mavrospete Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, snbblp είπε Εχεις βάλει ανάποδα τα 12 και 5 βολτ. Εκτός του καμένου IC στον HDD που είναι το motor servo, υπάρχει περίπτωση να έχεις κάψει και τη rom, που σημαίνει... σκουπιδοτενεκές. και τα 2 στα οποια αναφερεσαι εχουν να κανουν με τον hdd σωστα; στον ssd φαινεται η ζημια η δεν ειναι καλη η φωτογραφια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 20 λεπτά πριν, mavrospete είπε και τα 2 στα οποια αναφερεσαι εχουν να κανουν με τον hdd σωστα; στον ssd φαινεται η ζημια η δεν ειναι καλη η φωτογραφια; Φίλε, δεν είναι σκοπός μου να σε στεναχωρήσω, αλλά να σε γλιτώσω από κόπο χρόνο και έξοδα. Είναι και τα δύο off. Με 12 βολτ σε rail των 5, έκαψε και nvram. Χωρίς αυτήν, δεν διαβάζεται τίποτα. Για τον SSD κρατάω μια επιφύλαξη, αλλά μόνο εξωτερικό και με 300€ + Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SatBrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 το ic στον ssd ειναι υποβιβαστης τασης, ισως να την γλιτωσαν οι nvram. σχετικα με τον hdd αν θεσ στειλε μου hi-res photo και απο τις 2 οψεις και το μοντελο του δισκου να κοιταξω αν εχω να σου δώσω στον ssd στιν κορυφη του pcb εχει θεση για usb connector. ισως απο εκει μπορει να γινει κατι για recovery Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι δίσκοι ποια μοντέλα είναι; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Οι δίσκοι ποια μοντέλα είναι; WD10EZRX & Crucial mx300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Γι' αυτό μου φαινόταν γνωστή η πλακέτα. Εγώ έχω τον WD10EARS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 αγορασα ενα drive docking station, εβαλα και τους δυο πανω και φυσικα κανεις δεν αναγνωριζεται. Βεβαια ο hdd ζεσταινεται και μυριζει λιγο καμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, mavrospete είπε αγορασα ενα drive docking station, εβαλα και τους δυο πανω και φυσικα κανεις δεν αναγνωριζεται. Βεβαια ο hdd ζεσταινεται και μυριζει λιγο καμενο Ωραία! Τώρα θα κάψεις ΚΑΙ το docking! 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα