια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 λεπτά πριν, mavrospete είπε

και τα 2 στα οποια αναφερεσαι εχουν να κανουν με τον hdd σωστα; στον ssd φαινεται η ζημια η δεν ειναι καλη η φωτογραφια;

Φίλε, δεν είναι σκοπός μου να σε στεναχωρήσω, αλλά να σε γλιτώσω από κόπο χρόνο και έξοδα. Είναι και τα δύο off.

Με 12 βολτ σε rail των 5, έκαψε και nvram. Χωρίς αυτήν, δεν διαβάζεται τίποτα. Για τον SSD κρατάω μια επιφύλαξη, αλλά μόνο εξωτερικό και με 300€ +

το ic στον ssd ειναι υποβιβαστης τασης, ισως να την γλιτωσαν οι nvram. σχετικα με τον hdd αν θεσ στειλε μου hi-res photo και απο τις 2 οψεις και το μοντελο του δισκου να κοιταξω αν εχω να σου δώσω

στον ssd στιν κορυφη του pcb εχει θεση για usb connector. ισως απο εκει μπορει να γινει κατι για recovery

1 λεπτό πριν, mavrospete είπε

αγορασα ενα drive docking station, εβαλα και τους δυο πανω και φυσικα κανεις δεν αναγνωριζεται. Βεβαια ο hdd ζεσταινεται και μυριζει λιγο καμενο

Ωραία! Τώρα θα κάψεις ΚΑΙ το docking!
😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...